Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Noooo kocky, uz len 5 hodin v lekarni v BA :-S =-) :-x
Odpovedať
Profilova fotka
dany, ty si mala vcera narodky?? jeej, aj moj synovcek mal dva rocky ;-) tak vsetko najlepsie, vela zdravicka a lasky :-) tanana, nebud smutna... o chvilu zacnes zas v novom kolektive..zacne sa nova etapa tvojho zivota :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moze to byt pekne na tych oslavach, len skoda to pocasie.... doteraz bolo krasne a zrazu sa to muselo takto popsut... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem rospi .... tanana no veď v novej práci bude hádam, tiež aspoň tak dobre ako bolo doteraz ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) danzy, noooo, viem, do coho idem, takze sa az tak nebojim, ale co sa kolektivu tyka, na milion percent to bolo lepsie tu v BA.... Ale clovek si postupom casu zvykne na vsetko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ďakujem, že ste mi držali palce. Už si môžem pred menom písať Ing. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
bejka: super spravicka..... :-D gratulujem ;-) jej v za su oslavy? hned by som tam skocila :-(
Odpovedať
Profilova fotka
gratulujem pani inzinierkeeeeeeeeee!!!! a peknu oslavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
promovani inzenyri :DDD tesime sa s tebou bejka :D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem pekne baby :-) už sa konečne môžem venovať prípravam na svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bejka: pridávam sa ku gratulantom 8-)
Odpovedať
ahojte.. bejka..gratulujem x-) dany..a tebe dodatocne..vsetko najlepsie ;-) ja som uz naspat v londyne a toto pocasie sa neda porovnat so slovenskym :-p mame tu hotove leto :-) a ja sa musim ucit na test.. v pripravnom albume mam nejake nove fotky :-D tak ak chcete,tak mozete kuknut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Krásny pondelok baby ... :-) ďakujem lea ... bejka: gratulujem pani Ing. bejka :-D tak a šup do práce so svadbou :-) lea: no idem sa kuknuť do albumíku ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Páni baby kde ste??? ja sa idem kuknúť, že čo nové ste tu popísali a tu posledný môj príspevok? =-) no toto ...
Odpovedať
ahojte..vcera som bola trocha unavena po tom teste..ale myslim,ze som ho zvladla..uz len cakat na vysledky.. dnes mame opat krasny den vonku..len skoda,ze ma akosi privelmi boli hlava..a citim sa aj unavena..mozno to bude z toho pracovneho nasadenia..po tyzdni volna sa slo tazko do prace..no zvladla som to :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Caute, uz som tu aj ja po prvom dni stravenom v novej lekarni ;-) a v rodnom meste 8-) Bei-gratulujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte dievcata. tanana, ako sa ti paci v novej praci? :-) leatea, uvidis, ze vysledky budu vyborne.. po dovolenke sa tazko zacina... :-p ozaj, ako dopadlo stretnutie v ziline?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoooojte vsetci, no ja som spokojna!!! ;-) Sice v BA sme boli 4, teraz nas je 10 osob v lekarni, aaaale paci sa mi to, lebo som stale v jednom kole a aspon mi to tam vsetko rychlucko ubehne :-) :-) Vy sa pochvalte kocky, ako sa mame????
Odpovedať
ahojte..o chvilku je tu vikend..uz sa tesim..lebo si potrebujem oddychnut..a to nejak vela nemakam v praci..no som unavena..ale beriem lieky.. rospi..no prisli sme az tri..takze ucast chaba..ale hadam nabuduce to bude lepsie.. tanana..no hlavne,aby si bola spokojna..a ake vzdelanie na to potrebujes?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa tesiiim na vikendik babulky :-) Lea a na co, ze ake vzdelanie potrebujem??
Odpovedať
ahojte..tak my si uz uzivame vikend :-) sice zajtra upratujem..ale urcite budem aj oddychovat :-) tanana..myslela som to,ze co potrebujes mat ukoncene,aby si mohla robit v lekarni..ci potrebujes nejaku speci skolu.. ja som studovala chemiu a viem,ze s nou by som nemala mat problem sa zamestnat v lekarni alebo v labaku v nemocnici..a podobne..
Odpovedať
Profilova fotka
Lea, na to, aby clovek pracoval v lekarni potrebuje mat vystudovanu len a len VS farmaciu :-) . Cize ziadna samostatna chemia ani nic podobne... Laborantky musia mat strednú školu-farmaceutický laborant, myslím, že je v BA, BB, TN a niekde na východe... Tak na lekaren musis zabudnut.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky. Nejako to tu upadá, treba to tu oživiť :-) Čo máte nové? Ja sa chystám zase trochu pohnúť s prípravami. Riešime objednávku alkoholu, zabezpečila som si kvetinovú výzdobu, v piatok si idem dať vygravírovať poháre a musím ísť reklamovať obrúčky.... :-(
Odpovedať
cauky bejka: tak uz sa mozes venovat pripravam,no super. a kde si si zajednavala kvetinovu vyzdobu? a preco idete reklamovat obrucky? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj moni. kvetinovu vyzdobu mam zajednanu u jednej zahradnnicky, ktora sa venuje aj aranzovaniu na taketo prilezitosti, je to znama mojich rodicov, tak hadam mi to neodflakne... a co sa tyka obruciek, tak na brusenej casti su nejake tmave flaky a dost skaredo to vyzera, tak im to idem reklamovat, nech mi to pekne opravia... ]-(
Odpovedať
bejka: no tak super ked budes mat znamu tak to snad spravi podla predstav... ;-) a to tie flaky ste tam mali od zaciatku alebo sa tam objavili po nejakom case? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
boli tam od zaciatku, ked sme ale boli pre ne, mali tam velmi slabe svetlo. V ten den bolo aj zamracene, lebo prsalo. Tak preto sme si to nevsimli. Az neskor, ked sme sa zase na ne divali pri normalnm svetle.... :-N
Odpovedať
aha no tak to nevedno z coho to je mozno to nie je dobre vylestene... :-| a uz si rozhodnuta aku budes mat kysticku? ja si stale este neviem vybrat ake kvety chcem ani na vyzdobu... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat klasiku - ruze, kremove. Hodia sa mi k vyzdobe a ruze mam najradsej... :-)
Odpovedať
aha,tak ty to mas lahke teda,ja som zase neni na ruze,ale paci sa mi mnoho inych kvetov...no snad sa rozhodnem. uz ste posielali oznamenia?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?