Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
Ahojte,
Linduš, keď prídem do práce, tak si ťa vyhľadám (skype a ICQ). Tu to nemám.
Peti, no ja sa môžem pochváliť, že ešte len teraz som začala čerpať tohtoročnú dovolenku. Takže jej mám ešte dosť. Ale zrejme do Vianoc sú toto pre mňa posledné voľné dniTak si ich vychutnávam naplno
A ako máte v Žiline?10. nov 2008- Sponzor fóra
hello!
veru tu nemám toho veľa na čítanie
Jani to ti teda aj ja úprimne závidím dovolenku... mne už ostal iba jediný deň a to idem na bud.týždeň v stredu do Poľska... to si dobrá, že máš tak veľa dovolenky ešte... hm, hm
Linda, pridaj pár zážitkov, nebuď škrobtaká Sofia znie dosť "exoticky" hehe...
Idem si asi spísať čo komu pod stromček...
10. nov 2008ahojte,
doma mi vobec nejde net a ide ma z toho porazitteda lepsie povedane nejde mi ta blba vista, cosi stale vypisuje, tak ju muzo vcera odinstaloval a dal tam windows XP, snad dnes uz budem fungovat ok
dnes ma meniny Martin, ale ako som pozerala, na bielom koni este nedobehne, i ked do konca tyzdna uz mozno ano....moj muzo ma meniny, ale od vcera mame tichu domacnost
trosku sme si vymenili nazory, tak som zvedava, ako to budeme dnes oslavovat....
11. nov 2008No nam uz sa tiez do nicoho nechce, ale vcera som vsetok prach z rezania do betonu vyumyvala, tak je to strasna zmena, lebo uz to bolo komplet v celom byte. Inac Lindi, co sme sa rozpravali o tych parketach pri Depe, tak ma napadlo, ze drevenych tam maju vacsi vyber, lan mi sme pozerali lamino.
11. nov 2008ahjte,
Zuzi, neboj, to s manželíkom určite nejako poriešite. Niekedy si treba vymeniť názory, aby potom bol dôvod na zmierenie
My sme včera konečne zhrnuli ornicu na pozemku, teda Jarko tam bol. Ja som dostala len fotky.Vo štvrtok by nám predbežne už mali začať kopať základy... Tak konečne sa to hýbe.
Linduš, to si ale rada, že žiješ na našom krásnom Slovensku, že???11. nov 2008
ešte stále je v práci? Tak to ti musí byť aj smutno