caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
moni..no je vikend,tak aspon cosi pomoze..uvidim do pondelka ako bude
ja som si dala robit v slnecnici..a hned aj pre druzicky a podobne :-)
od mojho krsniatka som dostala krasnu gerberku..s listkom a na nom mala lienka bola x-)
tanana..tak by si mohla potom aj album vytvorit..nemyslis? :-D
moni..ako ides z hlinkovho na zmzrku..pri csob a vedla nej je centrum byvania tatrabanky(asi sa to tak vola)..tak tam mas novinovy stanok po lavej strane a za nim je zmrzlina..tak ked pojdes dalej rovno za zmzlinu,tak najdes nizku budovu,kde maju kvetinarstvo..slnecnica..
Tak kocky, snazila som sa dat co-to do albumu, tak kuknite, akoda len, ze vsetko, co uz mam som fotila na vela megapixeloch, obrazky su velke, nechce mi ic tam dat.......Skodaaaaaaaaaaaaa, ale aspon nieco, musite uznat, ze som sa posnazila :-) :-) :-)
PS: chcela som tam dat par fotiek, na ktorych sme my dvaja, ale stale mi ich vyhadzuje, vraj NASTALA CHYBA....bleeeeeee
leatea: dakujem...aj ta neviem ale popytam sa nasich podla popisu oni urcite budu vediet ;-)
ozaj a uz ste sa boli fotit v uk?ci si pockate ked bude trosku teplejsie?
tanana: no vidis aka si sikovna a uz mas aj album a vidim,ze ty tiez planujes kremovu alebo zlatu vyzdobu?? :-)
no mas zaijumave to srdiecko :-)
inac,ak chces zmensit fotky,co si fotila,tak v programe,v ktorom ich prezeras daj ulozit ako(save as) a fotky ti automaticky o cosi zmensi ;-)
ja som pridala do svadobneho zo strecna..
Moni ak som to tebe davala kontakt na to kadernictvo tak tam je aj kvetnarstvo slnecnica. Urcite to najdes aj ja chcem kvietky od nich lebo v tom kadernictve mi budu robit aj vlasy a vo vlasoch budem mat zive kvietky prave zo slnecnice.
tanana: ja som chcela tulipany bielo oranzovu kombinaciu. Len sa bojim ci vydrzia. Lebo uz som videla aj nevedtu ktora len vychadzala z kostola a uz jej listky opadavali. A to urcite nechcem Niekedy v strede marca by som chcela skocit do kvetinarstva ze co mi na to povedia a uvitim. Lebo nechcem iba z ruzi. Rozmyslala som nad kaliami ale ako tu uz bolo spomenute ma ich vela vela neviest tak nechcem byt tuctova. Tak neviem.
veronika: ano to si mne pisla o tom kadernicetve,tak uz zhruba asi viem...dakujem,poslem tam nasich nech im zanesu obrazok kytice co mam v predstave a som zvedzava,co im povedia.
mne sa kali pacia a mne to teda nevadi,ze to ma vela neviest,ale este viac sa mi pacia kremove gerbery,len neviem s cim by si taka kytica dala zmiesat,neviem co by sa k tomu hodilo a tuze tiez nechcem..
ahojte..tak sa som cely den v posteli..ani len obed som nevarila,tak hadam polovicka cosi dobre kupi..uz som mu nakazala..rano sa este rozhodnem,ci pojdem do prace =-) radsej by som sla ako byt cely den v posteli..nastastie teploty nemam,len kaslem a hrdlo,plus hlava..takze radli,nie si v tom sama :-D
lea - servus moja, tak to som rada, ze sme dve zabite :-N i ked do zajtra budem fit, lebo poznam tieto migrenozne stavy. Ale poviem ti, bylinkovy kupel a aromatherapy robia zazraky. Citim sa ako znovuzrodena ;-)
Ja varim obed-veceru prave teraz. Uz je vsetko hotove pecene kuriatko s bylinkami na masle, zemiakove pyre vyhralo nad pecenymi zemiackami a este chyba miesany salatik. :-p :-p :-p Cely den som nic nedala do ust 8-( na grc mi bolo zo vsetkeho. |-|
Holky moje, ja som tusim KFC este ani nechutnala... ja ked uz take away, tak nech je to pizza alebo nieco na domaci sposob alias home cooked food... indiu nemusim, cina je v pohode :-D