Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
my hadam budeme mat dobre sviatky,kedze ostavame tu v uk..nase prve spolocne a hned sami :-D x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre rano :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, Jani: maly je uzasny ;-) a torticku som uz tiez videla v slnecnici :-) teta je tam neskutocne sikovna 8-) pre este cakajucu nevestu: tiez sme sa fotili v zahrade Budatinskeho zamku a sami sme boli prekvapeni krasnou zahradou posiatou jesennym listim, ked sme tam boli :-D vo februari sa da fotit aj v Afrodite v Rajeckych Tepliciach, alebo vo vile Necas, viem, ze aj ine nevesty boli spokojne ;-) a pre tych, co chcu prijst: stvrtok o 17tej pri pizza Carolina ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sa nam to pomaly blizi, co? Esteze Lea chodi domov casrejsie, lebo ona je nas podnet na stretnutie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
:-) veru same sa nejako k tomu nevieme dokopat :-D :-D
Odpovedať
ahojte..tak uz som v ziline..a vybavujem,vsetko,co treba..sa uz tesim na to stretko..troska odreagovania..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kati, tak vitaj na rodnej zemi :-D už aj ja sa veľmi teším na stretko ;-)
Odpovedať
no taka zmena..a hrozne nachapacka,ked som tu..este ma dnes caka jazda autom,hadam to zvladnem bez problemov..
Odpovedať
Profilova fotka
Neboj sa, to určite zvládneš... Ja mám niekedy normálne fóbiu z toho, že mám ísť po Žiline, ale už si zvykám :-D
Odpovedať
pokial nebudu chciet mat auto v garazi,tak pohoda..ale aj sa tesim,len blazni by uz mohli byt doma..
Odpovedať
Profilova fotka
Kati, vitaj na SR ;-) akym autom budes jazdit?
Odpovedať
ahojte a Katka vitaj doma ;-) takže sa nám to blíži tá naša "sešlost"... teším sa na vás... x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj Bam ;-)
Odpovedať
ahoj Zuzi, čo borábaš?
Odpovedať
porábaš :-N oprava
Odpovedať
Profilova fotka
ale, manzel vegeti vo vani a ja zas za PC :-D potom sa vymenime :-D boli sme dnes obzerat este nejake kachlicky, neskutocne, ake peniaze za to uz chcu :-S :-S pozeram, ze vasa firma zmenila riaditelstvo, bolo to v telke =-)
Odpovedať
ja už vidím asi len na jedno oko 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
a preco??? :-.
Odpovedať
som po dnešku unavená, bolo toho dosť, veď si videla ;-( o život... ale chvala bohu fungujeme v pohode ďalej... a nakoniec beriete tie fialové kachličky?
Odpovedať
taký nepríjemný šok to bol.. nikto o tom nevedel =-)
Odpovedať
Profilova fotka
nuz nikdy to nie je vesele,ked sa meni vedenie, aj my mame noveho "generala" a tiez zavadza novoty, chce audit na oddeleniach a podobne.... brrrrrrrr ]-( zatial sme rozhodnuti pre tie fialkove, su v akcii v Baumaxe, ale nasla som ich aj v Idei o 20 Sk drahsie, keby ich nahodou uz nemali :-N inak fasa ceny, take modernejsie krajsie kachlicky cca 700 Sk za meter stvorcovy v akcii :-S az mi zle prislo, tieto nasie fialove su v akcii za 350 Sk, co je uzasna cena.... ale poculi sme od kamaratov, ze taketo lacne byvaju kvalitovo horsie, tak sme teraz taki nerozhodni... inak dnes je asi cosi vo vzduchu, cely den ma boli hlava a oci (aj mojho muza) a da sa mi dost spat... asi jesenna unava :-N |-|
Odpovedať
jesenná únava... a vraj zúri aj brušná chrípka :-S tak dúfam, že ma nechytí tie kachličky sú fakt sila... na bud. rok v eurách to asi tiež bude veselé :-|
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, tak u nas v robote je nejaka chripka, ale len ta bezna, brusna este nie... :-N ale aj ta je nakazliva.... veru nechcem vediet, co bude stat stavebny material v eurach ;-(
Odpovedať
no malo by to byť rovnako podľa konverzného kurzu =-) ale možno si to každý inak zaokrúhli ja som po tom posune času nejak stále mimo... .. a mávam hrozné chute v poslednej dobe :-p :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bam: z toho casoveho posunu sme vedla viaceri :-N tma uz o piatej poobede, clovek uz ziva o siedmej a chce sa mu spat |-| a z coho mas tie chute? hm?? :-p :-D
Odpovedať
no presne, mne je furt málo spánku akosi... som jak šípková ruženka |-| hehe... dúfam, že mi príde "mrcha" tento mesiac :-D ale mala by... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
hehe no x-) x-) ak by neprisla :-p tak velka radost... zeby spomienka na Kanare? 8-) :-p
Odpovedať
jasné, že radosť... by bola keby... od Kanárov ma už mrcha navštívila ;-) a mala by prísť aj teraz, asi preto mi tak všetko chutí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte uz sa tesim na stretko :-) inak bam s tou crevnou chripkou mas asi pravdu, lebo moj brat je od vcera v nemocnici :-( vraj slepe crevo alebo nejaky virus
Odpovedať
Profilova fotka
No to som netusila, ze cosi taketo je rozsirene. Dufam Lindi, ze sa tvojmu bratovi coskoro polepsi a ze to nema ten slepak.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?