Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
.......ivory, ci champan??? Take nieco....O farbu mi ani neslo, islo mi o to, az sedia, ale aj tak mi ich budu musiet pozuzovat
A vybrala som si taky straaasne dlhy spanielsky zavoj, dookola cely krajkovy, nadherny je, ale uvazujem, ze necham si ho do kostola...Potom si ho dam dole a pred polnocou si ho znovu nasadim, az ma je z coho odcepcovat...
7. feb 2009- Sponzor fóra
vieme, lebo my sme sa zoznámili práve na tanečnej
horšie je to ale keď si drahý trochu vypije.... to má potom takú náladu, že on netancuje, ale robí si na parkete čo mu napadne a diví sa, že pri ňom skackám ako koza, že sa neviem prispôsobiť... ale to sa nedá, potom už vždy ho len dobieham a nevyzerá to fajn...7. feb 2009híííííííí, no to teda!!! Mna zas nebavi, ked ma niekto chyti a vlaci po celom parkete a ked ma popripadne nadvihne a zameta somnou...To ma tak vo zvyku buduci svokor, tak sa zhacim a nebudem tancovat hentie behacky...Planujem sa aj tak dohodnut s music, ze take nech hraju, ked tam nebudeme a ked dojdeme, tak moderne a tie 70-roky aaaa sladaaaciky...Joj
7. feb 2009no, ja som vyberala takeho muzikanta, ktory hra take rozne a este ho trochu usmernim....
ma ale napadlo, ze kedze budem mat dlhe a siroke saty, tak sa asi budem len tak tvarit, ze tancujem, pohupovat sa do rytmu.. nejako extra sa snazit nebudem, aj tak to nebude vidno a keby sa niekto moc snazil povymetat so mnou parket, tak ho uzemnim, ze mam saty, v ktorých to moc nejde, tak nech sa ukludni...7. feb 2009- Sponzor fóra
Tak dost som sa tu rozpisala a sa mi to vymazalo tak v skratke. K podbradnickom- budeme mat normal pre deti a na kolena servitu. Moje zlaticko nebude mat nove topanocky lebo ma take skoro nenosene este z promocii.
A baby mam otazocku: neviete mi dat nejake referencie ne panov DJ- ov Eifela a pana Zsiros. Dakujem.
K salonom v ZA. V nicol som bola tiez trosicu nespokojina lebo som sa citila ako nejaka slonica. Naopak v salone Vanessa bola strasne zlata pani. Citila som sa dobre a velmi prijemne.9. feb 2009Ahojte, nemá náhodou niektorá z Vás svadbu vo farskom kostole? Zaujímalo by ma, ako s výzdobou kostola. My by sme chceli aspoň nejakú menšiu výzdobu (mašle na laviciach, možno návleky na našich stoličkám), ale keďže hneď krátko po nás je ďalšia svadba, tak neviem, či sa máme nejako s nimi spojiť a dohodnúť, alebo to máme riešiť len za seba? Alebo nebudete mať nijakú výzdobu?
9. feb 2009
Caau Bei, no nááádhernééé princezničkovské z novej kolekcie San Patrick...Len nazov tu nechcem pisat, lebo ved vies, aby si polovicka moja neprecitala....Nakoniec sme urobili kompromis, v BA bol vyberat saty somnou a v ZA éé...