caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ano externistom, v CA je len externe studium, denne len v BA :-|
tak ked ta to tak bavi, tak prid urobit aj za mna tie moje :-D bakalarku si obhajim, o to sa nebojim, ale to ostatne...
no co si vymyslela na varenie?
ale napr. kuracie prsia domdne videla, opiekol,na to nivu, na to este platkovy syr a dal zapiect na panvicu,kde mal asi podla mna nejaku smotanovu alebo smotanovo.syrovu omacku, vyzeralo to mnamka, musim vyskusat,
len tu omacko som nestihla,t ak najdem nejaku na nete
no syr mam rada..a s kuratom moze byt..len dnes sme mali paprikas na obed..tak cosi ine na vikend..
cosi s rybami..alebo nejake dobre slovenske jedlo..len nie bryndzove halusky..bryndzu tu nemaju :-S
takja zralocie filety pokvapkamolejom olivovym, dam tam paradajku,por,papriku, dva platky citrona, zabalim do alobalu a dam na 20 minut piect a hotovo, iny recept zatial na ryby nemam :-D
no v obale som este nic nerobila..teraz ma napadla zivanska :-p tak skusim teda cosi take..len najst vhodne zemiaky na to musim..kedze tu maju take hnusne..
kočky tak som to zvládla... kuk na fotos z Gran Canarie 8-) /ak chcete samozrejme/
http://picasaweb.google.sk/b.jagnesak...
malo by to ísť otvoriť, je to verejný album ;-)
...a dobrú noc, ja som teda unavená... |-|