Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v meste nie ... pri Žiline v jednej dedine - Kunerad - ... po dlhšej dobe v našej rodine to bude prvá svadba a my potom v septembri... sme sa smiali , že tak nezávisle na sebe sme si to dali v jeden rok :-D Ale ona už aj čaká bábeno, tak preto sa aj tak poponáhlili so svadbou ;-) Akurát na môj dátum svadby má termín ... hm, sľúbila síce, že aspoň do kostola sa pôjde pozrieť ale neviem ... uvidíme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dany, ano kvoli krize... samozrejme nie sme tym nadseni len z otho dovodu, ze to strhnu z dovolenky.. a ked si musia vybrat dovolenky ti, ktori ich maju strasne vela, tak na to doplatia aj ti, ktori dovolenku skoro nemaju... tak mudro to vymysleli.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
hm to je pravda s tym neferovym vysporiadaním dovoleniek .... niekto na to vždy musí doplatiť to tak býva vo všetkom. Nám tiež hrozili zmenšovaním počtu zamestnancov ale akosi ešte sa to odložilo, tak uvidím, že dokedy tu budeme ešte ... asi v každom povolaní to nechalo stopy, kríza jedna! 8-(
Odpovedať
ahojte..no to stretko bude vo stvrtok o 17.00 pred carolinou..ak mate chut a zas,tak kludne pridte :-) budeme urcite kecat o vselicom moznom :-) u nas v praci sa ta kriza odzrkadli asi dalsi skolsky rok..cize na rozpocte,co dostaneme..ale stavy urcite znizovat nebudu..no mozu znizit pocet hodin..ale dufam,ze sa to nestane.. co planujete na vikend? my zajtra v noci letime na svk..aby som to stihla na stretko :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Cauteee, no nase plany na zajtrajsok-chceme sa ist kupat do Podhajskej...Alebo aspon sa ist mocit do vodicky ako taky dochodcovia :-) a usmievat sa na slniecko ;-)
Odpovedať
uz som v ziline :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne slnečné ráno baby .... 8-) No ja po svadbe - bolo vynikajúco, a samozrejme, že kvety som nezabudla kúpiť ale zabudla som ich doma 8-( sme sa pre ne vracali :-D - no zábudlivec som. Peťko sa smial, že keĎ stresujem na tejto svadbe, čo budem robiť na svojej :-D tanana ako bolo v Podhájskej? My sme tam boli min. leto na dovci 8-) leatea - tak vitaj v Žiline ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No cauteee babulky ;-) Dany-nakoniec sme sa neboli kupkat, lebo v Podhajskej je zatial v prevadzke len 1 bazen ]-( , tak sme nechcei zbytocne previezt 120km...Ked uz tak, tak nech funguju vsetky!!! No a Dany-moji buduci svokrovci su tam kazdy rok na dovolenke, my sa na vikend pridavame... Tak sme boli nakoniec na Kamziku :-D a posledny krat na pizzu v Steine. Majte sa krasne :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko :-) leatea tebe je...ze si zasa na svk ;-) vidim, ze aj u vas je poriadne teplucko... tu je az moc teplo, vsetci zacinaju vyliezat von az na vecer, ked sa da trocha dychat :-D cez vikend sme oslavili narodeniny draheho a v nedelu sme sa boli previez na motorke, teda az podvecer.. zelam pekny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hello kočky kati: hlásim,ze na stretko vo stvrtok sa dostavím :-D a aj moja segra ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata, poradte mi prosim perfektne miesto na svadobnu hostinu zilinsky kraj, nemusi byt konkretne zilina... vybavujem svatbu z UK, tak vsetko zhanam cez net... vopred dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj viki, miest je dost: napr. je dost frekventovana vila Necas, penzion Anton v Teplicke nad Váhom, potom country restika v Belej, hotel Branice pri Terchovej alebo aj penzion Kamelia v Ziline... skús cez vyhliadavac google alebo zilina.sk ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dakujem fifitko25 a ty si mala kde svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
