Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
ahojte, tak mne vynimocne zacina uz vikendik.... velmi sa tesim.... :-) zajtra ak nebude prsat skocim si urobit nordic walking do nasho parku..... lebo nato veru nemam vela casu...;-) prajem vam krasny a rychly piatok a krasny nasledujuci vikendik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak dnes uz mozeme odratavat blizoaci sa vikend.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj peta ako sa mas? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja sa tiez tesim na vikend ;-) nasim v pondelok menia okna (nam o tyzden po nich) :-D tak budeme doma "brigadovat" a pripravovat miestnosti na výmenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule. Mam sa fajn a tesim sa ze si oddychnem, lebo sme tento tyzden zhanali po meste vchodove dvere a uz ma to nebavilo. Fifi, tak to mate pred sebou dobru brigadu :-| ja si to pamatam z minuleho roka, ale ten krasny pocit, ked je to hotove. Strasne viditelna zmena.
Odpovedať
Profilova fotka
veru Peti, invazia menenia okien asi napadla viacerych ;-) v nasom vchode uz maju vsetci vymenene okrem nas a este jedneho suseda ]-( a u nas v dedine uz tato invazia tiez zachvatila obcanov :-D nuz, tepelne straty su naozaj zle, ked mas stare okna, tak sa tesime na uspory tepla, aspon cosi
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, júj, vidím, že tu sa v plnom prúde prerába :-D Zuzi, aké okná si idete dávať? Plastové? My máme aj tu, aj v Žiari plastové a ja na ne nedám dopustiť. Je to úspora tepla, ale dobré je aj to, že to chráni od hluku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte....je to fajn vec my mame doma aj na dom sme dali tak budu dufam ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Linduš, ako ide prvý týždeň učenia? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no uz ho mam za sebou, ale este sa do toho len dostavam uz sa ale tesim na denných to bude zábava :-|
Odpovedať
Profilova fotka
S dennými budeš mať aj cviká,že? Tak to bude riadna sranda :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to bude teda :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Janka: budu plastove od Robstanu 8-) dali nam dobru cenu, kedze riesime dom aj byt zaroven. Tesim sa na tu usporu tepla, lebo platime byttermu dost vysoky najom za tak maly byt :-( aspon niekde sa to vrati :-D
Odpovedať
ahojte kočky pozerám, že niekto cez víkend ide makať :-D ale iné som chcela, neviete či v žiline sú firmy, ktoré realizujú stavby na kľúč??? ak áno dajte nejaké www adresy dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Matka: uvazujete nad zmenou domu? :-)
Odpovedať
neviem, či si to správne definovala v množnom čísle (ja stále rozmýšľam nad zmenou) :-D . aj keď viem, že jednoduché to nebude =-)
Odpovedať
ahojte babule..tak uz mam aj ja vikend..a om velmi rada..len nas caka zajtra upratovanie,no prat som dala uz dnes radsej..kedze bude toho viac..
Odpovedať
Ahojte pozdravujem Žilinčanky. Ja som sestra Fifitko25 :-D. Mam tu album so šatami, ktoré som si vyskúšala,môžte pozrieť a rada uvítam aj komentár :-N
Odpovedať
jej ahooooooj Zuzkina sestra :-D
Odpovedať
jeej ahoj Maťa 8-)
Odpovedať
no obidve ste kocky ;-) mne osobne sa najviac pacia posledne...sa mi zda ze tie dalsie mierne rozsiruju v pase.
Odpovedať
a este tieto su fajn: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... inak zavoj ti velmi pristane
Odpovedať
tak beriem spat..len prve rozsiruju, nove favoritky: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... x-)
Odpovedať
žedakujem aj sestre sa pačia a začinaju byť numero uno x-)
Odpovedať
a este sa chystas skusat?
Odpovedať
no jasne to bola len prvá varka samozrejma ze bude aj druha a možno aj tretia :-)
Odpovedať
super, tak to tesime na foto x-)
Odpovedať
určite budu pridane fotky vsak ja som fotila sestru teraz musi ona mna :-D
Odpovedať
aspon ti ma kto poradit :-) :-) ja idem doupratovat :-|
Odpovedať
no tak ti prajem pekne uporatovanie nas to caka v pondelok menime okna :-S
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?