Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
..to uz bude na dohode..v kazdom hotely je o inac
..ja by som nasu volbu nemenila, lepsie sme sa rozhodnut nemohli...taki ochotny personal som este nezazila, nic nebol problem..no a na Slovensku je to maly zazrak
..ako druha volba bola Dubna Skala kde mala svadobnu hostinu Sharin...maju krasne priestory a tiez ochotny personal2. dec 2008monikac: oznamka su kupene z firmy na to specializovanej, z new yorku
potlac som si davala robit v martinskej reklamenj agenture, lebo ked som to dala tlacit na domacej laserovke, tak sa to tak supalo a nevyzeralo to dobre... mali sme rozlisene oznamenia (nepozvanym) a oznamenie s pozvankou, u nas nazvane pozvanka (len pozvanym) a poctivo som peciatkovala kazde jedno ... vcelku zaujimava zabava
a clip-in mam kupovany cez ebay, ako drvivu vacsinu svadobnych doplnkov, vysli ma na neskutocnych 1400,- aj s dopravou... akurat rozmyslam, ci si nekupim jednofarebne v mojej povodnej farbe, lebo melir sa mi lubi len v lete.. na zimu volim jeden odtien
dakujem za pochvalu2. dec 2008- Sponzor fóra
pecatidlo s voskom tiez ebay
predajca na clip-in sa vola cliphair.ltd na ebay.co.uk .. aj slniecko ma od neho clip-iny2. dec 2008http://stores.ebay.co.uk/CLIPHAIR tutok je
2. dec 2008- Sponzor fóra
ja som dala aj kondicioner, lebo bez neho boli take drsne a kvalitou ine ako moje
takze vzdy umyvam tak, ako som si umyla vlasy ja
teraz mam tie bio sampony bez chemickych latok a hlavne bez silikonu a po umyti boli fakt super
... ja susim tak, ze polozim ich na uterak a prelozim druhou castou uteraku a tak odsajem vodu .. potom odkryjem a necham dosusit, tiez precesem, ale velmi jemne, aby som ich vela nevytrhla..
2. dec 2008ahoj leatea, uz dlho si sa neozvala
chcela som sa ta spytat na tu bonitu. hovorila si,ze ste boli velmi spokojni. chcela som vediet, ci hraju cely cas a pustaju hudbu aj do pozadia, alebo robia dost aj prestavky.. na kamoskinej svadbe bola jedna skupina, ktora si urobila prestavku vzdy, ked sa kolo roztocilo a ludia sa zacali dobre bavit...
mame dat bonite zalohu na vianoce a chcem sa poinformovat co najviac, dakujem
4. dec 2008no oni hraju tak ako sa ludia zabavaju..ked sa podava vecera,tak pustia jemny podmaz..a zahraju aj vonku,ak je tam nejake posedenie..zavisi od ludi,ako sa budu bavit..ak dobre,tak sa moze tancovat aj hodinu a pol..a nie moc,tak kludne mozu podavat veceru a po nej sa skupina opat pokusi stiahnut vsetkych na parket
my sme nakoniec zalohu neplatili,kedze som bola uz mimo a akosi sme na to vzdy pozabudli..ale maj nachystane peniaze pre istotu
fifi..no nebola som tu cely den..4. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
rospina: no tak to mas dobre vyriesene,nas farar tiez rozprava anglicky.ale na prihovory mam tlmocnicku.
Ozaj ides robit o polnoci odcepcenie?ja budem mat taky subor normalne v nasich krojoch,tak ak by si chcela kontakt,zevraj chodia po svadbach a robia odcepcenie,moja mamina pozna jednu pani co je v tom subore....ja to chcem koli zahranicnim hostom nech vidia nasu tradisiu a kroje...
My budeme mat okolo 80-85 ludi...teda zatial