Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no tak hadam sa rychlo zotavi..starsi ludia si musia davat na seba velky pozor..a aj ich rodinni prislusnici,kedze nie vzdy sa starsi clovek postazuje..a viem o com hovorim
spali sme na mojej posteli..co som si kupila minuly rok..ale to je tak klasika,normalna postel,takze mala pre dvoch..no aspon sme sa k sebe tulili19. okt 2008hehe, aj ja som mala doma roztahovacku
a stale mam, ked prideme k nasim, tak na nej stale spime
my mame klasicku drevenu postielku s uloznym priestorom, mam v albume na modrej streche... jveeeeelmi pohodlna, skvela... do domceka ale budeme kupovat predpokladam novutakze tato este vydrzi, kym sme v byte.
Idem spat Kati, zajtra zavcasu vstavam, maj sa pekne a pozdravuj muza19. okt 2008som sa kukla..no my si budeme davat robit na mieru urcite..kedze sa mi pacia drevene s nocnymi stolikmi..to ma niekto v albume na modrej streche..ja ulozny priestor urcite nechcem..mne sa paci jeden spolocny matrac a to iste aj paplon..tu mame dvojity kupeny..
ale teraz mame objednanu kovovu..a mozno sa nam zapaci natolko,ze si ju donesieme na svk
pekne sny prajem19. okt 2008- Sponzor fóra
tu je podrobny popis kocky:
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=44070&vOffset=1830&vGotoLast=1#end
na fotky cakam, od fotografa a od kamosky, a casom snad aj od zvysku rodiny
inak baby, ja som sa na urade zacala podpisovat ze Lu...ako Lucanova a potom som to zakamuflovala na Tutkovaze okrasne pismo
20. okt 2008ano ani kabatik sme nemali, az tak sme sa kvele bavili, ze sme zabudli kyticu hadzat, metlovy tanec aj tortu krajat
ale hostom to nevadilo, ti ani nepostrehli, amli pocit, ze sa stale nieco deje (co som sa aspon rozpravala), skor mne je to troska luto, ale len troska
inak s drahym sme take tance struhali, ja som bola stale na parkete a pacilo sa mi, ze neboli dva hruhy (draheho rodina a moja), ale jeden velky a potom v nom sa robili male podla toho, kto koho vytiahol
moj ujo zhodnotil, ze taku blaznivu nevestu este nevidel....sme si to riadne uzivali, lebo so zenichoch som sa stretla fakt len na parkete, snazili sme sa venovat hostom20. okt 2008ahojte,
Luko gratuľujem ku svadbičke. Tak vitaj medzi nami manželkami
Keď čítam, ako opisuješ svoju svadbu, presne sa mi pred očami mihla tá naša. Tiež sme sa s drahým videli a stretli len na parkete. Je skvelé, keď sa nevesta aj ženích takto zabávajú. Tá svadba je potom oveľa veselšia
20. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
halo manzelky, je tu nejaka?