Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no teeda..ale to bezi..si mozete aspon zhrnut ako sa vam pacilo v manzelstve 🙂 ci sa oplati pokracovat 😃

• Kati: urcite sa oplatiiiiiii 😵 tusim sa lubime este viac 😃 ale rada by som si to vsetko este zopakovala, bol to uzasny den, i ked pocasie pred rokom bolo neporovnatelneeeee 😎 som zvedava, co si zajtra moj najdrahsi pripravi 😉

• Ahojte 😉

• Sponzor fóra
  • ahoj Veronika

• čau fifi 🙂 Tak aký bol víkend? A čo zápis, všetko ok? Čo nové v škole? 🙂

• vikend bol kratky 😬 zapis prebehol v poriadku, preniesla som si 128 kreditov z predchadzajucich rocnikov, takze som si vyberala len 3 volitelne 😉 priemer za druhak mam trosku horsi ako za prvak, ale len o par stotin, tak je to OK... no a v sobotu uz zaciname 😦 velmi sa mi nechce, zlenivela som pocas leta 😃
     a aky bol vas vikend?

• Jaj tak. No ja začínam až od januára, takže ok 😎
    My už máme dvd zo svadby, tak sme pozerali stále dookola 😃 keďže manželík iba leží (je chorý 😒 ) tak sme pozerali asi 5x 😛

• jej, tak ho uz mate? a spokojni ste?

• Manžel je úplne spokojní, no ja by som tam pár veci urobila inak... ale čo sa dá robiť 😦 Teraz je už neskoro plakať nad rozliatým mliekom... 😠
    ale lepšie ako žiadné. Kameramana sme zháňali začiatkom januára a už nikto nemal voľné... ale nakoniec ešte tento náš mal voľné, tak...
    Ale nie je zlé, len par veci by som vylepšila.
    No v každom prípade sa tam je na čom zasmiať... 😃 😃 😃

• ja stale hovorim, radsej nejake ako ziadne... nam sa skoro stalo, ze sme video nemali 😞 vo svadobny den nedorazil kameraman a tak sme zhanali "za horuca" niekoho v ten D.... nastastie sa podarilo 😬

• To vážne???? 😮
    Vieš čo fifi, ja som mala pred svadbou stále také obavy, že čo ak ten kameraman nepríde??? Veď aj on je len človek... môže sa niečo stať.... a pod.
    Ja som kvôli tomu ani nespávala 😬 Najviac mi od začiatku zaležalo na kameramanovi a keby sa mi toto stalo... UF! 🤔

• nuz bolo to dost neprijemne, hlavne ked sme mu s manzelom obaja volali a on nedvihal telefon, potom bol nedostupny...uz sme tusili, ze je zle a tak sme zalarmovali celu rodinu a vsetkych znamych, ze potrebujeme pomoc... nakoniec nam pomohla kamoska, ona poznala jedneho kameramana, ktoremu volala, ze potrebujeme pomoct a on mal kontakty na kopu dalsich... len najhorsie je to v ten den... nikto nebol volny az na jedneho starsieho pana na dochodku, tak sme vzali aj toho... a nakoniec to DVD je naozaj super, ujo totiz robil v minulosti nejake spoty pre STV 😃 tak chytro prisiel a tocil... bez pripravy, bez nicoho... ale vysledok je v pohode 😉

• Tak toto vlám šťastie 😃

• nika..ahoj..tak to je super,ze uz mate dvd..my sme mali mat dalsi tyzden..no bude az o mesiac..len im idem este raz napisat..lebo som cosi pozabudla napisat 😬
    fifi..v oktobri od teba pytam to dvd 😃

• tak dievcata, dnes slavime aj my uz nase prve vyrocie 😵

• Sponzor fóra
  • blahozelam k 1. vyrociu 😵 😵 😵

• Ahoj Zuzi, srdečne gratuľujem k prvému výročiu... 😉 Nech sú aj vaše ďalšie roky plné lásky a vzájomnej úcty 😵

• dakujeme vam dievcata a manzelky a skoro-manzelky 😉

• vsetko dobre zuzi nech je to take dobre ako teraz alebo este lepsie 🙂

• ahoj Linduš, ako bolo v Prahe? 🙂

• ahoj super....nakoniec sme boli len pred prahou, ale na zamku konopiste sme mali vylet a tam bolo nadherne 🙂

• jéj, Konopište je skvelé... Ja som tam už bola niekoľko krát a bolo tam úplne úžasne. Asi dva mesiace som bývala v tom mestečku, kde sa zámok nachádza. Ale teraz ma nenapadne názov toho mestečka... Júj, skleróza funguje 😃

• benesov ci ako sa to tam vola... 🙂
    je to krasny zamok

• Hej, Benešov. Tam som bola na brigáde v Danone... Bleee 😛
    Ale prostredie tam bolo úžasné. A boli ste aj v Zámku? A boli tam aj medvedíkovia?

• no uz len jeden ..medvedica minuly rok umrela ale je vypchata a vystavena v zamku 🙂

• hmm, to je škoda, že už umrela. Oni boli spolu takí zlatí 😴
    Takže si mala krásny výlet 😉

• to ano,,,,potom sme boli na skuske co bola pointa vyletu.....testovali sme budovu ...poziarna odolnost

• lindus...ked sme my moli na Konopisti, tak tam boli asi tri svadby....tka v takom prekrasnom prostredi sa oddavat bol moj sen 😵

• Skúšali ste ju podpáliť 😃 a skúšali ste, či a čo vydrží 😃 ?

• presne tak testovali odolnost ocelovych nosnikov na streche ...mala vydrzat 2 hodky ale po 1 hod 2 min to nejak nevykryla 🙂

boli sme vnutri v kaplnke kde sa robia sobase ..nadhera romantika ako s filmu este je tam aj maly organ 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov