Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
wáw, už aj vás čaká výročie. To je strašné, ako to rýchlo letí. Kristínka už bude riadna slečna
No my stále riešime náš domček. Už máme stavebné povolenie a teraz chceme budúci týždeň vykopať a zaliať základy. Tak snáď sa nám to podarí
A vy kedy plánujete to sťahovanie do Tepličky? Teraz sme tam s drahým chodili dosť často, keďže sme tam riešili kopu vecí na stavebnom úrade21. okt 2008Evi, naše výročie bolo úplne skvelé. Oslávili sme ho návratom na miesta činu spred roka a večernou romantikou pri svadobnom DVD a vínku
Ale bolo to nádherné pripomenutie. Ani sa mi nechce veriť, že už odvtedy ubehli ďalšie dva mesiace
A malú ideš dať do škôlky do Tepličky? Tak to máte aspoň skvelý dôvod na návrat späť21. okt 2008Ahojte
Luko, som velmi rada, ze vam to vsetko vyslo k plnej spokojnostiTesim sa na foto. Ja som bola tiez prvy tyzden po svadbe pekelne unavena, lebo sme mali este vselijake vybavovacky.
Murinko, s tymi krstinami som vas predbehla. My sme krstili uz tento vikend a s menom nebol ziaden problem, asi zalezi od toho, na koho natrafis.
Violetka vitaj spat medzi nami22. okt 2008- Sponzor fóra
ahojte
mam dlhsiu absenciu... takze dodatocne dakujeme za pochvalu dovolenkovych fotiek
som rada, ze sa tu Evka ukazala po teda dlhej dobe... veru som nedavno na teba Evi myslela... som rada, ze sa mate dobre
... no my ideme momentalne zvolat "rodinnu radu" ohladne ... vsak potom napisem, nech ste zvedave22. okt 2008
tiez sa pridavam k zberatelkam
mam doma aj svadobne saty
inac..ja som cistila topanky vanishom..a trocha to zislo..kedze musia este cosi vydrzat..
luko..ja som mala dva rozne zavoje a velmi rychlo som predala ten jeden..takze skus dat do bazaru,ze predavas nepouzity..
dokonca aj spodnicku som rpedala,kedze bola nejaka chyba v doruceni a tak som dostala dve..