Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
ahoj Jani, bolo nám úžasne, veru som si poriadne oddýchla, už sa mi to až tak pýtalo poriadne vypnúť od všetkého
ešte mám do konca týždňa dovolenku - to som urobila dobre, lebo si neviem predstaviť ísť dnes do práce keď sme prišli o pol jednej v noci
hm, taký jarmok by som aj ja brala... už som dlho nebola na niečom takom... cukrová vata, lízatká...mňamky! tak si to vychutnaj, verím, že sa tešíš
9. okt 2008A kde ste to vlastne boli, keď ste sa vrátili tak neskoro v noci? Inak po dovolenke by sa ani hneď nemalo ísť do práce. Vraj je dobré zostať doma ešte také 2-3 dni... Kvôli aklimatizácii
Ja sa najviac teším na trdelník a medovníčky. To zbožňujem... A celá tá atmosféra je úplne skvelá. Zrejme nám aj počasie vyjde a ešte k tomu budem zase s našimi. Tak na to sa teším najviac9. okt 2008- Sponzor fóra
vitaj Kati, no to sme mali akoby druhú svadbonú cestu vlastne
môj manžel mi to všetko prichystal ako prekvapko k narodeninám... túto dovolenku "vyhral" ako odmenu za 3 mesiace driny a najlepších výsledkov a tak sme boli na 5 dní na Kanárskych ostrovochvšetko platila manželova firma, tak sme si to teda užili riadne...
mali sme krásny 5* hotel, all inclusive strava, výlet loďou okolo pobrežia Granc Canarie, večer v Casine (šou ako v Las Vegas)... k takým veciam sa ako bežný "smrteľník" asi zase tak skoro nedostaneme
joooj, ale fakt nám bolo skvele... nechválim sa9. okt 2008Barborka, tak to je skveléééééé
Júj, Kanárske ostrovy. Tak v dobrom ti trochu závidím
Ale určite ste si tú dovolenku riadne zaslúžili... a nebolo vám 5 dní málo? To ste sa tam akurát zabývali a museli ste ísť domov, že
Ale hlavne, že ste si to riadne vychutnali. Teraz v zime vám to určite padlo veľmi vhod9. okt 2008no ja som tomu akosi stále neverila až kým sme nesedeli v lietadle
tak som sa nepochválila... prepáčte
myslím, že 5 dní nám bohate stačilo... bolo tam veľa akcií, tak to rýchlo ubehlo, ale bolo to tak akurát...
mali sme tak príjemných 27-28 stupňov, more (vlastne oceán) bolo príjemné, aj domáci vraveli že teraz je tam najpríjemnejšie, lebo júl-august býva hroozne horúci
no a 5 hodinová cesta lietadlom je tiež sila, takže teraz sa fakt potrebujem aklimatizovať9. okt 2008no ak stihnem vyvolať tak donesiem
alebo pridám do prípravného albumu, ak mi na to neprídu
leteli sme aj cez deň a aj v noci... tam sme išli o 11tej z BA a späť sme boli nejako pred 22.00, takže sme mali aj večerný let... a to bolo nádherné, vždy keď sme leteli nad nejakým mestom, tak nám kapitám povedal, že aké to je mesto a bol to krásny pohľad, vysvietené, žiarivé... mne to pripadalo, ako keby niekto rozsypal diamanty a svietil na ne... krásna žiara, človek len žasne nad tou krásou
ten let vlastne tval nejaké 4 hod. a 45 min., ale tiež som už nevedela ako sedieť... ale dosť som aj prespalatakže to ubehlo v pohode
9. okt 2008no to muselo byť úžasné Kati... aj keď 7 hodinový let... asi by som to tiež riešila spánkom na určitú dobu
škoda toho dažďa... ja som sa bála, že tu na SK bude pršať, to by som si nevedla predstaviť to pristátie... na Kanároch pristál kapitán priam ukážkovo, v BA nás trošku hodilo a potom zrazu tak zbrzdil, že som sa normálne až zľaklaale ja nemám rada vzlietanie a pristávanie... to medzitým je v pohodke.
a kedy je teda stretko?
aby som vedela, aký mám časový limit9. okt 2008
No vcera sme si od stranky dali nuteny oddych a dnes mozeme pokracovat....teda dufam, ze som nebola jedina, ktorej stranku nechcelo nacitat