caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte, tak mne vynimocne zacina uz vikendik.... velmi sa tesim.... :-)
zajtra ak nebude prsat skocim si urobit nordic walking do nasho parku.....
lebo nato veru nemam vela casu...;-)
prajem vam krasny a rychly piatok a krasny nasledujuci vikendik :-)
ahojte, ja sa tiez tesim na vikend ;-) nasim v pondelok menia okna (nam o tyzden po nich) :-D tak budeme doma "brigadovat" a pripravovat miestnosti na výmenu :-)
Ahojte babule. Mam sa fajn a tesim sa ze si oddychnem, lebo sme tento tyzden zhanali po meste vchodove dvere a uz ma to nebavilo. Fifi, tak to mate pred sebou dobru brigadu :-| ja si to pamatam z minuleho roka, ale ten krasny pocit, ked je to hotove. Strasne viditelna zmena.
veru Peti, invazia menenia okien asi napadla viacerych ;-) v nasom vchode uz maju vsetci vymenene okrem nas a este jedneho suseda ]-( a u nas v dedine uz tato invazia tiez zachvatila obcanov :-D nuz, tepelne straty su naozaj zle, ked mas stare okna, tak sa tesime na uspory tepla, aspon cosi
ahojte, júj, vidím, že tu sa v plnom prúde prerába :-D
Zuzi, aké okná si idete dávať? Plastové? My máme aj tu, aj v Žiari plastové a ja na ne nedám dopustiť. Je to úspora tepla, ale dobré je aj to, že to chráni od hluku :-N
Janka: budu plastove od Robstanu 8-) dali nam dobru cenu, kedze riesime dom aj byt zaroven. Tesim sa na tu usporu tepla, lebo platime byttermu dost vysoky najom za tak maly byt :-( aspon niekde sa to vrati :-D
ahojte kočky pozerám, že niekto cez víkend ide makať :-D
ale iné som chcela, neviete či v žiline sú firmy, ktoré realizujú stavby na kľúč??? ak áno dajte nejaké www adresy
dakujem :-)