Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
My sme sa teraz fotili v budatinskom zamku a jeho zamockej zahrade a ako povedala luko, su tam neskutocne zakutia o ktorych som ani nevedela a to som v budatine vyrastala a chodila tam pravidelne so psami na prechadzku
Az teraz nas fotograf tam ponachadzal take miesta, ze ludia boli uplne paf, ze kde boli tie fotky robene
Co sa Strecna tyka, neviem co je na tom pravdy, ze sa hore da dostat jedine peso a neviem si predstavit sa tam trepat v zime v topanockach, ci uz po lade, alebo po clapkanici.... Inac krasne na fotenie je aj samotne stare mesto ako rekonstruuju HV Residence pri radnici, musi to podla mna na fotkach vyzerat skvele
27. okt 2008ahojte, tak konečne som sa sem dnes dostala...
Pozerám, že ste sa tu riadne rozpíšali.
Linduš, to je super, že ste takto obišli to Poľsko. My sme tam tiež kúpili minulý rok vianočný stromček a boli sme spokojní. Aj na garzniže sa tam určite chystáme. Ale to až tak budúci alebo ten ďalší rok
My sme boli včera na krstinách. Bolo super. Malý bol strašné zlatý. Nejaké fotky pridám do môjho albumu a potom vám sem hodím ling27. okt 2008kočky, tak kuknite tu: http://picasaweb.google.sk/janka.ganova/NKrSnySynovEkFilipko#
Dala som nejaké nové foto27. okt 2008- Sponzor fóra
Peti, presne zo Slnecnice. Tá pani je neskutočná...
Filip bol počas krstu to najskvelejšie dieťa. Celý čas bol tichučko. Potom sme boli na obede v jednej reštaurácii. Tam začal mrnčať. Tak som ho zobrala von. Akonáhle som vyšla von, zavrel oči a spal. A potom v momente, keď som s ním vošla dnu, oči ako dve veľké lopty a bolo po spánkuK večer už bol umrnčaný, ale inak bol dobručký
27. okt 2008Kati, tak to teda ešte vôbec netuším... Zrejme budeme u svokry, ale keď si predstavím, že budeme mať postavený vianočný stromček v kuchyni, tak sa mi do toho vôbec nechce a najradšej by som išla do Žiaru
No uvidíme.
Linda, my sme to takto mali minulý rok a bolo to úžasné. Také pokojné Vianoce som ešte asi ani nemala27. okt 2008
Tak co baby, cely pracovny tyzden pred nami? Ale vonku to z kancelarie vyzera celkom pekne...namraza na trave a svietace slnko