Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
ahojte ;-) petapalko, veru ten svet je maly..... a to zistujem vo velkom mnichove...... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeej Peti, ty si tiez bola na Benoshow? :-D a v tej Terchovej si ma videla kde? :-. svet je straaaasne maly... baby, akurat obalujem nas nabytok foliami, zajtra menime tie okna nestastneeee :-S
Odpovedať
ahojte babule..tak ja som uz konecne doma..sme boli este na nakup,kedze som minula vsetok prasok na pranie.. jooj..vy ste si uzivali volny den a my sme makali ako fredky..ale aspon budu peniazky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, je tu ešte niekto? :-)
Odpovedať
ahoj..no ja som este tu..teda beham kade-tade..ale som tu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky :-) Tak ako ide život? :-)
Odpovedať
no celkom sa da..akurat pozerama nejaku pracu pre manzela.. a co vy? ako sa paci v manzelskom zivote? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale páči :-) a veľmi :-D Ani nehovor, dnes je to s tou prácou ťažké :-(
Odpovedať
aj ja som spokojna..este si nejak neuvedomujeme,ze sme manzelia..stale je to take pekne x-) x-) x-) no ja som rada,ze ja mam stalu pracu..ale pozeram sa aj po nejakej dalsej,ktora mi vyplni volne poobedia alebo vikendy..nech mame viac penazi..ved ten zivot tu je coraz drahsi..
Odpovedať
Profilova fotka
Hm, tak to ti držím palce s tou prácou. Pozerala som teraz tvoj album, kde máš fotky z vaších stretnutí, to máte super, keď sa takto stretávate :-) Budem musieť končiť, ledva držím oči otvorené |-| Tak dobrú...
Odpovedať
diky ;-) :-) no ked budes mat niekedy cas a chut,tak kludne sa mozes pridat..je to take super si pokecat o svadbe a o zivote celkovo..kedze sa stretavame uz zvacsa len vydate..tak teraz sa kazda sustreduje na nieco ine.. pekne sny prajem..ja este popisem par mailov a mozno cosi kukneme a pojdeme spat..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte manzelky v novom tyzdni. Fifi neviem uz presne kde som ta videla, niekde na hlavnej ceste v Terchovej. Nejake vozidlo ( nieco ako mini traktor ) tahalo vlacku a ty si na nej sedela este s niekym. My sme vas minali v aute, tak som sa nestihla ani spamatat a uz si bola za nami. Dufam, ze si to bola ty, nieze ta tu zavadzam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ako sa mte nezamrzli ste?....my mame v kancli inu zimu ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
No veru Lindi, rano tu bolo ako v chladnicke, hned som zapla ohrievac. Vy ako uspesne prestahovani? Ako sa spinkalo vo svojom?
Odpovedať
Profilova fotka
super spali sme ako zabiti...lebo sme este upratovali :-) ale uz to vyzera cim dalej lepsie, menej bordelu a prachu a rano sa mi vobec nechcelo stavat do tohto skveleho pocasia :-|
Odpovedať
Profilova fotka
takze este ta tento tyzden caka aj popracovna sichta? No ale ked uz tam byvate, pojde ti to rychlejsie bez toho dochadzania.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no to ano bude to jednoduchsie....len ja zajtra idem na sluzobku do prahy..takze to bude skor na polovicke :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, Linduš, takže už vo svojom? Aký je to pocit? Určite to musí byť super ;-) My máme v kancelárii teplučko. Aspoň túto výhodu máme, že je to najteplejšia kancelária hádam v celej budove... Ale doma je ako v chladničke :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no teraz ocenujem vyhodu radovky....lebo cez vikend sme boli u peta doma v dome a skoro som umrzla :-N jani ahoj....spala sa v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som v noci spala v hrubých ponožkách, pod dekou, paplónom a ešte mi bola stále zima :-N A to máme aj v dome jednu z najteplejších izieb
Odpovedať
Profilova fotka
no viem si predstavit...a to este minuly vikend som sa isla pri stahovani uvarit
Odpovedať
Profilova fotka
To už nie je ani pravda, že bolo tak pekne teplučko 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj nam dnes konecne v bytoch zakurili... bolo nacase ]-( 18 stupnov v byte nie je sranda, hlavne, ked clovek sedi na gauci alebo cita knizku... mrzlo vsetko :-N dnes nam mali vymienat okna... rano prisli a o hodinu odisli... neviem, ci je to zacarovane, ale ani nase okna neurobili dobre ;-( minuly tyzden tak pokazili u mojich rodicov... zajtra im idu montovat nove, lebo si ich zle pomerali, tak nasi maju otvoreny barak uz tyzden, kedze povode sa vybrali... u nas si to radsej na zaciatku zmerali - ti majstri, a zistili, zze balkonova suprava nesedi o 10 cm a namiesto 3kridlovych spalnovych urobili 2kridlove :-S porazi ma.....
Odpovedať
Profilova fotka
Peti, na tej vlecke som bola isto ja a moja mamina.... asi sme isli na zemiakovu brigadu :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Zuzka, tak to snáď nie je ani pravda s tými oknami... Nejako sa vám s nimi darí :-N To sú teda riadni majstri. Inak vaši tam musia teraz dobre mrznúť, keď nemajú okná a v takejto zime :-| U nás kúrenie nehrozí. Svokra nepustí kúrenie, kým vonku teplota neklesne pod nulu. Jej je jedno, že sme všetci chorí a mrzneme. Povie nám, že sa máme lepšie obliecť. No ale chodiť doma v zimnej bunde tiež nie je zrovna to, po čom túžim :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nuz Jani, nasim dali tie male okna a nejako ich upevnili, aby neboli diery v dome. Ale vies, ake je to upevnenie.... to len tak, aby sa nepovedalo. U nas urobila chybu asistentka, ktora zadavala objednavku... lebo zmerane to bolo dobre a aj tipy okien boli dobre napisane... zlyhal ludsky faktor... to sa stava, ale u nasej rodiny to az 2x, co teda vobec nesvedci tej firme, pretoze ich urcite nikomu neodporucime :-( inak.... radost byvat s vasou svokrou ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
No keď sa darí, tak sa darí, že? :-S Ale snáď sa to všetko vyrieši k vašej spokojnosti. No bývať s mojou svokrou je niekedy naozaj veľká radosť. Aspoň máme stále čo riešiť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nuz dufajme, nasim uz zajtra idu namontovat tie dobre okna... ak ich dobre spravili... a my musime pockat do buduceho tyzdna, kym sa nevyrobia... |-| esteze tie stare nevybrali,ako u nasich..... tu kosu si ani nechcem predstavovat.... ku svokre: len podotknem, ze sa aspon budete musiet poponahlat s domcekom :-p kde si poriadne vykurite hniezdocko do teplucka x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, tak to máš pravdu ;-) Veď súrime všetko, ako sa len dá. Ale aj tak dobre, že budete čakať len týždeň... Keby vám tak povedali, že si máte počkať ďalší mesiac :-| Ale možno budúci týždeň budete mať aspoň lepšie počasie na výmenu okien x-)
Odpovedať
Profilova fotka
najdlhsie trva vyroba skiel, ramy dokazu urobit zo dna na den... takze hned dnes zadali poziadavku na nove skla a budeme cakat.... fnuk. mrzi ma len dnesny neefektivny den dovolenky... pritom mam v praci dost roboty ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?