Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no a snad sa tam zlepsila aj obsluha medzicasom
ten moj muzo chodi na futbal, ked sa hra s niekym zaujimavym, kedze robia futbalistom stranku, tak ich aj moralne podporuje
dnes som bola s mojim skoro-svagrom v Baumaxe kvoli tym kachlickam, bola som zvedava, ci nie su nebodaj nejake nekvalitne, ked su sa dobru cenu a potesil ma, su keramicke a relativne v pohodetakze vecer meriame kupelnu a asi ich do konca tyzdna kupime, kym su v akcii
29. okt 2008ano ano treba využiť akciu
keď sa oplatí a hlavne páči... však do kúpeľne toho nebude veľa, nie?
to je milé, že skoro-švagor
a nedala si maželovi ešte návrh na vlastnú internetovú stránku - vašu?
mojej kamarátky - sestry - manželto študuje v BA a straaašne ho to baví...
ale teraz na internete nájdeš fakt všetko...29. okt 2008no skoro-svagor, svagor bude az na buduci rok
ono sa to nezda Barborka, ale potrebujeme cca 20 m2 na kupelku aj WC... takze to "zozere" dost tych kachliciek, ale chcem to este raz pre istotu premeratako sa hovori: dvakrat meraj a raz strihaj
o internetovej stranke mozno neskor, manzo nestiha ani tie od klientov, ma toho teraz vela29. okt 2008- Sponzor fóra
no dnes som absolvovala asi najdlhsi hovor v mojej kariere... kolegyna mi prepla jedneho pana, co potreboval poradenstvo a "kecali" sme hodinu a desat minut
skoro mi odpadlo ucho a odisli hlasivky
navyse mu musim este kadeco vypocitat a zaslat, no proste parada... inak mam svoju pracu rada
29. okt 2008Zuzi, všimla som si, že máte krásnu orchideu
ja som kúpila manželovi na narodky bielu, ale my sme ju presadili do väčšieho kvetináča (do špeciálnej hliny na orchidey z baumaxu) a do týždňa jej zo 6 kvietkov ostali 2, a teraz úplne opadla...ja sa bojím, že či sme jej nejako neublížili... ale lístky ma krásne zelené...
ako sa o tú vašu staráš, keď je taká krásna a vyhnala nové kvety? (podľa obrázku vyzerá)29. okt 2008Bam : dakujem, tato je moja pycha
mam este bielu aj cervenu, len ich chcem odfotit za denneho svetla a potom ti poslem ukazat...
ja som orchidei vobec nepresadzala... podla rad tety zo Slnecnice ma rada skor suchsie prostredie, cize polievat raz za tyzden staci, nechat v priesvitnom kvetinaci, lebo korene maju radi svetlo a tie korene, ktore prerastu cez kvetinac a trcia nechat tak, to ako keby vyplazovala jazycekked odkvitne, je dobre odstrihnut stonku na stvrtom az piatom ocku, aby mohla vyhnat nove vyhonky... niekedy ma vegetacne obdobie aj 4 mesiace, ked su listy zelene, mala by byt OK, len ju asi "zarazilo" to presadenie... niekedy menej je viac ako viac
29. okt 2008no môj manžel sa ako veľký pestovateľ rozhodol, že v tom priesvitnom kvetináči má strašne málo miesta (ale to tam fakt bola natlačená doslova), tak sme ju presadili. Polievame ju raz za dva týždne - samozavlažovací kvetináč to istí - a listy jej kropíme destilovanou vodou, ja som čítala, že má rada vlhký vzduch (nie zem).
Tak ju teraz skúsime odstrihnúť, keď už vlastne skoro schne tá stonka... možno vyženie novúto by ma potešilo.
Som zvedavá na tie tvoje ďalšie krásky29. okt 2008no Barborka, mne vravela kvetinarka, ze ten kvetinac je tak akurat a ze zatial si vobec nemusim lamat hlavu presadzovanim a to ich tam mam tiez uplne natrepane
poslem aj foto kvetinaca, ak chces
listy vobec nerosim... mam ich na parapete na okne, aby boli na svetle, viem vsak, ze im skodi dlhodobe slnecne svetlo i ked maju radi svetle prostredie... zalievam ich do misky ale aj trosku zhora, aby ta voda stiekla po tej hline smerom dole.... a raz za dva tydzdne prihnojim tekutym hnojivom na orchidejky29. okt 2008
aj ja