Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • a to spravili externistom???
    no vies..ja sa chystam este na jedny statnice..preto som sa dala na matematicky kurz..

• ano externistom, v CA je len externe studium, denne len v BA 😐
    tak ked ta to tak bavi, tak prid urobit aj za mna tie moje 😃 bakalarku si obhajim, o to sa nebojim, ale to ostatne...
    no co si vymyslela na varenie?

• tak som psat, zavislak siel pozerat futbal 😃

• Sponzor fóra
  • oprava:spat 😃

• zaaaaaaavislaaaaaaaaaaaaaaaak 😃 skoro ako my 😃

• no to je dost blbe..taky pristup od nich..mam pocit,ze si myslia,ze aju tupych studakov 😕 😦
    na varenie? nic zatial..nic ste neporadili..

• cakam, co poradia ini, aj ja sa rada inspirujem 😛

• tak radte 🤔
    luko..co dobre sa da spravit na obed? 🤔

• kati...juj, mesiac pred svadbou absolutne absentujem v kuchyni 🤔 🤔 🤔
    ale recepty.sk to istia 😃

• ale napr. kuracie prsia domdne videla, opiekol,na to nivu, na to este platkovy syr a dal zapiect na panvicu,kde mal asi podla mna nejaku smotanovu alebo smotanovo.syrovu omacku, vyzeralo to mnamka, musim vyskusat,
    len tu omacko som nestihla,t ak najdem nejaku na nete

• no syr mam rada..a s kuratom moze byt..len dnes sme mali paprikas na obed..tak cosi ine na vikend..
    cosi s rybami..alebo nejake dobre slovenske jedlo..len nie bryndzove halusky..bryndzu tu nemaju 😒

• takja zralocie filety pokvapkamolejom olivovym, dam tam paradajku,por,papriku, dva platky citrona, zabalim do alobalu a dam na 20 minut piect a hotovo, iny recept zatial na ryby nemam 😃

• no v obale som este nic nerobila..teraz ma napadla zivanska 😛 tak skusim teda cosi take..len najst vhodne zemiaky na to musim..kedze tu maju take hnusne..

• fakt?toby sommala proble, moja najlepsia vecera su uvarene zemiaky a kysle mlieko 😃 zemiaky mozem jest aj kazdy den

• no tu su take biele divne..len tie salatove su ako nase..a vhodne na salat..lebo tie ich sa rozpadavaju 😬

• Sponzor fóra
  • a co potom jedia...ryzu 😃 ?

• fast food 😃 mc donald a podobne veci..

• no teda...nezavidim, ja v mc donalde zvladam akurat kuraci salat a zmrzlinu

• no ja chodievam radsej do kfc..tam aspon cosi..a inac este tak gregs..ale to tiez len obcas..kedze ja musim byt opatrna so vsetkym,co jem..

• ano ja tiez ked uz tak radsej kfc

• ale na nasu domacu kuchynu to aj tak nema 😃

• kočky tak som to zvládla... kuk na fotos z Gran Canarie 😎 /ak chcete samozrejme/

http://picasaweb.google.sk/b.jagnesakova/GranCanaria2008#

malo by to ísť otvoriť, je to verejný album 😉

...a dobrú noc, ja som teda unavená... 😴

• bam..no super ste to tam mali..urcite mate skvele zazitky 😵

• Jeej Bambulka, to je parada. Uz si si vobec spamatala z toho ze si spat?

• ahojte
    bam fotky su uzasne ...a na rano v tejto tme je to dobra terapia....citila som sa ako by som tam bola sama. 😃

• Barborka: skvele fotky, muselo byt uzasne... 😉 aj ten apartman vyzeral vybore, uf taaa postel 😛

• ahojte,
    Barborka, tie fotky sú úžasné... 😉 V tom piesku by som sa aj ja dokázala vyblázniť, len potom by bolo ťažšie ho zo seba striasť 😃

• Ako sme sa tu dnes rano vsetky stretli 😉 Este Lea musi prispiet.

• ahojte..tak aj ja sa pripajam malym prispevkom..ze uz len jeden den a mame zas vikend 😵 sa tesim..

• zdraviiiim

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov