Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
ahojte,
Jani: maly je uzasnya torticku som uz tiez videla v slnecnici
teta je tam neskutocne sikovna
pre este cakajucu nevestu: tiez sme sa fotili v zahrade Budatinskeho zamku a sami sme boli prekvapeni krasnou zahradou posiatou jesennym listim, ked sme tam bolivo februari sa da fotit aj v Afrodite v Rajeckych Tepliciach, alebo vo vile Necas, viem, ze aj ine nevesty boli spokojne
a pre tych, co chcu prijst: stvrtok o 17tej pri pizza Carolina28. okt 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
nuz nikdy to nie je vesele,ked sa meni vedenie, aj my mame noveho "generala" a tiez zavadza novoty, chce audit na oddeleniach a podobne.... brrrrrrrr
zatial sme rozhodnuti pre tie fialkove, su v akcii v Baumaxe, ale nasla som ich aj v Idei o 20 Sk drahsie, keby ich nahodou uz nemaliinak fasa ceny, take modernejsie krajsie kachlicky cca 700 Sk za meter stvorcovy v akcii
az mi zle prislo, tieto nasie fialove su v akcii za 350 Sk, co je uzasna cena.... ale poculi sme od kamaratov, ze taketo lacne byvaju kvalitovo horsie, tak sme teraz taki nerozhodni...
inak dnes je asi cosi vo vzduchu, cely den ma boli hlava a oci (aj mojho muza) a da sa mi dost spat... asi jesenna unava28. okt 2008
my hadam budeme mat dobre sviatky,kedze ostavame tu v uk..nase prve spolocne a hned sami