Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • tak sa zda, ze som na to prisla 🙂 niekedy su lahke veci tie najkomplikovanejsie.... na tej fotke som na vianocnom trhu, samozrejme z minuleho roku..... a uz sa tesim na tohtorocny 😉
    leatea: uz davsejsie si sa ma pytala na tie saty, ake som si vybrala ZA v amelii... ale zial nie su na internete, uvidim, ci sa mi podari prist k nejakej fotke...
    moni: troska ti zavidim, ze ten tvoj hovori po slovensky.. ze by chcel zit na SK.. ten moj talian sa teda uci slovencinu a celkom dobre mu to ide, no niekedy je poriadne lenivy.. a kedze tu ma dobru pracu a ma svoje studio, moc sa mu nechce inam... co mu mozem aj verit. ja by som sa rada domov vratila, nie ze by som sa tu mala zle, mam tiez dobru pracu, ale strasne mi chybaju nasi a ludia s nasou mentalitou... asi som teda uz poriadne dlho prec.. 😃

• ahoj rospina..no som rada,ze vies ako na to 🙂
    a aspon ich opis,ze aky styl 😉

• rospina: ahoj no to teda mam stastie,ze som nasla anglicana ktoremu sa chcelo ucit cudzi jazyk lebo oni iny jazyk ako anglinu nemusia, su pohodovi,kedze sa dorozumeju po celom svete a ten moj je na cudzi jazyk teda sikovny aj francuzsky trochu rozprava,ale slovencina sa mu viac paci... 😎 a kedze chodime domov dost casto tak mu ani ine neostava len sa ucit 😃
    no aj my tu mame dobre prace a mame sa fajn,zle ja som odisla z domu hned po skole a ani som si SK neuzila a ked vidim ako rodicia starnu tak by som si ich na par rokov chcela uzit... 😉
    ale to zavisi vsetko podla toho aku pracu by tam moj dostal..no uvidime ako to dopadne..
    a ty si uz kolko vonku, dlho?velmi si mi z tej fotky povedoma.... 🙂

• Sponzor fóra
  • baby..dala som fotky mojho ucesu do albumu,kedze mi pri takej teplote nevydrzal,tak su urobene len z dvd 😠

• cau Kati 😉 uces bol pekny, skoda, ze potom trosku spadol 😬 ale bola z teba kocka 😉

• dala som cosi do svadobneho a cosi do pripravneho..nech je sranda aspon 😃

ahoj zuzi..dakujem..ale ved nabuduce to bude lepsie 😃 to si stale hovorim 😃

• nabuduce?? hej, chces sa este vydavat? 😃 😃

• no mozno si to zopakujeme na nejakom vyroci svadby 😃 ale najblizsie teda na tom foteni..saty su uz u nas v uk..teraz uz len pockat na pekne pocasie a ide sa 😛 😎

• jaj to mate v plane este zahranicne foto 😉 nevadi, ze bude zima? tu cosi posnezilo, ale najhorsia je poladovica... na kazdom kusku naburane auto, uplne zufalstvo 😒

• no mozno sa k tomu foteniu dostaneme az po novom roku..kedze zacina byt chladno..ale to zavisi vlastne od viacerych veci..
    pripadne,ked prideme na svk,tak sa nejaku peknu sobotu vyobliekame a pojdeme niekam na hrad 😃 😃 😃
    musim kuknut spravy..

• hehe, ty mas teda zalubu v obliekani svadobnych siat 😉 my budeme oprasovat spolocenske, segra presunula svadbu na august, 29teho, uz je zajednany aj v kostole 🙂

• no nestihli sme to s fotenim..tak preto 😛
    ja by som sa tiez sla niekam zabavit..zatial by to mala byt aspon vianocna party..ale aj to sa este uvidi,ci pojdem..

• joooooooj, to my isto budeme mat vianocnu kapustnicu a s tym spojenu party 😃 ale nie noblesnu, ale taku oddychovu no a potom vo februari firemny ples... 😉 este uvidim, ci presvedcim manza 😃

• no tu to maju taku party na troska vyssje urovni 😛 😃
    inac,na nejaky ples by som sa rada dala ukecat..aspon by bola sranda..by sme sa mali potom baby z tejto stranky dohodnut,ze by sme sli hromadne takto..ked budeme vsetky vo vlastnom 😃

• ja by som isla aj zajtra 😃 ale moj muzo nemusi prilis taketo akcie, ale ked na neho urobim psie ocka, mozno povoli 😃

• Sponzor fóra
  • no moj je nastastie na taketo veci..takze pohoda 😎 ved tak skoro ziadna svadba nebude v mojom okoli..

