caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte,
Zuzi, Kati, ďakujem... Malý Filipko je prekrásny. Včera mi poslali MMS-kou jeho fotku a je strašne chutný... Taký malý batôštek. x-) Zatiaľ má črty tváre mojej sestry, ale to sa môže časom zmeniť :-D
nie nie az od soboty....vcera sme este riesili s domacim poslednu splatku tak som rada ze uz to nebudem musiet riesit.... ;-)
uz mame ale dvere a konecne aj kuchyn linku :-)
aj vstavanu skrinu je superrrr....az na komplikacie okolo toho :-D
Lindi nepamatas si nahodou kde fifi kupila tu europenazenku, alebo nevies kde by som nieco take zohnala? Ideme k svokre gratulovat a musim to dnes kupit.
ahojte babule..som tu len na skok..a pozeram,ze sa uz niekto stahuje za par dni :-) no to mu ale bude..
ja som v praci a konecne mame troska volna..aj ked sa este obehame..
peti..skus nejaku obuv..tam som take vselijake videla ;-) asi si tiez taku obstaram v oktobri..ved aj tu su takmer same mince..a ak nie..tak platobne karty :-N :-D
ano..ale poziadal o rocny odklad..kedze sme sli do uk soplu..ale dalsi rok si to hodla spravit..aj ked troska svojskym sposobom..no ten tu rozoberat nejdem..
ahojteeeeee
Peti: dnes som ta videla z MHD, stala si na zeleznicnej zastavke, cierne nohavice a zelena bluzka ;-) aj som ti kyvala, ale si ma asi nevidela....
penazenku mi kupila mamina na meniny, bolo to na jarmoku u nas, ked boli Janosikove dni, vtedy tu chodi kopu obchodnikov ;-)
inak Lindi: moja sefka kolauduje v sobotu tiez novy dom :-D sice v nom uz nejaky tyzden byva, ale tiez dotahovali detaily... v sobotu je party pre priatelov a znamych, takze sa tesime na zurku :-D :-p x-)