Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
prakovce..vsetky utekame na stretko..ale potom sa tu mozno niektore objavime :-N
Odpovedať
fiha to vam je fajn take stretko
Odpovedať
kocky dufam ze ste si stretko uzili x-) a hodte foto x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, bolo super, Macka doniesla ukazat maleho macika, bol krasny x-) nejake fotky urobila Katka, ale ta je na ceste do UK dnes, mozno vecer sa ozve ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Janka: vsetko najlepsie a najkrajsie k tvojim dnesnym meninam, vela lasky od manzela, aby sa vam rychlo naplnili snicky, hlavne tie o byvani x-) P.S. ostatnym Jankam taktiez 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, ďakujem pekne x-)
Odpovedať
jeeej ozaj Janka, vseeeetko najlepsie k meninam x-) vidis, sme ti mohli vcera aj osobne potriast rukou, ale mna to teda nenapadlo... :-N ... tak nech sa ti dari, nech ste stastni aj s manzelikom... vcera mi bolo s vami fajne :-D zopakujeme niekedy, nie???
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte jani vsetko naj ;-) aj ja dufam ze sa skoro stretneme...bolo super :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky, ďakujem vám. Ste zlaté ;-) Ja dúfam, že sa opäť čoskoro stretneme. Veď takéto posedenie by sme si mohli robiť aj každý mesiac :-D Preventívne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
heh, aj 2x do mesiaca... pre istotu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Môže byť ;-) :-D
Odpovedať
babule vy ste ale... stale malo, hm? :-p mne sa uz nic nechce... dnes sme dostali torticku od kolegynky Janky... tak mlsame x-) zase budem sirsia... hehe... ale osladim si zivot aspon inak sa uz tesim domov... vcera som zaspala ako babo, ani neviem, kedy prisiel manzel domov :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Bam, no dobrého nie je nikdy dosť :-D A čo sme ťa včera tak vyčerpali? :-N Dnes sa ani mne nič nechce... Najradšej by som už išla domov :-| Snáď sa to do zajtra zmení :-|
Odpovedať
he... asi bolo na mna naraz vela informacii a hovoru :-D ale aj v praci pred tym toho bolo dost... takze tak... a ten moj hlad k tomu |-| ... v piatok je to najtazsie, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
tak ak nebudeš môcť nabudúce spať, urobíme ďalšie stretko ;-) U nás bude zajtra v pohode, lebo vedúci tu asi pol dňa nebude. Tak bude kľud
Odpovedať
... no tak to hej ked kocur nie je doma, mysi maju hody... :-D my vtedy nosime rifle :-p lebo sefka neznasa v banke rifle...
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz sme tu len ja a môj drahý... Takže je tak trochu voľnejšie a aj šéf je trochu ústretovejší. Ale keď budúci týždeň nabehneme zase na plný režim, tak to už nebude také voľné :-| Ale vedúci sa ešte len chystá na dovolenku, tak to bude super pohoda :-D To budú riadne hody :-D
Odpovedať
joooj tak to mate normalne ´manzelsku firmu´ momentalne, nie? :-D my mame fajn sefku, ktora mi ´nevadi´ ked je v praci... lebo niektori su taki ze otravuju vzduch a najradsej si, ked su prec... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, teraz tu "šéfujeme brigádnikom" my dvaja. Takže to vyzerá ako manželská firma :-D Ja mám nášho vedúceho rada. Ale niekedy je náladový a vtedy ho treba brať s rezervou a to nie vždy dokážeme :-N
Odpovedať
no ved aj nasa sefka vie poriadne vybuchnut, niekedy uplne bez dovodu... a zlizneme si to my nevinni zamestnanci |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Veď každý sme nejakí :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pekny pracovny piatok, hura blizi sa vikend :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No veru a po vikende len stvordnovy pracovny tyzden :-N teraz nam bude hej.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, veru konečne piatok. Už potrebujem oddych. Budem doma robiť jahodový džem. Takže ma čaká psychický oddych pri fyzickej práci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja sa uz tesim na vikend...v stredu na buduci tyzden nam pride satnik tak uz sa mozem stahovat pomaly :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lindi to mate vstavany? A kolko ste nan museli cakat? Aby som vedela s cim musim ratat :-|
Odpovedať
Profilova fotka
peta mame s komndoru :-) ano je stavany a robil sa od 14,7 ale mali tam dovolenku dva tyzden . inak je to tak 2,3 tyzden max.udajne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Linda, tak to je super. Už si môžete zariaďovať svoje hniezdočko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Linda: gratulujeme ku novemu kusu nabytku :-D ;-) 8-)
Odpovedať
ahojte babule..tak uz sme v uk..dosli sme v poho,len nas to ubytovavanie a upratovanie zmohlo..a este k tomu som nascipana,zrejme z tej klimi :-( este parkrat na nakupy a hned to bude vyzerat super..len skoda,ze nie je viac peniazkov..ale dalsi tyzden je vyplata,tak hadam bude na nakupy..ved by sa patrilo mat aj manzelsku postel mesiac a pol po svadbe :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?