Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no tak to si ma potešila, len aby som nebola potom sklamaná.
    ale snád im príde aj v decembri nejaká nová kolekcia.

• ja som mala saty zo salonu Elegant Stitch... zarezervovane od aprila... svadbu sme mali v septembri minuly rok...
    v juni im prisla nova kolekcia a normalne mi zavolali, ci si nechcem prijst skusit nieco nove, ak by sa mi to pacilo viac ako to objednane... a veru sa mi pacilo 😃 tak som saty vymenila... pacil sa mi tento pristup 🙂

• v tom salone mi pracuje jedna známa.to je za malým tescom však??
    no ale ja počkám na tú segru, som zvedavá aké si vyberiem ked ja som nerozhodná

• Sponzor fóra
  • za malym Tescom je Amelia... Stitch je oproti kinu Centrum 😉 ale aj v Kristine maju pekny vyber

• no musí ísť pozrieť ale neviem kde je kristína

• to je pri trhu, oproti Istrobanke 🙂

• tak to je pod bránou??

• ahojte baby..tak uz som doma..
    vitaj laura..dalsia nevesta tu 🙂

• hmmmm smerom na trh, hned nad drogeriou, pri tej velkej predajni potravin Smer...

• laura..pri primazdroji je v ulicke smerom na stvorcak 101drogerie..tak presne nad nou je kristina 😉

• cau Kati 😉

• no ako? novy pracovnici zaskoleni? 😃

• ale kdeze, to este potrva.... kym sa naucia robit v databaze, cakaju ich komunikacne skolenia a podobne...
    inak z vasej temy Jul 2008 mame jednu kocku - nevestu - kolegynu 😃

• viem..piatuzenu 😛 ja som informovana 😎

• fiha... a o com este si informovana? 😃

• Sponzor fóra
  • o mnohych veciach 😎 😃

• fiha, tak mi napis, o akych (do IP) 🙂 ak nahodou na mna nadavali, nech sa polepsim 😃

• hej..manzel a zlosti..

• teraz trosku nerozumiem.... 😕

• manzel ma zlosti..
    ho musim nechat aspon tyzden sameho..aby sa naucil varit..lebo ani len ohrievat jedlo nevie..kedze nemame mikrovlnku..a tu som po dnesku zatrhla..lebo som ju mohla kupit..

• teda, takto 2 mesiace po svadbe? 😕

• no si predstav..asi musim byt prisna na neho..lebo ja zas makat ako fredka nebudem..

• hehe veru, treba na nich bic a varechu 😃

• ale zas riad poumyva..okrem velkeho plechu..toho sa zrejme boji 😃 😃 😃

• moj tiez umyva riad... a boji sa hrncov 😃 a vynesie aj smeti, ked mu poviem, v poslednej dobe sa naucil aj pekne ustlat postel 😵

• no smeti mu tiez zvacsa kazem..ale zas je taky,ze pomoze..s upratovanim..s varenim radsej nie..ale ked treba cosi dobre zjest..tak je prvy 😃 😃 😃

• nemame si co zavidiet Kati, ani moj nevari 😃 mozno tak parky 😃 alebo ako sam hovori: chlebik s masielkom a salamkou 😎

• no co uz..ale zas su zrejme mili k nam..a aj sa staraju..az na to varenie..

• halo, je tu dnes niekto? 😕

• No Fifi ludia veselo vikenduju, tak sa tu nezastvia. Skoda ze dnes to pocasie velmi nevychadza. Na tej zastavke som to bola veru ja a nevsimla som si ta. To som akurat zohnala tu europenazenku, tak som isla nastastena domov. Inac aj ja som ta uz parkrat videla. Napriklad na Benoshow...sedela si manzelikovi na kolenach vo VIP sektore a dva dni nato som ta videla v Terchovej ked sme isli na vylet...si sa viezla s niekym na takom povoze. Tam by si ma urcite necakala 😃 Svet je velmi malicky

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov