Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
nemas zac Jani
k tym oknam este neviem, prave preto som zvedava, co budu este uctovat, kedze je zaplatena zatial len zalohainak nasim na 3 oknach vznikli male spary medzi oknami a parapetou, asi upadla a kedze tam bolo malo materialu, teraz to musime maskovat bielym silikonom. Udajne je to dovod na reklamaciu, povedal ten chlapik, co domontoval tie zaluzie.... ale reklamacia sa riesi tak, ze sa to opravuje - teda uplne vybrat a osadit nanovo... alebo ziadat financnu kompenzaciu... tak uvidime, co sa este udeje.
3. okt 2008- Sponzor fóra
tak ja uz som doma..aj som stihla cosi nakupit a pekne to odlozit a upratat v skrinke s potravinami..
aka som rada,ze je uz vikendsice ma caka upratovanie..ale aj oddych
jani..vsetko najlepsie k tym zajtrajsim narodeninamnech coskoro citam,ze stavba je v plnom prude
zuzi..no tu v uk uplne inac narabaju s reklamaciami..tu su hrozne mili k zakaznikom..ale kedze je tu mnoho narodnosti,najdu sa aj blbi ludia..3. okt 2008ahojte babenky
vidim, ze to tu dnes celkom zilo... to je superaj ked negativne skusenosti s oknami (vsak Zuzi) ale myslim, ze ked si to rozumne a v klude vysvetlite aj s panom riaditelom, tak to dobre dopadne... drzim palceky!
ja sa tu teraz vyse tyzdna neukazem, mam dovolenku a ideme s manzelikom prec
takze ak sa bude nahodou prejednavat dalsie stretko, tak uz teraz hlasim, ze ja urcite pridem - hocikedy hocikdeuz sa tesim na vas...
... ale uz sa hlavne tesim na oddych a sladke nic-nerobenie
tak mi mozete kludne zavidiethehe...
3. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
No a hotovoooooo
vsetko dopadlo na vybornu
my sme si vybrali typ exkluziv 
uz mam aj vsetko upratane ... akoby sa ani nic nerobilo