Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
cauky....aj vam pekneho valentinka....aj ja travim dnik sama,ale nevadi mi to az tak,aj tak valentinka neoslavujeme my ideme na veceru kedy sa nam zachce a mame sa radi kazdy den a nie len 14FEB..
no akurat vcera som si boal zajednat saty a mali by byt hotove v maji,tak som rada,ze to mam uz vyriesene a aj topanky co som si kupila mi k nim sedia,tak o dalsie starosti menej...14. feb 2009ahojte..krasneho valentina
mne moj mily prisiel v noci..tak uz homam pri sebe..aj ked teraz je v risi snovale potesil ma malym darcekom
ale on ma potesi,vzdy ked si na to spomenietakze sa tesime z kazdeho spolocneho dna..
moni..a ake saty to budu..inac pozeram,ze sa pacia oznamka ako nam..aj ked my sme to urobili troska podobne,ale presne tie nas inspirovali14. feb 2009leatea: ano ma nadherne,take jednoduche,mne sa nepacia moc precacane a ja musim mat aj uzky strich lebo som malinka a tie s tou sirokou suknou ma este vias kratia
no aj my si davame oznamka tlacit a sama si budem davat maslicku...bude to prplacka,ale aspom budeme mat take ake sa nam pacia..16. feb 2009- Sponzor fóra
ahojte kocky, dufam, ze ste mali pekny vikend
tanana, vyberanie obleku dopadlo dobre. priatel chodi cele roky do jedneho oblubene obchodu v centre, tak nas nastastie chodenie po obchodoch obislo..nakoniec sme vybrali svetlosivy, s uplne jemnymi pasikmi.moc mu pristane, uvidite na fotkach
k tym oznameniam, aj my sme zhodou okolnosti mali oznamenie s maslickou, ktoru sme viazali sami, dokonca sme skladali sami aj pergamenovu kartu, vrchny papier, navliekali stuhu (organza) a viazali maslu.jedneho dna to dobehnem s tymi fotkami...
moni, odpisala som ti na IP kvoli hotelu.16. feb 2009ahoj fenemka, pokial si pamatam, nie je to ten salon oproti vysokej skole, vlastne skoro oproti poste na takej zakrute? tiez som tam bola, mali pekne modely, ale kedze to bol prvy salon, kde som bola, chcela som sa pozriet este do vela inych, a uz som sa tam nevratila, ale ta pani bola velmi mila a vedela dobre poradit. vyhliadla si si tam nieco?
ja som sla potom do salonu Amelia, vlastne na tej istej ulici, na lavej strane, len dost nizsie, ked prejdes okolo hotela Dubna Skala a stale smerom dole, napravo je tesco a oproti je salon amelia.
17. feb 2009ahoj rospina, ano je to ten oproti kinu Centrum pri VS a poste, bola som tam asi pred dvoma tyzdnami a aj som si tam saty zarezervovala, ale nasledne som vyhrala v jednej sutezi kupon na saty v salone Vanessa, kto by to bol povedal
a tak som sa tam isla pozriet a co cert nechcel nasla som tam este uzasnejsie saty a tak som sa rozhodla, ze si ich poziciam odtial. Samozrejme, ze v Stitchi mi zalohu nevratili a jedine co mi ostava je niekomu ju ponuknut, kto by si chcel odtial pozicat saty, by som mu doniesla potvrdenie o zaplateni a on by sa vyrovnal so mnou a zobral si hociktore saty a v hociktorom termine....tak preto sa pytam.....
17. feb 2009monikac- ahoj, no uz sa stalo, v bazare som to uz ponukla , snazim sa to tam vkladat kazdy den,aby to bolo na ociach a aj som to ponukla lacnejsie ako som ju zaplatila, len akosi stale nic....som asi trochu netrpezliva xixi
Svadbu mame v kostole v Lietave a hostinu v Turi....ludi ratame zatial cca 60 a + co pridu vecer kamarati a ty?17. feb 2009
Caute kocky, ze prajem krasny valentinsky den.. Ktory stravim sama