Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata, po case sa znova hlasim z prace.. monika a bejka, gratulujem k svadbe a zelam vam vela lasky a porozumenia, nech ste stastni po cely zivot a nikdy sa neprestanete lubit :-) uz sa neviem dockat foteciek.. moni, mas peknu fotku, uz sa tesim na albumik :-)
Odpovedať
ahoj rospi, tak uz si naspat...no uricte ste mali krasnu svadobnu cestu a dufam,ze vsetko vyslo podla planov... ;-)
Odpovedať
ahojte, asi o rok ma caka den D a pomaly sa chcem porozhliadnut :) myslim ze tu bude spravne miesto snad mi poradia skusenejsie :) tak najskor by sme radi vybrali nejake miesto kde by sa konala svadobna hostina najlepsie nieco s ubytovanim, neviete o niecom ?????????? /v ZA a blizkom okoli
Odpovedať
ahoj evina..vitaj medzi nami zilincankami :-D a kolko hosti planujete? od toho by sa malo odvijat miesto,kde to usporiadat ;-)
Odpovedať
:) cca 50 plus/minus 10
Odpovedať
no my sme to mali v teplicke..u antona..aj s ubytovanim..70ludi.. potom tak nejak tolko aj v kamelii..a oblubeny je hotel branica..smerom na terchovu,ci kde.. tiez zavisi,kolko ludi chcete ubytovat..a tak..potom ake podmienky su co sa tyka vlastneho pitia..a hlavne zavisi od toho,kde sa vam paci :-) najlepsie je obist si vybrate miest a podla vlastneho pocitu si vybrat ;-)
Odpovedať
:) ano Anton je moja/nasa prva volba, byvam doslova vedla :), chceme ale urcite pozriet aj ine moznosti , ubytovat mozno budeme potrebovat asi polovicu svadobcanov a neviem teda kedy je potrebne to zajednat, aby nas niekto nepredbehol a nemuseli sme potom menit termin
Odpovedať
no hlavne podla datumu..mate to v septembri..oblubeny mesiac..kludne sa chodte popozerat a mozete si pozistovat..a ked sa nieco zapaci,je jedno,ci to bude rok dopredu.. my sme zajednali rok dopredu..lebo sme mali cestu okolo..kedze som tam mala promocny obed,tak hned nas ukecali zajednat aj svadbu..
Odpovedať
datum je orientacny zatial urcite po mojich promociach co by malo byt niekedy v juli o rok, ale zda sa mi prehnane rok vopred zazivat svadobny osial :) chcem to mat rychlo vsetko vybavene najradsej by som to nechala az na leto ale ako vidim a pocuvam v okoli tak niekedy je problem vybavit veci aj pol roka vopred nic nie je volne co chces och :) keby aspon moj zenich bol aktivnejsi a mohla by som veci nechat nanho
Odpovedať
no ono je teraz vela svadieb a niekedy sa zda,ze malo ponuk..takze ti dobri su davno dopredu zajednani =-) takze niektore veci sa oplati dopredu zajednat..a ved aj tak potom sa az dojednavaju detaily.. treba sa zamysliet,co je pre vas dolezite..a podla toho zajednat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, mali ste starejsieho, ktory koordinoval svadbu? bol to niekto z rodiny alebo nejaky profik?? som z toho na nervy :-(
Odpovedať
Profilova fotka
chicca - my starejšieho takého oficiálneho nebudeme mať. Ale už som videla svadby, kde bol a bolo to super. Ale tak isto bola som aj na svadbách kde nebol a tejto "úlohy" sa zhostil jeden z členov hudob.skupiny ktorí hrali na svadbe - tiež super ... takže ak máte v rodine nejakého ukecaného, myslím že kľudne postačí ;-) Pokiaľ ti to vystačí ,,,
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dany, presne tak som to aj myslela, svokor ze sa popyta svojho brata, ze ten sa rad pocuva ;-) :-D bud. tyzden sa mame stretnut aj s DJ a fotografom, kameramanom, tak sa dohodneme aj s nimi co a ako... ale vcera ma to normal vydesilo, ze to musi byt, lebo ze bez toho to nejde a bude chaos 8-(
