Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
ja sa dnes venujem sobotnemu upratovaniu..a cez vikend budem pekne s manzelom,kedze coskoro odlietam prec.. vyzivu som robila nedavno..ale len tak na zjedenie..inac...zas by som si ju dala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak uz aspon vieme co janka donesie na stretko...inak jani mame strasne vela jablk tak ti mozem darovat :-D
Odpovedať
muma..no pokial mas jablka a flase,tak ja narobim :-D doma sme mavali kopec flias..a pamatam si ako som robievala cez 100 malych fliasticiek..
Odpovedať
Profilova fotka
Linda, žiadne darovanie... :-D Prídem k vám a hneď ich spotrebujeme. Uvaríme spolu výživu a donesiem ti aj jabĺčkovú nutelu. Je to úžasné na chlebík na do palaciniek
Odpovedať
Profilova fotka
ok berem vas obe za slovo..ale tuto sezonu to asi nestihneme lebo u nas je to este dost terene :-D ale o rok vas cakam a potom pojde k vam jani :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasné, beriem tvoj návrh. Tak tento rok ti donesiem ochutnať z tej našej ;-)
Odpovedať
baby..a nechystate sa nahodou robit tu vyzivu pre niekoho ineho? :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa hlasim do klubu - ak sa to bude robit aj pre ineho :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Kati, ja si robím pravidelne, keď sú jabĺčka... A mám doma jedného papkáča, ktorý jej nikdy neodolá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kati zatial nie :-D jani aky mate velky ten pozemok? zabudla som :-N ozaj to stretko bude kedy ?
Odpovedať
Profilova fotka
Lindus: koncom oktobra,asi teda buduci tyzden uz :-p Jani, dones maskrty :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ten pozemok je presne 532 m2... Hádam sa nám tam nejaký ovocný stromček vmestí Zuzi, tak ja vám donesiem ochutnať s tých naších maškŕt :-p :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
stretko je 30.10 o 17.00..pri caroline ;-) jani..tak na stretko povinne dones na ochutnavku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja vam donesiem aspon jablcka :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Kati, dik za termin, to je tusim stvrtok ;-) uz aj si pisem do diarika 8-)
Odpovedať
ano..je to stvrtok ;-) jani..no to by sa vam tam mohlo zmestit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja už mám tiež termín zapísaný v kalendári 8-) Kati, no malo by sa. Už sme nejaké stromy chceli aj teraz sadiť, ale necháme to asi na jar. Chceme minimálne marhuľu, slivku a nejakú jabloň. A ja chcem ešte ríbezle, pretože zbožňujem ríbezľový džem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ok takze zatial so mnou pocitajte na stretko ;-) jani darujem ti krik malin.....su skvele aspon tento rok boli :-p a na pozemok sa vam isto zmesti my mame mensi a mame tak vsetko mozne.... :-D
Odpovedať
jani..a oplotit to nejdete?
Odpovedať
Profilova fotka
Linduš, to by bolo skvelé ;-) . Maliny mám tiež veľmi rada Kati, zatiaľ to oplotiť nejdeme... To budeme riešiť až budúci rok. Keď sme to počítali, tak by nás to teraz dosť vyšlo :-|
Odpovedať
takze az ked sa pustite do stavby? a ako vasi susedia..zacina niekto spolu s vami?
Odpovedať
Profilova fotka
No teda Jani ty si riadna gazdinka. Ja beriem zavaraniny od svokry hotove 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
peta aspon jedna spriaznena dusa v oblasti zavarania....ja zase od maminy a starkej :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky, aj ja by som brala. Lenže moja mamina má toho dosť pre seba a sestru a ešte keby som jej aj ja vyberala, tak už by jej nič nezostalo. A svokra je do zavárania ľavá. Jedine uhorky a tie ja zatiaľ veľmi nemusím :-| Kati, my pozemok oplotíme až keď už bude dom postavený a budeme tam bývať. Teraz práve čakáme na susedov, pretože chceme dať kopať základy traja naraz. Jeden už má skoro postavený dom. A dvaja už majú základy a už začínajú ťahať múry. Už to tam začína vyzerať ako stavenisko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja zavaraniny ani nejak nemusim skor polovicka....a starka sa v tom vidi :-D ....ale viem ze casom to caka aj mna :-N :-D
Odpovedať
ja tiez rada zavaram..ale tu v uk sa neda..takze az budem mat vlastnu kuchynu..az vtedy :-) u nas je citit rozdiel medzi vychodom a takmer zapadom..mame rozdielne chute.. jani..no tak to je teda ina parada,ze sa to tam rozbieha.. vy traja idete naraz robit vsetko a tak sporit trocha peniazky? myslim,ze by to mohlo utuzit susedske vztahy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jani a vy sa s buducimi susedovcami poznate, len od kupy pozemku?
Odpovedať
Profilova fotka
Hej, presne ako píšeš, ideme všetci spolu začať naraz a tým šetriť korunky. Už teraz občas chodíme spolu na kávu a tak... Tak snáď sa tie susedské vzťahy udržia. Oproti nám cez cestu máme dvoch úžasných susedov, ktorí sú kapitola sama o sebe :-S Ja mám najradšej džemy (domáce), pretože tam sú vždy kusy ovocia a aj koláče úplne inak chutia. Ale nemyslite si, že ja som taká skvelá gazdina. Ja sa k tomu chystám už tri týždne :-N A stále sa mi nechce. Mňa však k tomu vždy viedla maminka a tak mám k tomu trochu lepší vzťah. Ale tiež by som sa nenahnevala, keby to mal kto urobiť za mňa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani a akych mate susedov mladsi ci starsi....a ti oproti su co zac?
Odpovedať
jani..tak hadam aspon s niektorymi budete vychadzat v pohode..ono sa to neda vychadzat s kazdym =-) neboj..az budes mat vlastnu kuchynu,tak si tam budes sama kralovat :-) inac..bam sa nam tu dlho neukazala..asi sa boji,ze prezradi to tajomstvo :-N neviete,ci pride aj marcelka na stretko?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?