Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hoooooj segra :-D
Odpovedať
hoj segra :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ta tu vitam teda :-D
Odpovedať
no tak ze dakujem :-p ...............dufam ze zase pojdeme shopingovat a dopadne to ze si vyskusam 7 druhov siat
Odpovedať
Profilova fotka
no mozno aj 8 druhov, je nacase otestovat dalsi salon :-p
Odpovedať
heeeej a pojdes so mnou?????????? 8-) ze sa pytam co :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasnee, ale to uz pojdeme asi "naostro", ci ako? =-)
Odpovedať
no hadam uz aj hej bolo by na case lebo nevedno ako maju uz saty zajednane 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no sa priprav, ze ostre zajednavanie bude isto februar-marec najneskor, ak to chcete v septembri 2009 ;-)
Odpovedať
no tak to si pis ja si to zajednam asi uz v january :-) to bude a kto my bude vozit ci Matko????
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ze Matkooo :-D :-p to vsetko pekne dohodneme, nestrachuj sa
Odpovedať
ok nestrachujem aj ked mam uz teraz stavy ze co kde ako kedy :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hehe, to si tym prejde kazda nevesta :-) uvidis, aka budes smutna, ked to vsetko prejde..... :-(
Odpovedať
ahojte babule..ako sa dnes mate? tu je hrozne pocasie,akurat tak na postel..ved som aj neskoro vstavala :-D jeej..fifi tu ma segru..vitaj ;-) :-) pekne satky si poskusala..
Odpovedať
jeej leatea dakujem velmi pekne..........no zavitala som aj ja tu, ked ma uz ta sestra nainfikovala :-D
Odpovedať
karamia..a zdrziavas sa aj v ziline..ci ani nie? a kde bude svadba? pochval sa nejakymi predstavami..lebo fifi moc pisat nechce :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Lea: no teda, ze nechcem pisat :-D segra planuje svadbu v septembri o rok, bude u nas v Terchovej ;-) a mozno aj v tej istej sale, ako sme mali my, lebo sme boli spokojni.... kedze je to ale este daleko, tak len predbezne planujeme, co a ako :-p
Odpovedať
aha..a preco ma tiez september? ci paci sa im ten mesiac?
Odpovedať
Profilova fotka
ano, kvoli pocasiu :-D a mozno aj rodinna tradicia, nasi starki sa brali v septembri, nasi rodicia tiez, my tiez... tak pokracujeme :-D uvazovali aj nad zaciatkom leta, ale treba este pozbierat korunky, tak to bude asi september ;-)
Odpovedať
aha..no ved uvidia..my sme vyberali podla mena v kalendari :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, podla mena? a vtedy mal meniny kto? v den nasej svadbz tusim Moric :-D
Odpovedať
nina bola na nasej..a to je celkom pekne meno..no my sme nevedeli,ktory den v juli,lebo ten mesiac sme chceli zas my..
Odpovedať
ahojte :-D ........no leatea zdrziavam sa v meste a dost casto....no svadbu by sme chceli v Terchovej......ak priestory nebudu take nakladne ale nemalo by sa to stat ..........vela znamych tu je...........predstavy zatial nemam inspirujem sa od vas co ste tu ze co a ako ale vyzdobu chcem broskynovu urcite to je moja oblubena farba...
Odpovedať
Profilova fotka
cau segra :-D Nina je pekne meno, mozno dame nasej buducej dcere,ak bude :-D
Odpovedať
a preco ta segra este ani raz nezobrala na nase stretko? =-)
Odpovedať
no tak to ja neviem..........asi sa hanbi za mna :-D ...................
Odpovedať
Profilova fotka
no dovooooooooool ze sa hanbim ]-( dostanes zajtra v robote :-D nabuduce ju vezmem :-)
Odpovedať
no zrejme..ale ta drzi ako tajomstvo..vies,stretavame sa tam uz len vydate..tak sa boji,aby sme ta neodhovorili :-D inac..baby..viete,ze vcera povedala dalsia zilincanka ANO..slniecko77 mala vcera svadbu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
hehe toho sa nebojim, sestrin priatel sa tiez chce cepcit :-D viem, ze mala Slniecko svadbu, dufam,ze sa ozve co a ako.... u nas v Terchovej boli az 3 svadby, boli sme pozriet na dceru maminej kolegyne, bola kocka x-) usiel sa nam aj zakusok a poldecak :-D
Odpovedať
fiha tak asi preto............no asi ma neodhovorite len aby si to ten moj buduci manzel nerozmyslel 8-) ............a dalsia si povedala ANO no aj ja uz chcem :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?