caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
bejka: nic v poho ja som len myslela ak by si nemala co dat..... ;-) a uz ste aj jedlo zajednali? uz vies co chcete na predljedlo a hlavne? a uz ste si zajednali aj izby?
tusim slepaciu alebo hovadziu polievku, uz neviem ktoru a druhe variacie z troch druhov masa plus ryza a krokety, neskor svedske stoly....
chcela by som si tu vyzdobu urobit sama,alebo aspon vecer tam skocit to kuknut, ze ci je to dobre,ale este neviem ako na tom budem s casom v piatok.... :-|
Ahojte dievčatá :-) ,rada by som sa k vam pridala. My mame sice do svadby este rok, ale rada by som sa vas opytala, ci niektora nepoznate dobreho kameramana, fotografa alebo kapelu v Žiline? Dakujem.
Ahoj BEJKA :-) :-) :-) mz sme boli vcera v Polsku "obliect" yenicha, no aj sme uspeli....Nadhernz oblek, kosela, fr.viazanka, vesta....no proste vse, aby bol TIP-TOP...
Vecer sa do toho vsetkeho navliekol--ale jasne, ze nechcel, aby som ho videla, ze ved ani on mna nevidel....A bol GENIAAALNY
Tak preajem kraaasnu Ibizu, a mega-oddych po skole, pani..Hm teda este zatial slecna Ing :-o ;-)
ahojte..tak vidim,ze pripravy v plnom prude :-) aj my sa pripravujeme..ale na cestu do jersey :-)
pierka maju tiez v galanterke pri primazdroji..je to taky maly obchodik,ale su tam velmi ochotni :-) a potom este aj na bulvari je metrovy textil pri kniznici a na poschodi maju nitky a podobne..a tiez pierka ;-)
a topanky maju aj svadobne salony,len sa objednavaju a kym pridu,tak to trva okolo mesiaca..a celkom pekne som videla v obuve,cez ktoru sa ide do papiernictva..a niekedy sa oplati prejst mensie obchody..da sa tam najst fakt cosi zaujimave ;-)a mozno este makyta..
zuzana...skus aj arjan..su to manzelia a natacaju na dve kamery..dokonca robia aj fotky,ale tie sme od nich nemali..ale murinko mala aj aj a bola spokojna..a kapelu skus pozriet aj bonitu..strana-dve dozadu bolo o nich pisane..hlavne o cene..tak budes mat predstavu aspon ;-)
bejka..tak dufam,ze si uzijete tu svadobnu-predsvadobnu cestu :-D my odchadzame uz rano
ahojte kočky.rospina dakujem za info o topankach aj tebe leatea.ine my neostava len pochodiť obchody.a rospina kde máme zajednanu salu,tak u nas v dedine je to kulturny dom v Rosine.
Ahojte kočky, pekný piatoooook :-)
no ale mi to dalo práce prečítať všetko, odkedy som tu nebola :-) my máme v práci teraz chaos - 2 ľudí priberáme a ani som si nemyslela, že toľko uchádzačov sa bude hlásiť. Tak to len dvíhať tel., kukať životopisy, a posielať za šéfinom :-D
no tak nemám ani kedy hodiť zopár písmenok sem ...
moni: tak písala im mail o to hélium, a rozmýšľali okolo 50 ks balónov, no neviem zatiaľ presne, a cena cca 100€. je to dosť ale keďže toľko vecí si robíme sami, tak som si povedala, že kašlem na to, nech toto urobia oni a mám bez starostí. Ešte sme sa ale presne nedohodli na počte balónov :-) ináč tie baloniky len tak na zem poukladať, to je dobrý nápad ;-) porozmýýýýýšľam ...
babky ja stále neviem či mám robiť pierka pre hostí - máme tiež veľa ľudí cca 120 a pre toľkých sa mi veru nechce :-| myslíte že to musí byť?
tanana, dakujem za tip, ja som rozmyslala nad obchodmi v Novom targu alebo v Bielsko-bialej :-)
a maju aj pekne damske saty? mamca aj svokra maju v plane ist kuknut do polska
ahoj chicca to je nahoda,ze mas svadbu v rosine.a odkial si? ;-) ;-) vies ja som priamo y rosiny tak som si tam dala aj salu,nemozem sklamat dedinu.ja budem mat vyse sto ludi tak potrebujem aby sme sa pomestili.a pridu ludia z vychodu,a tam sa da u nas zohnat aj ubytko pre nich.tak to necham pekne doma.a ty mas kde vybratu salu?
CHICCA, no maju aj pekne spolocenske saty, len treba hladat...Ja som si tam kupovala saty min.rok na promocie aaaaa nasla som , boli podla mojich predstav....A v SR som nikde take nenasla-treba popoyerat butiky :-)