Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
carasia: no tak to je teda tiez skoda,tam je to pekne..teda vo vnutry,ale ak by si nahodou mala aj napriklad tu country restiku,tak hostia by mohli byt ubytovani na Braniciach nie?ved to nie je daleko....zorganizujes si 1 sofera na celu noc co bude prevazat ludi a to by nebol problem podla mna,ale viem ze oni tam chcu pri tej country restike aj stavat nejake ubytko a neviem ci to uz aj nezacinaju....hned ten dom co je vedla to patri im a chcu to zvecovat a prerobit na ubytka,tak sa skus popytat mozno to uz budu mat do buduceho roka...
22. nov 2008bejka: no, tak v tomto uplny suhlas. Mozno nakoniec skoncime niekde v ZA. Ja som kedysi robila v Camelii. Svadby su tam stale a na urovni, nie su ani take hrozne drahe, prito super jedlo, perfektny personal, ale viem, ze sa tam strasne klame co sa nealka tyka. No, a potom ta svadba vyjde aj o 20 - 30 tisic viac, lebo nealko sa neda ustrazit a casnici to maju nariadene od majitela. Teda aspon tak to bezalo pred 4 rokmi. Mrzi ma to, lebo tam by to bolo fajn, ale zase nenecham sa okradat.
22. nov 2008leatea: je to smer terchova vlastne par dedin pred terchovou,ked pojdes so ZA do terchovej a prejdete dedinu Bela a potom je ta nova restika country po vasej lavej strane a stale rovno a potom bude taka dost kruta zakruta a kusok za nou ako bejka hovorila pri 3 valskach je odbocka vpravo a ked pojdes po tej ceste tak ta vas zavedie rovno k hotelu...
22. nov 2008- Sponzor fóra
teraz prave nie, ale inak cely den snezilo. nie je toho vsak vela, lebo sa to nejak nedrzi. zas taka zima tu nie je, ale aj tak to navodilo prijemnu atmosferu bliziacich sa vianoc
aspon to vyzera tak ako by malo, aj ked mohlo vydrzat este pocasie bez snezenia a snezit mohlo zacat tak tyzden pred sviatkami
22. nov 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
bejka: mne uz vtedy pani hovorila ze SK75.00 za 1 stolicku tiez sa mi to zdalo vela,ale potom my vsetci hovorili,ze tak si vsade pytaju ak nie viac..