Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahojte babule..vcera som nemala absolutne cas sem napisat..sme s manzelikom pozerali telku vecer a po prichode z prace som bola total rozbita..dnes sme zas toho mali vela..ale aspon den rychlo ubehol..
jani..treba asi kupit vlastny ohrievac a vyhriat si vo svojej izbe..lebo to neznasam,ked mas chladno v dome..je to potom aj problem vyhriat..inac,mne svokor zakuri aj v letekedze maju kurenie ako na plyn,tak stale aj na tuhe palivo..a ked ma toho dost na palenie,tak v poho prikuri
zuzi..napis aka je to firma..nech sa jej mozeme v buducnosti vyhnutlebo to je na porazenie cosi take..
17. sep 2008- Sponzor fóra
Nika: veru, uz v pondelok je to rok.... neskutocne to leti... uf
pojdeme asi niekam von na veceru, dame vinko zo svadobnych poharov, mozno kukneme DVD, ze co sme robili pred rokom
manzovi som uz kupila knizku Navod na manzelstvonech je sradna a planujem este torticku so svieckou s cislom 1
18. sep 2008jeeeeej Nika, tak dlho cakate na dvd? ale neboj, poznam osoby, co tiez cakali dlho... aj 2 mesiace... ale viem si predstavit, aki ste zvedavi, ja som nase pozrela asi 3x za sebou, ked sme ho dostali
Kati: to by ste si dali pekny darcek... my sme si pred dvoma tyzdnami zaplatili novorocnu lyzovackupo minulorocnej skusenosti vo Francuzsku sme sa rozhodli otestovat Talianske Alpy, tesiiiiiiime sa
18. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
No to ti verím. To vie naštvať, keď si zoberieš dovolenku zbytočne. Ale aspoň si si ešte o jeden deň predĺžila predĺžený víkend