Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
tanana: aj ja sa pridavam ku gratulacii
A zaroven ty si sa chvalila tak ja sa musim postazovat. Nam v piatok volali z hotela kde sme mali mat svadbu ze hotel mal problemy a ze skrachoval. Tak nakoniec budeme mat svadbu v klasickej komousackej budove ktou som v ziadnom pripade nechcela ale teraz uz nic ine nieje volne tak budeme mat tam. Na vela vela percent. Ale aspon je to velka sala a budem sa moct vyblaznit vo vyzdobe. Idem buvat bola som cvicit a dnes nas uplne znicila.9. mar 2009ahojte..
veronika..tak to je dost smola,ze sa cosi take prihodilo..ale dufam,ze budes aj napriek nepeknemu miestu spokojna..ved sa urcite bude dat skvelo vyzdobit..sice to bude chciet viac namahy..ale predsaa navyse taketo miestnosti sa zdobia uz v piatok zvacsa..takze bude viac casu..
rospi..tak to si tu asi aj najstarsiaale aspon si opvies,ze zapadas do tej kategorie,ze karieristky
to sa aj ja vzdy smejem..ze ta kategoria je celkom pekna a zaujimava
10. mar 2009To hej budem sa inicializovat. A snad to vsetko dobre dopadne. A dufam ze smolu iz sme si vybrali v predstihu a ze uz to bude dobre.
Rospi a ako budusi domograf ta upokojim ze je to zo statistickeho hladiska uplne v poriadku. A v europskom hladisku si jemne nad dolnou hranicou ked odstranime exrtemne mlade holky.10. mar 2009- Sponzor fóra
Caute kocky!!!! Ja som sa dnes velmi vyzivala, lebo v lekarni som bola sama, kolegynky isli na seminar z Biodermy a chodili mi ludia tak very organizovane a rozumne, vyberali receptiky a stale kupovali a kupovaliiii a zrazu bolo 18hod a mne sa od tial ani nechcelo odist
..... Cize ja som nemala taky problem, ako vy...
A co cez vikend??? No pisat rigo...
13. mar 2009Cauteeeeeeeee, bejka-od zajtra to mame za 5 mesiacov....UFF, uz sa nam to krati
, este si treba uzit slobody, hm???
Co stvarate, bambulky??? Ja sedim nad compom a snazim sa tvorit...aaaa vecer sa chystam upiect pizzu...Som vas este chcela poprosit, ak by steniekto vedel o nejakej fajn stranke, alebo ak mate nejake foto kyticiek robenych z orchidei...alebo nejakeho mixu farebnych kvetiniek....Poslite mi na mail: tatiana.papikova@gmail.com
14. mar 2009cauky tanana,daj si do google.uk - wedding bouquets from orchids a klikni na obrazky a vyhodi ti ich strasne vela,budes mat z coho vyberat...
14. mar 2009cauky rospi: rano som nejako nestihala a este k tomu som aj zaspala do prace trosku,takze pondelok sa mi nezacal moc dobre...
ako sa mas ty? ja som mala super vikend v sobotu som isla na yogu,takze som sa trosku odrelaxovala a vecer som bola u kamosky na veceri a v nedelu som bola cely den na terase kedze sme mali super pocasie a normalne ma aj trosku opalilo v tvari..
a co ty ako si vikendovala?
16. mar 2009ahoj moni, tak aspon si si rano trocha dlhsie pospala...
v sobotu som sa rano trochu nahanala, aby som stihla doobeda nieco upratat e este som sla aj plavat...potom prisla kamaratka na obed a poobede som sa vybrala do mesta pozriet obchody. musim priznat, ze si to vychutnavam bez daniela....ten bol cely den na jednom seminari z prace, tak som mala cely den pre seba.... (az na to upratovanie...
) a vecer sme sli s kamaratmi do restauracie, na rybu
..
aj tu bolo velmi pekne cez vikend a poriadne sa oteplilo, aj ja sa trocha snazim opalit, aspon tvar, mozno za ten mesiac este nieco stihnem16. mar 2009ahojte babenky
tak dalsi tyzden sa nam zacal..uz nech je velka noc..musim cosi zaujimave vymysliet,kedze to bude nasa prva spolocna..
vikend sme mali celkom pohodovy..v sobotu tak trocha pracovne..a nedelu sme si uzivali pri peknom pocasi..aj dnes bolo uplne super..rozmyslam,ci polovicku aspon na nakup nevytiahnem,kedze zajtra som zaneprazdnena..16. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
dobre ranko, tanana, pridavam sa ku gratulacii, vsetko najlepsie, hlavne vela lasky. dufam, ze si pekne oslavila