Odpovedať
chicca555: ani my sme nemali starejsieho a bolo super a zabavali sa vsetci a to sme mali dokonca dvojazycnu svadbu...bratia sa postarali o hosti na nasej strane trochu ich usmernovali a starali sa aby vsetci mali co pit...atd. a zo strany mojho manzela on mal kamarata ktory zase usmernoval ludi z ich strany a co sa tyka zabavy, tak sa dohodni s dj, co od neho ocakavas a co chec aby povedal...a on uz bude vyzyvat ludi do tanca a aj povie nejake srandy a vysvetlenia co sa bude diat, ako krajanie torty, odcepcenie atd. starejsi nie je zly, ale ide to aj bez neho...a nasa slovenska slivovica spravi naladu aj bez starejsieho... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moni, ani nevies ako si ma potesila :-) :-) ja som to takto mala aj v plane, ale vcerajsi rozhovor s majitelom zariadenia kde je sala ma dost vydesil :-|
Odpovedať
chicca: a majitel hotela ti aj odporucil nejakeho starejsieho?? My sme sa stretli s DJ v tom tyzdni pred svadbou a mali sme rozhvor ako si to predstavujeme a pisal si postup, co, kde a kedy ...a potom sa podla toho riadil a aj za mnou chodil pocas svadby a pytal sa co ako. Tak sa je najlepsie porozpravat s dj... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie, praveze neodporucil, iba povedal, ze by sme tam takeho cloveka mali mat, aby sme sa my nemuseli starat kedy co bude...
Odpovedať
Profilova fotka
moni, mozes mi prosim napisat, ako prebieha hostina? ako to vyzeralo u vas? od prichodu do saly... dakujem :-)
Odpovedať
chicca: ja som len myslela,ze ak odporucil, tak to by znamelnalo, ze pozna nejakeho a chce mu dohodit business a preto ta vystrasil.... napisem ti ip o priebehu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
oki, dakujem :-) :-)
Odpovedať
ahojte :-) chicca..ani my sme nemali starejsieho..svokra sice bola dost v soku,ze ako si to predstavujem,ze na svadbe bude mrtvo..ale nebola to pravda..ludia sa zabavali..a ked nieco bolo,kapela to urobila :-) a nikomu ani neprislo na rozum,ze starejsi nie je..na vychode totizto ani nebyva :-N a tak som nechcela ani ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
leatea, dikes :-)
Odpovedať
jasne..ak cosi..tak sa pytaj,nas skusenych :-D
Odpovedať
lea: a co foto co ste sa fotili na hrade uz mas hotove?
Odpovedať
moni..doteraz nemame :-S ale mily ide domov na chvilku,tak hadam bude..uz som pisala,nech sa to posle postou..
Odpovedať
Profilova fotka
chicca s tym starejsim to uz mas aj tak jedno volali sme asi 50 tim a uz nikto nema volne. Takze nestresuj a urcite si to uzijeme. Ja som z toho mala paniku pravdu povediec este stale ma trosku chyta.Lebo jeden brat mal a bolo to super druhy nie a bola to nuda ale tak mlady zo svadby snad nieco uhraju.
Odpovedať
Profilova fotka
veronika, tak to ani nehovor radsej :-N budeme mat velmi vela mladych, tak snad to dobre dopadne :-)
Odpovedať
My sme starejsieho tiez nemali, o celu zabavu sa staral DJ. Bola som na mnohych svadbach, nikde nemali strajsieho a nemam pocit, ze by sa ludia nebavili ;-). Ani neviem, ci na Kysuciach vobec tato tradicia existuje.
Odpovedať
Profilova fotka
cize to vsetko zalezi najma na DJovi, aku zabavu dokaze urobit :-)
Odpovedať
Chicca, urcite je to o DJ. Starejsi je pekna tradicia, ale podla mna to nie je nutnost. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?