caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
tazke taska obsahuje - denny a nocny krem Hydra zen Lancome, Hydra Zen serum, hydratacny toner 50 ml, face and eyes cleasing fluid 50ml, Bi-facil odlicovac oci 125 ml a mam este k tomu ten ocny krem. Teta mi dodala este dalsich par vzoriek kremikov :-D
tomu sa hovori Bargain...som vytesena ako male deco :-D
Moni - hydra zen Neurocalm...eye contour gel cream, ale chcela som nieco ine, chcela som Diora a natrafila som na takuto tasku Lancome, tak som si kupila eye contour cream.... a este som chcela na tvar Morholift, ale vzala som si iba vzorku, lebo sa mi minule velmi pacil :-D
no ja akurat pozeram ich stranku a nemozem najst jen hydra zen neurocalm,chcela som si o nom precitat,vidim tam vselijake a tento nie.. 8-(
aj ja som akurat tento tyzden mala na plane ist kupit nejaky ocny krem,mala som vzorku od clinique a bol celokm fajn,ked pojdes okolo clinique skus si vypytat vzorku vies ake velke balenie vzorky maju?vydralo mi mesiac.. x-) ale mam teraz zalust na Decleor,ale pojdem pozriet ten lancome kedze je taka fajn ponuka :-)
:-S Moni - tak a Clinique neznasam... ocny som nikdy neskusala, ale ja som si v Dansku znicila plet lebo som pouzivala len Clinique a tam je napchateho vela alkoholu a chemie (sice ako vsade). Lenze plet vyzerala krasne a potom sa to strasne zhorsovalo z tyzdna na tyzden a uz som nevedela co zaberie...hmmm... uz od vtedy nechcem ziadny Clinique... iba ak by som skusila vzorku All about eyes, ale to mozem aj z Clarins, ten je tiez super alebo Diora...
Ja mam tiez chut na Decleor, ale kde mam zohnat vzorku ?
ahojte byby, prepacte ze vam skacem do kozmetiky, len sa chcem pochvalit najcerstvejsimi novinkami, prave sme kupili kosielku a kravatu s kapesnickom... drahemu to tak svedci ze az! :-D aspon mne sa lubi... ta vesta by bola myslim aj zbytocna. Tak pekny den a kozmetikujte dalej 8-)
ahojte..tak sa nam konci april a maj je uz za dverami,tak by bolo dobre zacat planovat aj nase dalsie stretko
takze si poznacte do diarov datum 28.5. o piatej pred carolinou..ako vzdy,tak aj teraz to vychadza na stvrtok
ak su nejake namietky,tak kludne piste..
oli..no to je super,ze uz mate cosi dalsie :-) takze bude z neho kockos x-)
Ahoj zilincanky, mohol by mi niekto poradit nejake pekne miesto na hostinu v centre ziliny tak pre 120 ludi? Kedze som mimo Slovenska a planujem svadby po prvykrat vasa pomoc by sa mi velmi hodila....za nejake rady vopred dakujem
oligaca: no tak super,ze uz ste kupili kravatu...kukla som do albumu a je to velmi pekne,elegantne a vyzera to super aj bez vesky.. ;-)
lea: no very uz je tu maj skoro a ja zase budem o rok starsia... 8-( .Tak ty sa chystas pozriet rodnu zem?a idete obaja a ci ides sama?
Ladka1981: bola som kamoskam na svadbe v hotel slovakia a aj v dome odborov a su to velke saly,takze s poctom ludi by si nemala mat problem. Alebo skus Grand hotel, hotel Dubna Skala alebo Vix . ;-)
ahojte..tak uz len dva dni a mame vikend..miesto piatkoveho volna budeme mat v pondelok,tak aspon nieco :-N
moni..ideme aj s polovickou,kedze treba nejake veci vybavit a skontrolovat..tak sme sa rozhodli,ze ideme troska oddychovat :-)
ahojte zilinacanky, ja som tiez v UK a vybavujem si svadbu na dialku. vsetko si na studujem na nete a ked prijdem na tyzden domov uz len vybavujem... je to jednoduche a mam cas na vsetko.. saty som si kupila asi za dve hodiny a hned v tretom salone... salu mame v stranskom, krasna velka sala... velmi sa tesim
Caute kocky,
stale behame medzi CA-BA-ZA a vybavujeme vsetko pre new byvanie, tak ani na svad.pripravy niet casu a ani priestoru.....fuuuu
Ani tu nestiham sledovat, co sa deje...
Uz sa to rospi krati, cooo????
Aj bejka, monika, radlinka...noooo
Ahojte kočky.
Diplomovku mám už konečne hotovú, už "len" štátnice... :-(
Čo máte nové? Ja akosi flákam prípravy na svadbu a už sa mi to kopí. Po štátniciach budem musieť zabrať =-)
ahojte..my si uzivame volny pondelok..tak aspon nieco pozitivne na tomto uprsanom dni..
bejka..neboj,to zvladnes..su to nervy a stresy ale potom uz bude dobre ;-)
tanana..rospi to ma uz za sebou ;-) :-)
bejka: tak drzim palce na statnice... ;-)
no uz tu mame maj,tak sa nam to poriadne blizi co? ja uz mam oznamka hotove a nasi ich maju poslat mne postou a hned ich idem posielat hostom... :-)
Caaaau mon, no ty si ale sikovna!!!!!
