Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
Cauko kocky
,
bejka, normalne sme boli v Polskom tesime aj v obchodikoch, aj na burze.
Ja som si tam minuly rok kupila aj saty na promocie-ale v butiku,
boli, teda su uplne genialne,tu som na ziadne nenarazila, a co sa tyka cena a kvalita, nemozem si stazovat...
Stali okolo 2700Kc, ale su super!! Tu som ani take nevidela.
Jaj, a mam aj negativnu info!!! Sakra! Teraz na konci maja som uz bola len krocik od PharmDr....a oni debilkovia posunuli termin z konca, na zaciatok......Cize dalsi je az v septembri20. apr 2009ahojte..tak ja som dnes bola po prazdninach opat v skole..celkom sa dalo..na zaciatok to bolo ale dost prakticke..ale nevadi..aspon to rychlejsie zbehlo..
oli..myslim,ze je obmedzeny pocet,kolkokrat ti mozu predlzit zmluvu a potom dat dobu neurcitu..bolo to tak este do nendavna a nemyslim si,ze to zrusili..
tanana..no to je dost blba sprava..ja si musim zistit,ci nasa fakulta ziskala konecne akreditaciu na PaedDr.20. apr 2009- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ahojte..aj vy sa uz neviete dockat vikendu? my sme dnes boli tak hrozne vytazene..a zajtra rano nas caka kooopec skla na umyvanie..esteze mame aj umyvacku
tak tu budeme namahat tiez..
a caka ma druha noc bez manzela..normalne som dnes bola z toho uplne mimo v praci..
felinka..ked ti baby poradili cosi,tak ja ti poradim zilinucestou z autobusky na narodnu mas jedno zlatnictvo..modra farba zvonku a tam su tiez sikovni
myslim,ze sa vola andrea..ale ista si nie som
23. apr 2009
lea, nedelu sme si uzili, bola som so svokrovcami buducimi na navsteve u mojich rodicov.. to bol divny pocit... a zmluva? ani srnka netusi kedy... kazdy rok mi ro predlzia len o rok a zase som na tom istom
snad tento rok...