Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Laura: ja som skusky z matiky na strednu robila... na VS ma vzali bez skusok, mala som dobry priemer
ale aj napriek tomu, ze studujem ekonomiu a manazment, matiku nemamchystas sa vydavat na buduci rok? aj moja sestra
Janka: menia nam ich v utoroku nasich boli tento tyzden.... a urobili dobre len 1 okno, ostatne az o 15 cm mensie
tak sme podali reklamaciu... som zvedava, co caka nas...
12. sep 2008veru Laura, uvidis, aka budes smutna,ked to prejde, je to naozaj kuzelne
a nech ta nedesi predstava stredobodu pozornosti... aj to si v ten den vobec neuvedomis
Jani: isto si to nepomylili. Nasi maju starsi dom, cize okna nie su rovnake , kedze ho staviali este ockovi rodicia cca pred 40timi rokmi. Vtedy sa tak nedbalo na preciznost, preto si kazde okno odmerali, lebo tam nesedeli rozmery v cm. Ale vo vyrobni potom asi na to zabudli a urobili vsetky okna rovnake podla jedneho... a to teda sadlo super.12. sep 2008Jani: no v byte su to vraj nejake standard okna, ktore by mali sadnut... dufam
Laura: moja sestra sa bude vydavat v septembri, tusim sa s priatelom dohadovali na 19.9.uz sme boli aj v salone na skusku nieco vyskusat, skus si pozriet jej album, vola sa Karamia
na predchadzajucich stranach budu aj nejake prispevky od nej, co tu pisala
inak ja som sa citila ako nevesta vyborne, keby to bolo v mojich silach, vydavam sa kazdu sobotu12. sep 2008no to sme boli v meste nakupovat a tak sme skocili do salonu, pozriet, ci ju nieco nebude inspirovat... teta v salone nikoho nemala a bola naozaj perfektna, nosila nam saty, ze nech sa sestra aspon potesi, ako jej to bude svecit, ked sa bude vydavat
inak... ak chces nejaky lepsi model saticiek, pocitaj rezervovanie min. 6 mesiacov dopredu... v salone Hella, kde sme boli so sestrou, nam vravela predavacka, ze uz su rezervacie na datum 6.6.2009 ....
12. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Kati:
inak je sranda

vela roboty a malo casu... skolim nove posily, takze sa idem urozpravat k smrti
od vikendu sa tu ma dost ochladit, tak som zvedava, ci nahodou neschytame nejake choroby....