Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
veď ja fakt stále neviem...
budeme tam mať aj veľa malých detí a nechcem zase, aby už po chvílke tam museli ísť spať. chcem aby si to aj oni trochu užili. ale aj tak, okolo pol 4 by sme skončili,nejakú pol hoďku gratulácie, potom chcem skupinovú fotku a kým sa tam presunieme, privítanie tam, usadíme sa a bude pomaly okolo po 6... tak neviem...
ohľadom fotenia ešte neviem. teraz v januári sa máme dohodnúť na stretnutí s fotografom, tak uvidíme, čo nám navrhne...15. jan 2009- Sponzor fóra
no to asi nie
ale snad sa nejako pomestime.uz si si kupila aj topanky?nevies poradit nejake dobre miesto kde sa daju kupit pekne svadobne topanky v za a okoli?
15. jan 2009na ohnostroj sme sa divali len v telke,kedze do centra to mame daleko..
inac,v auguste vam staci obrad o styroch..my sme ho tiez tak mali..a este aj vtedy bolo dost horuco..a v lete je svetlo dlho,takze to mate tak akurat..
a topanky? tiez som mala z ebay..ale v ziline najdes par obuvi,co maju aj svadobne..a potom svadobne salony maju ponuku..zalezi od toho,co sa ti paci..15. jan 2009- Sponzor fóra
ja som doma,vikendy nepracujem...vstala som o 12 a kedze drahy je na vikend prec s kamosmi,tak si tiez cely den relaxujem za pc...kedze tu prsi,tak sa ine ani cloveku nechce
prideme 4.2 na tyzden,narodilo sa nam druhe krsniatko,tak mame krstiny a taktiez ideme vybavovat nejake veci koli svadbe a jasne ze sa polyzovat..tak uz sa tesim18. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
nie je 3 hodiny trosku skoro...ja mam zatial na 3.30,ale tusim to posuniem na 4,ale neviem sa rozhodnut
nechcem sa rano stresovat a nahanat...a ozaj kde sa budete fotit,mate uz miesto na fotenie?