• ahojte 🙂
    leatea, tie saty, ktore som vybrala a sa mi velmi pacili v amelii, su tie najjednoduchsie, ako som nasla a ake mi sedeli....teda aj na fotke, co mi sestra spravila v salone 🙂 viac sa mi na svadobnych satach paci elegancia a jednoduchost, neviem, preco ma to tak zrazu vzalo s tou jednoduchostou, vzdy sa mi pacili princeznovske pompezne saty s vysivkami a cipkami a este neviem cim, ale potom som sa v tomto style nejako nevidela.... takze tieto moje saty maju suknu z bieleho leskleho satenu (a nebude mat moc rozsirenu spodnicu, len mierne ) a od pasa ku prsiam je to trocha nariasene z matneho satenu. Su bez pliec a rukavov, takze budem mat na to nejaky biely kabatik, taky isty leskly ako spodna cast siat...no a mierne dlhy cisty zavoj (bez vysiviek), len lemovany lesklym satenom... tym mojim opisom tie saty posobia asi desne klasicky, ale tesim sa na ne 🙂
    leatea, rada by som si pozrela tvoje svadobne fotky, ale neviem sa tu orientovat v tych albumoch, ako ta najdem ? 🙂

moni, ja mam tiez taky pocit, ze sa asi pozname a mozno sme boli ten isty rocnik v skole v Belej, aj ked na tej fotke vobec nie si mi povedoma... pamatam si jednu moniku s priezviskom na c a ma mamu ucitelku, a este k tomu z krasnan 😉 myslim, ze si to asi ty, ale pamatam si ta ako brunetku, tak neviem, ci si to ty 🙂 no to som uz poriadne dlho vonku, uz bude 11 rokov...

• tak vam zelam peknu nedelu 😎

• ahojte babule..tak ja som konecne vysla z postele 😃

rospina..no dufam,ze aj vytvoris nejaky ten album 🙂
    a pri kazdej uzivatelke mas napravo tri ikonky..fotak,obalka a vykricnik 😉 po kliknuti na fotak sa otvoria albumy uzivatelky..ak kliknes na obalku,tak jej posielas spravu a ak na vykricnik,tak upozornujes admina na napr nevhodny obsah alebo nejaka reklama 😉

• leatea: no tak tak vidim,ze nedele mas tak rada ako ja a vychutnavas si lenosenie... 😉 😃 tak to ma byt
    rospina: no tie tvoje saty podla popisu vyzeraju velmi pekne aj men sa pacia uplne jednoduche saty...
    no a podla totho ako hovoris,ze si vonku uz 11 rokov tak to sme asi ten isty rocnik lebo aj ja som zhruba tolko vonku....a spoznala si ma dobre 😉 bola som brunetka a sem aj som hlavne cez zimu v lete som blondynka 😎
    a nevoals sa nahodou Lubka a mas sestru o rok mladsiu?

• ahojte, tula sa tu tiez niekto este? 😃

• ahoj fifi
     😉

• no ahoj Afra, teeeeeeeeda, ty si tu riadne dlho nebola 😉 uz si aj stastne vydata, gratulujem 😵 ukazes nam nejake foto?

• no nebola....nestihala som.len som sem par krat kukla:/

• poslem ti link na fotky do IP a DAKUJEM za gratulaciu

• veru, niekedy niet casu navyse... som dnes akurat zas a opat sprtala do bakalarky, nech je do vianoc hotova, ale uz si davam pauzu 😉 ako vam dopadla svadba? prednedavnom som tusim zazrela aj tvoj album na modrej streche, upravujete si bytik? 😉

• hej....uz mame len toho par na dorobrnie a STAHUJEME SA🙂 Ja sa tiez snazim dokoncit diplomovku.....uz len male upravy aje hotova🙂 Svadba? Uzasne...pocasie bolo skvele a vsetko vyslo podla predstav🙂

• Afra: 😉 musim k IP povedat, ze uzasne 😵 kto vas fotil? 🙂 ozaj, a kde to budete byvat? 😬

• Zuzka Pollakova z KNM....super zabava to bola a riadne sme si fotenie uzili🙂 V Oscadnici 😃

• urobila super pracu 😉 a byvat budete v peknom stredisku, niekedy davno som tam bola lyzovat 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov