Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
rospina: ahoj no to teda mam stastie,ze som nasla anglicana ktoremu sa chcelo ucit cudzi jazyk lebo oni iny jazyk ako anglinu nemusia, su pohodovi,kedze sa dorozumeju po celom svete a ten moj je na cudzi jazyk teda sikovny aj francuzsky trochu rozprava,ale slovencina sa mu viac paci...
a kedze chodime domov dost casto tak mu ani ine neostava len sa ucit
no aj my tu mame dobre prace a mame sa fajn,zle ja som odisla z domu hned po skole a ani som si SK neuzila a ked vidim ako rodicia starnu tak by som si ich na par rokov chcela uzit...
ale to zavisi vsetko podla toho aku pracu by tam moj dostal..no uvidime ako to dopadne..
a ty si uz kolko vonku, dlho?velmi si mi z tej fotky povedoma....22. nov 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ahojte
leatea, tie saty, ktore som vybrala a sa mi velmi pacili v amelii, su tie najjednoduchsie, ako som nasla a ake mi sedeli....teda aj na fotke, co mi sestra spravila v saloneviac sa mi na svadobnych satach paci elegancia a jednoduchost, neviem, preco ma to tak zrazu vzalo s tou jednoduchostou, vzdy sa mi pacili princeznovske pompezne saty s vysivkami a cipkami a este neviem cim, ale potom som sa v tomto style nejako nevidela.... takze tieto moje saty maju suknu z bieleho leskleho satenu (a nebude mat moc rozsirenu spodnicu, len mierne ) a od pasa ku prsiam je to trocha nariasene z matneho satenu. Su bez pliec a rukavov, takze budem mat na to nejaky biely kabatik, taky isty leskly ako spodna cast siat...no a mierne dlhy cisty zavoj (bez vysiviek), len lemovany lesklym satenom... tym mojim opisom tie saty posobia asi desne klasicky, ale tesim sa na ne
leatea, rada by som si pozrela tvoje svadobne fotky, ale neviem sa tu orientovat v tych albumoch, ako ta najdem ?
moni, ja mam tiez taky pocit, ze sa asi pozname a mozno sme boli ten isty rocnik v skole v Belej, aj ked na tej fotke vobec nie si mi povedoma... pamatam si jednu moniku s priezviskom na c a ma mamu ucitelku, a este k tomu z krasnanmyslim, ze si to asi ty, ale pamatam si ta ako brunetku, tak neviem, ci si to ty
no to som uz poriadne dlho vonku, uz bude 11 rokov...
23. nov 2008ahojte babule..tak ja som konecne vysla z postele
rospina..no dufam,ze aj vytvoris nejaky ten album
a pri kazdej uzivatelke mas napravo tri ikonky..fotak,obalka a vykricnikpo kliknuti na fotak sa otvoria albumy uzivatelky..ak kliknes na obalku,tak jej posielas spravu a ak na vykricnik,tak upozornujes admina na napr nevhodny obsah alebo nejaka reklama
23. nov 2008leatea: no tak tak vidim,ze nedele mas tak rada ako ja a vychutnavas si lenosenie...
tak to ma byt
rospina: no tie tvoje saty podla popisu vyzeraju velmi pekne aj men sa pacia uplne jednoduche saty...
no a podla totho ako hovoris,ze si vonku uz 11 rokov tak to sme asi ten isty rocnik lebo aj ja som zhruba tolko vonku....a spoznala si ma dobrebola som brunetka a sem aj som hlavne cez zimu v lete som blondynka
a nevoals sa nahodou Lubka a mas sestru o rok mladsiu?23. nov 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tak sa zda, ze som na to prisla
niekedy su lahke veci tie najkomplikovanejsie.... na tej fotke som na vianocnom trhu, samozrejme z minuleho roku..... a uz sa tesim na tohtorocny

leatea: uz davsejsie si sa ma pytala na tie saty, ake som si vybrala ZA v amelii... ale zial nie su na internete, uvidim, ci sa mi podari prist k nejakej fotke...
moni: troska ti zavidim, ze ten tvoj hovori po slovensky.. ze by chcel zit na SK.. ten moj talian sa teda uci slovencinu a celkom dobre mu to ide, no niekedy je poriadne lenivy.. a kedze tu ma dobru pracu a ma svoje studio, moc sa mu nechce inam... co mu mozem aj verit. ja by som sa rada domov vratila, nie ze by som sa tu mala zle, mam tiez dobru pracu, ale strasne mi chybaju nasi a ludia s nasou mentalitou... asi som teda uz poriadne dlho prec..