caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
tak to má dosť... Ale zase budete aspoň bohatí :-D :-D :-D
No ja pre dnešok končím už úplne. Zajtra idem k našim do Žiaru na štyri dni. Júj, už sa tak teším... takže určite sa budem priebežne ozývať ;-)
no, ja som dnes veru tuho pracovala :-D A teraz ked uz mi pomaly padla, tak som sem hodila jedno ocko a napodiv tu nie je uplne prazdno. Inac aj ja ti zavidim dovolenku Jani, ja uz nemam ziadnu, som nesetrila :-(
Ahojte,
Linduš, keď prídem do práce, tak si ťa vyhľadám (skype a ICQ). Tu to nemám. ;-)
Peti, no ja sa môžem pochváliť, že ešte len teraz som začala čerpať tohtoročnú dovolenku. Takže jej mám ešte dosť. Ale zrejme do Vianoc sú toto pre mňa posledné voľné dni :-| Tak si ich vychutnávam naplno :-N
A ako máte v Žiline?
hello! ;-)
veru tu nemám toho veľa na čítanie =-)
Jani to ti teda aj ja úprimne závidím dovolenku... mne už ostal iba jediný deň a to idem na bud.týždeň v stredu do Poľska... to si dobrá, že máš tak veľa dovolenky ešte... hm, hm
Linda, pridaj pár zážitkov, nebuď škrob :-p ;-) taká Sofia znie dosť "exoticky" hehe...
Idem si asi spísať čo komu pod stromček...
x-)
ahojte..ja len tak na skok..varim zajtrajsi obed..tak sa aspon ozvem..kym to bude hotove :-D
vidim,ze ste sa velmi nepretrhli s pisanim :-N no co uz :-.
neviem ake mate pocasie tam..ale tu dnes cely den prsi..a je cas na spanie..ani sa necitim najlepsie ]-( :-S
ahojte,
doma mi vobec nejde net a ide ma z toho porazit ]-( teda lepsie povedane nejde mi ta blba vista, cosi stale vypisuje, tak ju muzo vcera odinstaloval a dal tam windows XP, snad dnes uz budem fungovat ok :-D
dnes ma meniny Martin, ale ako som pozerala, na bielom koni este nedobehne, i ked do konca tyzdna uz mozno ano.... ;-) moj muzo ma meniny, ale od vcera mame tichu domacnost 8-( trosku sme si vymenili nazory, tak som zvedava, ako to budeme dnes oslavovat.... |-|
Jasne Zuzi trochu ho prekvap a mate po tichu ;-)
My dnes konecne zaciname malovat, ak pride manzel za vidna domov. Uz sa nemozem dockat, az zasa budeme byvat normalne.
peta to ti verim, nam treba este vymenit schody a stale nevieme ako ci oblozit alebo dat nove....nechce sa nam do murovaciek a spiny okolo toho...staci ze ju mame v garazi vyse hlavy :-D
No nam uz sa tiez do nicoho nechce, ale vcera som vsetok prach z rezania do betonu vyumyvala, tak je to strasna zmena, lebo uz to bolo komplet v celom byte. Inac Lindi, co sme sa rozpravali o tych parketach pri Depe, tak ma napadlo, ze drevenych tam maju vacsi vyber, lan mi sme pozerali lamino.
no spina a bieda ako u nas cigosi..ako buduje sa to tam pomaly ale myslim ze to v nich taka juzanska bankalska kultura...ale inak bol to zaitok a zabavili sme sa....cim je horise tym lepsia sranda :-D :-D
ale inak v srbsku sme boli v novom sade a to je ina kava krasne mesto a tie obchody :-D 8-)
ahjte,
Zuzi, neboj, to s manželíkom určite nejako poriešite. Niekedy si treba vymeniť názory, aby potom bol dôvod na zmierenie :-D ;-)
My sme včera konečne zhrnuli ornicu na pozemku, teda Jarko tam bol. Ja som dostala len fotky. :-D Vo štvrtok by nám predbežne už mali začať kopať základy... Tak konečne sa to hýbe.
Linduš, to si ale rada, že žiješ na našom krásnom Slovensku, že??? :-N