caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Ahojte..neviem ci som nezacala skoro s chystanim svadby..termin mame 18.9.2010..som z By a tiez sa chcem popozerat na saty...ale neviem kde..kedze uz 5 rkov zijem v ba a nechce sa mi prevazat saty.odporucte minejaky dobry salon---
b.bardyova: a nezozmýšlala si nad tým, že si od niekoho kúpiš šaty? ja som si tiež kúpila a ani keby som sa mala druhýkrát rozhodnúť či si kúpim alebo požičiam nepožičiavala by som si určite, za požičanie dáš od 270,- do 500,- eur možno viac možno menej a dajú sa kúpiť aj lacnejšie a potom ich predať. ;-) samozrejme to je na tebe, to to je len môj osobný názor.
monikac, stretko bolo v pohode, chalanisko nam povedal, ako to prebieha, ze vacsinou je uvadzac a komentator on, pokial si neurcime niekoho z hosti, povedal nam ake zabavne sutaze sa daju robit a podobne :-) takze zacinam mat realnu predstavu ako bude vyzerat hostina so zabavou... co ma trosku sklamalo je fotograf, vcera som kukala jeho fotky na nete, ale take "obycajne" mi prisli :-|
dany: ja svoj skusim spravit tento vikend,volako som nestihala.... :-N a neboj, ak mate dobru partiu na svadbe a ak dj bude hrat dobre piesne na ktore sa da tancit a zabavat, tak sa zabavite aj bez dj komentarov... ;-)
chicca: tak to je dobra spravicka, vyzera ze dj vie ako sa svadba robi... ;-) a preco sa ti zdali foro obycajne?
no tak ja mám asi zle rozlíšenie v PC ,tie fotky sú niektoré skreslené - také vyzerajú nekvalitné... škoda :-(
Takže adekvátny názor ti nepoviem .... a skús kontaktovať tú babu - myslím že som videla jej album tu na MS ;-) že ako s ním bola spokojná ona uvidíš čo ti povie ....