Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
tak som doma..ale o chvilku nadim naspat do skoly..na ten kurz..som velmi zvedava ako to pojde..
jani..to rada pocujem,ze by ste mali zacat uz tento rok..budem drzat palce,aby vam vyslo pocasie..
peti..no ja by som hned odisla od takej neserioznej firmy..esteze mame kusok od ziliny kopec stolarovtakze dvere a vsetok nabytok by som zarucene riesila cez nich
14. okt 2008ahojte zilincanky....... ja som totalne vytazena......vo stvrtok cestujeme do nasej milej ziliny,ale kvoli povinnostiam... a v nedelu naspät....do chaosu nasho momentalneho krasneho zivota
ako pred skuskami....
ja vas uz nestiham citat......ako zijete? a co noveho? prisiel do nejakej rodinky bocian?
papapa14. okt 2008- Sponzor fóra
ahojte kočky
Kati, nádherné fotečky, teším sa na album... toto bolo asi ako predjedlo, však?
Evi vitaj medzi nami po dlhej dobei... dúfam, že si žijete dobre a že ste spokojní... hm, zatiaľ ešte žiadna z nás (po Marcelke) neprispela správou o čakaní na bocianaalebo o tom neviem ja...
No teda Peti, to vám s tými dverami vôbec nezávidím, ja by som im asi nedávala ďalšiu šancu užkeď asi nechcú mať zákazníkov, podľa toho čo píšeš... ja som taký ´tvrďas´ k pochybným firmám, čo sa len vykrúcajú a berú prachy...
Ja som si dnes kúpila kabelku... trošku radosti som si spravila... aj to treba, nie?
tak sa vytešujem... inak len zíram ako beží tento týždeň...
a idem sa potrápiť s fotkami z Kanárov... potom pridám link, ak sa mi zadrí čosi s nimi porobiť15. okt 2008
musim sa spytat polovicky ako sa to vola ...