vikki: nuž naša svadba bola výnimočná, ale v klasickom priestore kultúrneho domu v Terchovej ;-) výnimočná bola nezvyčajným miestom, ktoré sme si vybrali na fotenie :-D viac vo fotoalbume, ak máš záujem nazrieť ;-) priestor nám vyhovoval, bol blízko kostola v Terchovej a tak akurát pre našich hostí (70) Ale pekný je fakt penzion Kamélia a Vila Nečas ;-) prípadne reštaurácia VIX :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj fifitko, mate naozaj krasne fotky. a to prostredie v pozadi je uzasne, nech ste nadalej stastni ako na ste na fotkach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rospi: kujemmeeeee x-) tie vase sú tiez super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
krásne ránko prajem babky :-) ... aj keď trošku upršané :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa pripajam s prianim krasneho dna :-) Vcera sme museli otocit CA-BA, velke stahovanie, jaaaaj, uy len 3 dni v BA ;-)
Odpovedať
ahojte..tak ja mam aspon chvilku casu :-) tak pisem :-D pocasie je tu horsie ako v anglicku..ale co uz..noci su ovela chladnejsie ako tam..co uz.. zuzi..aj ja sa tesim na stretko :-D :-D :-D viki..kukni aj penzion anton..pekny penzion a aj dobre ceny..my sme tam mali a boli sme velmi spokojni..tiez som vybavovala z uk..aj ked polovicka bola tu..aj kamelia je super..zavisi hlavne od poctu hosti my sme boli vcera na vychode..sice kratko..ale bolo super..aj som videla nalepku pre maleho x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte žienky :-) Zuzi, Kati: Tak Vás som poriadne dlho nevidela.... :-N Ako žijete? Už sa tu veľmi neukazujete... :-S Pozeram, že sa nám "starý dobrý debatný krúžok" rospadol... :-(
Odpovedať
veronika..ak mas zajtra cas,tak dobehni a podebatujeme pri kavicke x-) robime stretko.. no baby teraz viac komunikuju na streche alebo skype..
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za tip dievcata... my budeme mat 50-60 ludi a termin mame az september 2010 :-) no este nie konkretny den.Radsej som si nechala viac casu kvoli tomu ze som tak daleko, a ze july rodim tu v UK tak vela vela peknych starosti ma caka... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zajtra mám štátnice.... ;-( Držte mi palce babule. Už nech mám po tom.... |-|
Odpovedať
bejka: no tak to drzim palce a nech vsetko dobre dopadne a uz sa mozes potom venovat len svadbicke... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bejka vela zdaru!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Bei-drz sa!!! Prajem dobru ruku pri vyberani otazok!! :-) Vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne ránko :-) Bejka - neboj všetko dobre dopadne... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko dievcata, bejka nech sa ti dnes dari :-) tanana, uzi si posledne dni v BA a onedlho..vitaj v ZA :-)
Odpovedať
Profilova fotka
...vraj je v ziline nejaka oslava.. ako to tam vyzera? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
áno rospi, sú staromestské slávnosti ... :-) včera bola na koncerte Polemic a Horkýže tu vystupovali večer. paráda, len škoda, že potom keď začali hrať Horkýže, tak sa spustil dážď. Je tu kopec stánkov so všeliakými vecičkami a bobstinkami. No akurát pre každú babu a gazdinkú :-D Len škoda, že je tá kríza :-| menej si človek kúpi a ešte k tomu tá svadba, nerozhadzujem sa tak.. .vždy si poviem či to fakt potrebujem, že radšej si tie peniaze dám na niečo na svadbu :-) No ale dostala som od budúceho švagra včera taký komplet náhrdelník a náušnice oceľový ručne robený mi kúpil k narodkám - mala včera - chi ... :-) takže niečo predsa len mám z tohtoročných slávností. Mala som limit, do ktorého sa mám zmestiť a podarilo sa .... :-p :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?