Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
vikend bol kratky
zapis prebehol v poriadku, preniesla som si 128 kreditov z predchadzajucich rocnikov, takze som si vyberala len 3 volitelne
priemer za druhak mam trosku horsi ako za prvak, ale len o par stotin, tak je to OK... no a v sobotu uz zaciname
velmi sa mi nechce, zlenivela som pocas leta
a aky bol vas vikend?21. sep 2008Manžel je úplne spokojní, no ja by som tam pár veci urobila inak... ale čo sa dá robiť
Teraz je už neskoro plakať nad rozliatým mliekom...
ale lepšie ako žiadné. Kameramana sme zháňali začiatkom januára a už nikto nemal voľné... ale nakoniec ešte tento náš mal voľné, tak...
Ale nie je zlé, len par veci by som vylepšila.
No v každom prípade sa tam je na čom zasmiať...21. sep 2008nuz bolo to dost neprijemne, hlavne ked sme mu s manzelom obaja volali a on nedvihal telefon, potom bol nedostupny...uz sme tusili, ze je zle a tak sme zalarmovali celu rodinu a vsetkych znamych, ze potrebujeme pomoc... nakoniec nam pomohla kamoska, ona poznala jedneho kameramana, ktoremu volala, ze potrebujeme pomoct a on mal kontakty na kopu dalsich... len najhorsie je to v ten den... nikto nebol volny az na jedneho starsieho pana na dochodku, tak sme vzali aj toho... a nakoniec to DVD je naozaj super, ujo totiz robil v minulosti nejake spoty pre STV
tak chytro prisiel a tocil... bez pripravy, bez nicoho... ale vysledok je v pohode
21. sep 2008- Sponzor fóra
no teeda..ale to bezi..si mozete aspon zhrnut ako sa vam pacilo v manzelstve
ci sa oplati pokracovat