Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahojte babule..som vam vcera zabudla napisat,ze som pridala som albumu zopar foto zo stretka..tak kuknite
inac..dnes som bola po dlhej dobe v praci..a pri prvej moznosti som aj zdrhla domov
ale mala som zas nejake povinnosti..ale vsetci mi pekne blahozelali k svadbe..a zajtra musim doniest zopar dalsich foto..lebo tu mam zatial len par..inac,strecno bude coskoro hotove..trva to dlhsie,lebo sa z toho hned pripravuje album..takze to usporiadanie foto da zabrat..ale viem,ze to bude stat za to..
smaily..no vitaj v zahranici..a zas v nasom krasnom zivotesamostatnom
1. sep 2008- Sponzor fóra
no my sme sa sli prejst..a coskoro by som mala ist aj do postele,ved rano vstavam do prace
este si to stale neuvedomujem,ze povinnosti uz mam..ale rozmyslam aj nad vikendovou pracou..lebo manzelik zatial nic nema,tak aspon ja by som cosi nasla..a aby sme viac odlozili..kedze chceme akosi vela nasporit
inac..uz mate nove auto?1. sep 2008Ahojte, tak konečne, skoro po týždni sa hlásim aj ja
Bola som doma od minulého utorka a dnes sa mi teda ani trochu nechcelo ísť do práce
Cez víkend sme boli u našich aj s mojou svokrou a švagrinou. Tak sme mali celkom veselý víkend
Inak, dnes máme medzi nami ďalšiu oslávenkyňu.
Linda, prajem ti všetko najlepšie k meninám... Nech sa ti splnia všetky tvoje sny a priania2. sep 2008My sme boli cez víkend aj so svokrou a švagrinou u nás. V sobotu sme boli v Kremnici na Gagoch a v nedeľu zase vo Svätom Antone na Hubertových dňoch. Pomedzi to sme trochu trápili našich
Veď som včera na teba myslela... Cez víkend by vraj malo byť pekne, tak by sme možno mohli skočiť konečne na tie korčule2. sep 2008
inak som si na teba v sobotu spomenula, keby ste neposunuli termin, uz by bola z teba pani dnes

tu na severe bolo pekne pocasie, sice trosku chladno, ale polooblacno, bola som kuknut svadbu mojho kamarata