Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Kočky, aj ja by som brala. Lenže moja mamina má toho dosť pre seba a sestru a ešte keby som jej aj ja vyberala, tak už by jej nič nezostalo.
A svokra je do zavárania ľavá. Jedine uhorky a tie ja zatiaľ veľmi nemusím
Kati, my pozemok oplotíme až keď už bude dom postavený a budeme tam bývať. Teraz práve čakáme na susedov, pretože chceme dať kopať základy traja naraz.
Jeden už má skoro postavený dom. A dvaja už majú základy a už začínajú ťahať múry. Už to tam začína vyzerať ako stavenisko24. okt 2008ja tiez rada zavaram..ale tu v uk sa neda..takze az budem mat vlastnu kuchynu..az vtedy
u nas je citit rozdiel medzi vychodom a takmer zapadom..mame rozdielne chute..
jani..no tak to je teda ina parada,ze sa to tam rozbieha..
vy traja idete naraz robit vsetko a tak sporit trocha peniazky? myslim,ze by to mohlo utuzit susedske vztahy24. okt 2008Hej, presne ako píšeš, ideme všetci spolu začať naraz a tým šetriť korunky. Už teraz občas chodíme spolu na kávu a tak... Tak snáď sa tie susedské vzťahy udržia. Oproti nám cez cestu máme dvoch úžasných susedov, ktorí sú kapitola sama o sebe
Ja mám najradšej džemy (domáce), pretože tam sú vždy kusy ovocia a aj koláče úplne inak chutia. Ale nemyslite si, že ja som taká skvelá gazdina. Ja sa k tomu chystám už tri týždneA stále sa mi nechce. Mňa však k tomu vždy viedla maminka a tak mám k tomu trochu lepší vzťah. Ale tiež by som sa nenahnevala, keby to mal kto urobiť za mňa
24. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
ja sa dnes venujem sobotnemu upratovaniu..a cez vikend budem pekne s manzelom,kedze coskoro odlietam prec..
vyzivu som robila nedavno..ale len tak na zjedenie..inac...zas by som si ju dala