Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
8. júl 2012195880
- Sponzor fóra
Ahojte,
kočky veľmi pekne vám ďakujem za gratulácie. Veľmi ste ma potešili.
Vidím, že sa tu rozoberalo cvičenie. Tak pridám sa aj ja. Ja mám doma orbitrek a teraz som na narodeniny dostala od svokry a švagrinky Fit loptu. To vám je normálne super vec. Skoro sme sa s Jarkom o ňu aj pobiliAnie jeden z nás z nej nechce zliesť
6. okt 2008no sestra určite nepríde. Pre nich je to ešte náročné, chodiť autobusom alebo vlakom. K našim sa chystá až pred Vianocami, ked už bude mať malý tri mesiace. To už sa s ním bude lepšie cestovať.
My tam ideme o dva týždne na krstiny... Tak sa na nich teším. A potom tam zase o mesiac idem ja skoro na celý týždeň. Takže si malého vychutnám do sýta6. okt 2008- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
hľadať len v názvoch tém
Podobné diskusie
Hudba Zilinský kraj
4. feb 201513
Hľadám kameramana zo Žilinského kraja
15. aug 20143
Sú v Žilinskom kraji ešte dobrí kameramani?
3. nov 201414
Starejší na svadbu zo Žilinského kraja? Poraďte
29. jan 20082
Svadobné prípravy v Martine. Poraďte mi čo,kde,ako...
21. jan 20154602
Príprava
11. mar 20168
Nevesta z Hlohovca. Pomôžete so svadobnými prípravami?
18. máj 2011605
Odporúčaní dodávatelia![]()
Vy si poviete "ÁNO" my sa postaráme o všetko ostatné...
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
erikak handmade dekorácie
Košice-okolie
Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
Kasolina one&only
Bratislava
Vezmite sa inak! Nechajte sa uniesť a prežite svoj svadobný deň, na ktorý sa nezabúda. Povedzte nám vašu predstavu alebo sa nechajte inšpirovať našimi nápadmi. Radi všetko zabezpečíme, zbalíme a...
Články od našich partnerov
Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
Exfoliácia - všetky otázky zodpovedanéArchív článkov od partnerov
ahojte..veru vikend presiel ani neviem ako....

jani vsetko najjj....hlavne nech rychlo byvate vo vlastnom