My sa ideme pozriet na navrh oznamka zajtra a uz ho dufam odobrime a do konca tyzdna ich budeme mat tiez :-)
AAAA uz hned ich ides rozposlat???
To budem musiet potom aj ja :-D :-D :-D
tanana: no konecne ich mam,trvalo to v tlaciatni dlhsie,tak som rada,ze tak skoro sme ich zajednali....no ja ich tu budem mat tak do tyzdna a hned ako naviazem maslicky,tak idem posielat,ale najprv nasim hostom z uk a potom niekedy zaciatkom juna hostom z sk....a ake oznamka si idete dat,mate uz nieco vybrate co chcete?
moni, gratulujem k oznamkam :D
mne sa konecne podarilo nabrat dostatok odvahy a dala som si urobit kontaktne sosovky... nech vyzeram ako clovek konecne XD
ahojte ....
tigricadz1 - sálu máte v stránskom? a môžeš to priblížiť? Lebo aj my máme svadbu v Stránskom ale 12.9. chceli sme 19.9. pôvodne ale už bolo zajednané .. či to náhodou nie si ty :-D to by bola šupa ..chi
moni - tak gratulujem aj ja k oznamkám ... mňa to ešte len čaká, idem robiť sama návrh ale vytlačiť ich dám niekde - lebo by chcela s fotkami, tak uvidím - mám v albume jednu foto čo sme sa fotili na oznamko ... mala by sa do toho pustiť už - dala si záväzok že do konca mája ich musím mať hotové :-(
oli - gratulujem aj tebe, že si človek :-D vitaj medzi ostatnými ľudmi aj keď ja tiež nosím škuľky ale nie vždy aj keby som mala :-)
dobre ranko prajem... :-) no uz je tu streda a za chvilku zase vikend dura.. :-)
my akurta dnes vecer po praci ideme na nasu prvu nauku do kostola, tak som zvedava o com nam tam budu rozpravat,lebo to bude trvat 2 hodiny... 8-(
oligaca: tak prajem vela stastia az si fajn zvukas na sosovky ;-)
danyledu: jej super foto budete mat na oznamkach,urcite budu vyzerat skvele az ich spravis... :-) inac mas aj pekne saty co budes mat,to si si kupila alebo si poziciavas zo salona?
moni dakujem ale aby som to nezvrzala tým mojím pracovaním tie oznamká ... milý mi povedal, že keď som si to všetko vymyslela, tak to nechá na mňa výrobu oznamiek ... aby som mu pak nenadávala :-D kurnik asi sa ma bojí :-D a šaty mám iba požičané ... chcela si kupovať alebo šiť ale nakoniec som si len požičala - to sú ti iné pálky za tie šaty, však vieš. Mám ich z Kristíny zo Žiliny..presne tieto som si našla na nete medzi prvými žeby som chcela a objavila som ich v salóne keď tam boli s mami skúšať a hneď ich chcela :-) no láska na prvý pohľad x-)
danyledu: no tvoj drahy ma respekt a to je len dobra vec.. :-D ;-) ale vsak ako si hovorila,ze si ich len narhnes a nechat tlacit,tak to dobre dopadne neboj.. :-) aj my sme si navrhli a nechali tlacit v jednej tlaciarni v za a velmi lacno nas to stalo...
tak to super,ze si mala vyhliadnute saty a ti aj sedeli,mne sedeli uplne ine ake som mala vyhliadnute.
a kde ste si dali vy tlačiť tie oznamká? Lebo toto ešte neviem ... keďže tam budeme mať foto ... tak som rozmýšľala, že na fotografický papier... kdesi mi ale povedali, že existuje aj lacnejšia verzia
oproti hotelu hliday inn v za je tlaciaren taka mala a tam si mozes aj papier vybrat ma tam vselijake vzorky papiera a ma tam aj knihu z oznamkami svadobnymi co robi,ale bez problemov ti spravi co chces a je to lacne...doma pozriem jeho cislo a meno a poslem ti do ip...ale tu tlaciaren tam neprehliadnes a on je tam do 3 od pondelka do piatku :-) mal tam oznamka napriklad take iste ako vo svadobnich salonoch co som pozerala a o dost lacnejsie
ahojte babenky, tak uz som tu, a dokonca som zacala aj s albumom :-) viac nestiham pridat, uz musim ist, ale dozeniem to. uz to mame teda za sebou, bolo to fakt nadherne!! tak zatial pa ;-)
ahojte..po dlhsej dobe kuknem a uz nasa novomanzelka sa ukazala..konecne :-)
rospi..gratulujem x-) x-) x-) ked bude cas,tak nezabudni napisat vsetko :-)
Krásne ránko ...
moni - ďakujem, budem rada ak pošleš do IP :-) Môžem tam ísť tak jedine piatok dakedy kuknúť, vtedy mám krátky deň v práci :-) Som ani nevedela, že tam je tlačiareň
rospi - uf, bola si fakt pekná nevestička :-) gratulujem ;-)