Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no my sme to mali v teplicke..u antona..aj s ubytovanim..70ludi..
potom tak nejak tolko aj v kamelii..a oblubeny je hotel branica..smerom na terchovu,ci kde..
tiez zavisi,kolko ludi chcete ubytovat..a tak..potom ake podmienky su co sa tyka vlastneho pitia..a hlavne zavisi od toho,kde sa vam pacinajlepsie je obist si vybrate miest a podla vlastneho pocitu si vybrat
19. aug 2009no hlavne podla datumu..mate to v septembri..oblubeny mesiac..kludne sa chodte popozerat a mozete si pozistovat..a ked sa nieco zapaci,je jedno,ci to bude rok dopredu..
my sme zajednali rok dopredu..lebo sme mali cestu okolo..kedze som tam mala promocny obed,tak hned nas ukecali zajednat aj svadbu..19. aug 2009datum je orientacny zatial urcite po mojich promociach co by malo byt niekedy v juli o rok, ale zda sa mi prehnane rok vopred zazivat svadobny osial
chcem to mat rychlo vsetko vybavene najradsej by som to nechala az na leto ale ako vidim a pocuvam v okoli tak niekedy je problem vybavit veci aj pol roka vopred nic nie je volne co chces och
keby aspon moj zenich bol aktivnejsi a mohla by som veci nechat nanho
19. aug 2009chicca - my starejšieho takého oficiálneho nebudeme mať. Ale už som videla svadby, kde bol a bolo to super. Ale tak isto bola som aj na svadbách kde nebol a tejto "úlohy" sa zhostil jeden z členov hudob.skupiny ktorí hrali na svadbe - tiež super ... takže ak máte v rodine nejakého ukecaného, myslím že kľudne postačí
Pokiaľ ti to vystačí ,,,
20. aug 2009chicca555: ani my sme nemali starejsieho a bolo super a zabavali sa vsetci a to sme mali dokonca dvojazycnu svadbu...bratia sa postarali o hosti na nasej strane trochu ich usmernovali a starali sa aby vsetci mali co pit...atd. a zo strany mojho manzela on mal kamarata ktory zase usmernoval ludi z ich strany a co sa tyka zabavy, tak sa dohodni s dj, co od neho ocakavas a co chec aby povedal...a on uz bude vyzyvat ludi do tanca a aj povie nejake srandy a vysvetlenia co sa bude diat, ako krajanie torty, odcepcenie atd.
starejsi nie je zly, ale ide to aj bez neho...a nasa slovenska slivovica spravi naladu aj bez starejsieho...20. aug 2009- Sponzor fóra
chicca: a majitel hotela ti aj odporucil nejakeho starejsieho??
My sme sa stretli s DJ v tom tyzdni pred svadbou a mali sme rozhvor ako si to predstavujeme a pisal si postup, co, kde a kedy ...a potom sa podla toho riadil a aj za mnou chodil pocas svadby a pytal sa co ako. Tak sa je najlepsie porozpravat s dj...20. aug 2009ahojte
chicca..ani my sme nemali starejsieho..svokra sice bola dost v soku,ze ako si to predstavujem,ze na svadbe bude mrtvo..ale nebola to pravda..ludia sa zabavali..a ked nieco bolo,kapela to urobilaa nikomu ani neprislo na rozum,ze starejsi nie je..na vychode totizto ani nebyva
a tak som nechcela ani ja
20. aug 2009chicca s tym starejsim to uz mas aj tak jedno volali sme asi 50 tim a uz nikto nema volne. Takze nestresuj a urcite si to uzijeme. Ja som z toho mala paniku pravdu povediec este stale ma trosku chyta.Lebo jeden brat mal a bolo to super druhy nie a bola to nuda ale tak mlady zo svadby snad nieco uhraju.
20. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
ahojte dievcata, po case sa znova hlasim z prace.. monika a bejka, gratulujem k svadbe a zelam vam vela lasky a porozumenia, nech ste stastni po cely zivot a nikdy sa neprestanete lubit
uz sa neviem dockat foteciek.. moni, mas peknu fotku, uz sa tesim na albumik