Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
bejka: ty si si ich objednavala cez net alebo kupila v obchode?
ja ak si vyberiem tu tak tiez si ich budem kupovat lebo tu nepoziciavaju musis si ich len kupit,ale oni ich na teba usiju co je fajn aspom viem ze mi budu sediet tak ako maju..len im musim dat vediet do 13feb ci ich chcem alebo nie
22. jan 2009- Sponzor fóra
Caute pozeram ze teraz je nas tu z BA a vecsej a vecej dialky viac. Aj ked mozno je to aj tym ze tie baby co su v ZA tak si to obehaju a nemusia sediet na nete
....
tanana: my tiez ideme na ten veltrh s mojou polovickou a bohuzial moja prva druzicka ma zrovna ples tak nemoze ist somnou ona, tak asi nebudem skusat saticky alebo ak si aj nieco vyskusam tak nechcem aby ma on videl. Kedze sme spolu uz 5 rokov tak nieje vela okamzikov v ktorych by si ma nevedel predstavit tak to chcem nechat az na nas den.....ale ako tu uz bolo napisane niekolko krat tak je to na kazdom...22. jan 2009Tak zatial co sme zistovali tak fotograf ten nas bude stat okolo 14 000, a kedze sme chceli lepsieho tak mozno obetujem kameramana lebo to by vraj stalo dalsich 8-10 tis. saty tiez tak predpokladam, pre draheho sa tiez bude poziaciavat lebo on to nenosi tak nech mi to nezavadzia doma tak to bude nieco okolo 7-10 tis(aj ked tajne dufam ze menej) a ked som to zacala naratavat tak my nebolo vsetko jedno. Preto som sa informovala ze co a ako nech ma do septembra netrafi slak.
24. jan 2009veronika185 -
ty jo,tak to budes mit teda pekne draheho fotografa.My kameramana budeme mit meho brachu,neni to nejaky superprofesional,ale natacet umi.Navic si to pak sami sestrihame a upravime a myslim si,ze budeme mit hodne podobne video jako by nam ho udelal nejaky profesional.Navic zadarmo.Me za tohle prijde ze se zbytecne vyhazuji penize.Navic muzes natrefit na kameramana,ktery ti udela spatne video a budes nestastna dvojite.To same plati i o fotografovi.Ne kazdy profesional dela dobre fotky
A ohledne satu,my jsme si pujcili saty v salonu Diamond v Nitre a pujceni priteloveho obleku stalo 4.500sk a mych satu 8000sk ale ja si je odkoupim za 14000sk,coz je super cena.Takze urcite oblek sezenes levneji nez si myslis
Nejdrazsi na vsem mas jidlo.Kde budete mit svatbu a obrad?24. jan 2009ahojte..idem sa pohrat s tymi fotkami tej kapely a dam ich do pripravneho albumu potom
inac,co sa tyka siat a ich cien..tak su o dost lacnejsie ako v blave..to,co stoji v blave 20tis,v ziline zozeniete za 12..len zilina nema taky velky vyber..myslim momentalne znacku pronovias a st patrick a podobne..
a toho vixu..no to by mna osobne nastvalo..ale co viem,tak to tak casto robia,ze svadby presuvaju do mensej miestnosti..snazia sa co najviac zarobit24. jan 2009Caute caute, no salon Kristina v sobotu otvoreny nebyva...Tak mi to tu vsetko pride ako v zacarovanej krajine...
Leatea, ty si ma trosku vystrasila, lebo mam vybrate, no vybrate-na nete na ich stranke sa mi pacia 2 saty a to pronovias... Tak snad ich tam budu mat a budu volne a budu mi sediet.
No my mame kameramana za 200€, ale myslim si, ze to je cena akooze pre mna, ked ma trooosku pozna. No pripomenula som sa, ze mi robil stuzkovu, ale od vtedy uz par rockov preletelo, ale veeelmi pekne som sa nanho usmievala.
A fofo by sme chceli asi riesit v Jablinkove-krajsie fotky som este u nikoho nevidela, tam to vedie nenormalne genialne!!!!!
Tak cauteeee24. jan 2009Juuuj tak to sa tesim, ze sa da aj na niektorych veciach usetrit. Obrad budeme mat normal na radnici a oslavu v hoteli Arthur. Na hostinu sme pocitali okolo 50-60 tis. Vzhladom na dost vysoky pocet ludi. Ale s tym som uz zmierena. Tak dufam ze sa fotky budu pacit. Tento pan ich ma dost aj na stranke a viac menej by som bola spokojina so vsetkym co tam mal. Bratia ktoy sa mi uz zenili fotografa nemali a tie fotky co maju...keby to bolo z dovolenky tak fajn ale ako svadobne som chcela viac. Tak budem dufat ze to vypali. Teraz sa chystam riesit saticky, pani na kolaciky(co asi uz zacina byt problem), a splasit nejakeho starejsiho.
Aj ked ako vidim ja som este daleko daleko za vami.25. jan 2009Leatea: ahoj no rspina bude rada fotkam,kedze sa obavala kolko miesta ta kapela zaberie,ale vypada to,ze ani moc veru nezabrala ze ano?
inac mozem sa ta spytat,tie vase svadobne pohare....mali ste ich stirborne alebo zlata farba?na foto vyzeraju zlate,ale asi boli stireborne ze ano??ja totizto zhanam take ale v zlatom a vsade ich maju len v striebre...a uz som presurfovala cely net asi....ak mas zlate,tak porad prosim odkial ich mas..dakujem
veronika: no to jasne ze fotograf musi byt skuseny inac tie foto by neboli kvalitne a ja by som tiez nechcela foto len s digitalnym fotakom,ved to su foto na cely zivot ze ano!25. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tanan: aha ja ze uz si ich bola skusat...
vies ono sa ti mozu pacit na nete,ale ak si ich oblecies tak nemusia sa ti uz vobec pacit...ja som mala tiez vyhliadnute zopar a ked som si ich obliekla tak sa mi vobec nepacili a mam skoro vybrate take na ake som ani nepomyslela,ze mi budu sediet