Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
odidem na chvilu a vy uz tolko toho popisete
ale uz mame nakup spraveny,dali sme si pizzu v parku a aj sprchu mam za sebou..tak uz len oddychujeme a telku pozerame..
radli..no to ste mali krasny vylet..my ideme za mesiac na svk a v juli zas na ostrov..tak aspon nejaka zmena..
oli..sa mi zda,ze nie vsetci mali vestu..je to sice krajsie,ale ked nechce,tak nemusi mat..ved to poriadne nebude vidno,ked bude mat zapnute sako..hlavne,aby kravata bola poriadna..25. apr 2009oli - vobec sa s tym netrap, vyberte hlavne aj kvalitnu koselu s peknymi manzet.gombikmi a kravatou
Mne napr. nesadli ziadne saty, vsetko mi je hrozne velke a dlhe, to snad je problem najst saty velkosti 34-36 na vysku 165 cmJedine co mi sadli su Suzanne Vidal a este nieco z MS a potom uplne z ineho sudka
Ja chcem spanielske wrrrr25. apr 2009moni - vies zlatko, uz nemam chut chodi po UK salonoch, niektore skusky mi odmietli, ani sa mi neozvali, tam kde som mala zaujem a nedam zato 2000 libier
.... ved este popozeram.... drahy bude mat granitovej farby oblek s jemnym pasikom, biela vesta, kosela, viazanka...
a ja chcem byt tiez biela a nie kremova ani farbu sampanskeho nemusim okrem drinku v pohari
25. apr 2009moni - no poslem ti hadam fotku zajtra alebo v pondelok, spravila mi tensie pasiky, ale ja mam rada hrubsie... to zase aby som sa zverila sestre....ale na druhej strane mi krasne premelirovala moje vyrastene hnede vlasky
No podla gusta, jedni tvrdia ze super su tensie a hustejsie, mne sa na vlasoch pacia o cosi hrubsie pasiky
Pravda s tymi satami, len ja nechcem vyzerat ako tortickaa mozno este nieco zozeniem
Ja chcem moje Arden od MS....tie su iba pre mna
26. apr 2009- Sponzor fóra
idem este na sk - maj-> jun. Ale nam ich slubili priniest do UK z nemecka....tak uvidime aka cena bude...mozno kozmicka
Ja som rozmyslala a chcem vysiace nausky, ale zase take krasne dlhe neviem najst....tak uvidime, co vyda. Ja tieto pripravy nemusim, ale som kludna, mna nic nestresuje, ked sme vsetko vybavili za tyzden26. apr 2009moni - no pravda.... vies ze ja nie som za ebay, ale popozeram...inak som si nasla z bieleho zlata v super cene, a k tomu pendant a chcem este naramok...vsetko musi byt jemne, decentne, ziadne prehnane veci na seba nedam.
Ozaj videla si cartoon Bolt ? prave som dopozerala...skvely film plny zabavy26. apr 2009
moni - ano mojik, isli sme cez Francuzsko, Belgicko, Holandsko, Nemecko, Polsko a pod.
Hej...v Norsku bolo najlepsie, ale v Nemecku sa mi tiez velmi paci, kvoli typickemu stylu podobnemu nasemu slovenskemu