Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
...ale nechapem moja mama aj majitelka restiky su z toho nadsene...mne to pride dost odveci ta kombinacia...minule som uz dost razne povedala ze chcem len lososovu...a mama, ale to neukaze dobre na kamere... mne je uuuplne jedno ako to na kamere ukaze...sa na mna kukali...ale snad pochopili
Odpovedať
Profilova fotka
Tak by si si dat aj popolnocky lososvo-bordove, nech to ukaze dobre na kamere :-D
Odpovedať
vidis? :-D :-D :-D
Odpovedať
ano aj ja som za bielu miesto bordovej,ale ta lososova je tiez inac pekna.... ;-)
Odpovedať
no, ja by som bola spokojnejsia s tou zlatou, alebo najlepsie fialovou, ale musim brat do uvahy aj tie divoke farby co maju v restike, takze to musim prisposobit
Odpovedať
luko akurat som sa pozrela na tvoje foto a tie popolnocne saty su krasne,to si si dala usit alebo kupila??
Odpovedať
kupila som v obchode v Ba :-) ale som sa nachodila :-D sedia super..hlavne robia stihli driek a nie su priliehave na brusku...lebo hold pred 3Otkou uz sa ten tuk nejak zacina nabalovat :-N ako sa dokopat k cviceniu, ked v ba je kazde po 18:OO a mne sa bez auta (pouziva ho snubenec) teda mestskou nechce cestovat :-|
Odpovedať
stihly malo byt
Odpovedať
no tak ti verim s tym bruskom...ona sa to veru uzadza uz to neni ako ked sme mali 20 ze?kde su tie casy??!!! :-(
Odpovedať
luko to je v poho moja gramatike je uz tiez biedna... :-| ale aj to zvalime na tu 30 no nie? :-D
Odpovedať
jj...nikdy som necvicila a bola som stihla, dokonca ani celulutidu som nemal..a tak pred dvoma romi to zacalo ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no rozpravate jak babky pred kostolom :-D Ja sa citim lepsie ako v 20tke aj ked mam o nejakych 6 kg viac ako vtedy :-p Saty su super
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tiez :-D citim sa dobre, len som nastvana, ze uz zacina posobit na svaly gravitacia :-D asi sa vratim k pilates...aj koli chbtici mi odporucali, mam brutal skoliozu :-|
Odpovedať
no to uz tak byva,co narobime,ale snad to neni az tak zle ked nasi chlopi si nas este stale chcu zobrat co?? ;-)
Odpovedať
jasne, vsak tiii si take detaily nevsimaju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ten moj sa nema cim chvalit, rozdiel na na vahe pre 7 rokmi a teraz - 20kg :-D :-D :-D Vyhraaaaavam!!
Odpovedať
ja tiez...moj schudol 12kg a stale ma vela :-N
Odpovedať
ano vsak aj ja sa citim na18....ale brucko sa uz tak neciti... 8-) ano pilates su fajn ja robim yogu a kick boxing a poviem ti odkedy som zacala pravidelne tak si neviem vynachvalit...kedze mam sedavu pracu,tak moj chrbat je v hroznom stave,ale uz je to omnoho lepsie...treba len cvicit veru nic ine nepomoze
Odpovedať
Profilova fotka
No ale moj tak pribral :-N
Odpovedať
no to ai vsetci chlapci ked sa uz citia moc pohodlen aj ten moj ma teda ovela viac a vsetko mu to ide do bruska,ako keby pil pivko kazdy den a veru on moc toho nenapije... :-D
Odpovedať
monku kedy pribral moj to neviem, ja som ho uz spoznala takeho, a aj ked schudol, stale ma vela, takze pokracujeme v redukcnom rezime
Odpovedať
Profilova fotka
monikac, mas pravdu, sedava robota je hroooooozna, aj mna niekedy bolieva chrbat. Inak, co aku pracu robis ak to nie je tajne?
Odpovedať
luko ae snad to neni az tak zle.....
Odpovedať
Profilova fotka
nemohlo to byt az take zle, ked je s nim, hmmm? ;-)
Odpovedať
ale je ale je, uz to riesi odbornik....na vyzivu...drahy je sice aj dost vysoky, ale musi zhodit, lebo o par rokov by to prave zle mohlo byt...
Odpovedať
pekny vecer kocky, pa pa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a to bol taky odjakziva? lebo niektori ludia neschudnu ani keby robili neviem co....
Odpovedať
chudacik ty ho takto na dietu davas vsak zijeme len raz,nech sa napapa ;-)
Odpovedať
nee, po vojne pribral ;-) on je mohutnejsieho vzrastu,a le coho je vela, toho je uz moc
Odpovedať
Profilova fotka
mne to zasa az tak velmi nevadi....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?