Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kde v zilinskom kraji budes mat svadbu?
Odpovedať
Ahoj danyela, sranda, uz par dni rozmyslam, ze zalozim temu pre nas, Zilincanky, lebo nas je tu tusim fakt malo:) Ale asi som moc dlho rozmyslala :-D Ja som nemala svadbu priamo v Ziline, ale kedze sa radime do tohto kraja...Tak sa tu snad mozem zaradit :) Okrem toho tu pracujem. Stadeto som mala len kameramana-naozaj som spokojna, ak budes chciet, mozem ti poslat do IP kontakt, inak obrucky a saty z Trnavy, saty na prezlecenie a topanky z Kysuce:) a hudbu z Cadce-tiez spokojna...Nahrdelnik-len taky jednoduchy-zo Ziliny, oznamka sme si robili sami.. Kedy a kde mas svadbu ty? Tak, dockala si sa odpovede ;-)
Odpovedať
gabrielka, to ani len netusim, preto som zalozila tuto temu.. :-D no a maryem ja som zacala brazdit tuto stranku asi pred mesiacom a prekutrala som tu takmer vsetko ale nemohla som sa dopatrat nejakych info zo ziliny, takze som skusila toto.. a jasne ze sa tu mozes zaradit, ja tiez nepotrebujem mat svadbu v centre ziliny, len potrebujem najst nejake fakt skvele miesto :-D svadba bude niekedy buduci rok, mozno august alebo september, ja este nemam nic urcene lebo som v zahranici. planujem sa vratit nejak pred letom a potom to budem musiet vsetko bleskovo vybavit... preto uz zbieram info teraz :-)
Odpovedať
a este maryem, kde si mala hostinu ty a pre kolkych ludi a bola si spokojna? :-)
Odpovedať
danyela, my sme mali malo ludi, asi len 40. A to, co sme nasli, bolo vlastne jedine v nasom meste, kusok vacsie, takze co sa tyka saly, to ti ozaj neporadim:( Aj vyzdobu,povodne som si chcela robit sama a nakoniec,ked doslo k tomu, mi povedal amjitel, ze to oni vyzdobuju...Ja som nemala nervy a casu sa s nim vyhadavat,pretoze som to tiez organizovala vacmenej na dialku,vtedy som pracovala este v BA..Al bolo to aj tak fajn. No nejake baby to tu uz kedysi rozoberali,skus prebrazdit. Kamoskin brat mal svadbu v GoldWingu-neviem,ci to poznas,teda,ako dlho si mimo..Je to tam krasne,ale malicke,to mali take skor posedenie..
Odpovedať
Profilova fotka
danyela, aj ja som v zahranici, ale podarilo sa mi vsetko vybavit cez net:) civilny obrad sme mali v ziline na radnici a odtial sme isli do hotela diery v terchovej. hostinu sme mali v ich kolibe, uzasne stylove miesto, aj ked trochu netradicne na svadbu, ale s ludovou hudbou, co sme mali a grilovackami sa to tam hodilo a vsetko dopadlo vyborne. personal je maximalne ustretovy, profesionalny, pripravili aj nemozne, fakt odporucam. kamosky mali cirkevny obrad v kostoliku v zavodi, je krasny a hostinu na rondli, neviem ako sa to presne vola, klub 23? prstene sme kupili v ziline na narodnej, krasne, okolo 5500 za oba. kameramani zo ziliny, firma arjan, su aj tu vo firmach, maximalna spokojnost, dvd doslo vcera a som unesena:) oznamka samovyroba, fotograf nebol, saty kupene cez e-bay. zvyky: odobierka, rozbijanie taniera, prenesenie cez prah, prvy tanec, zacepcenie.
Odpovedať
Inak, poslala som ti IP... A co sa tyka siat, boal som pozriet aj tuna salony, myslim, ze sa da vybrat, zase zavisi asi aj od postavy, baby vseobecne pisu, ze sa im niekedy na nestandard (malicke alebo silnejsie) tazsie hlada, ale ja som nastastie taky priemer, tak v pohode. Pochodila a poskusala som asi v 5 salonoch v ZA, ale to uz len tak,dodatocne,ebo uz sommaal v Trnave zajednane.. Kde si teraz ty?
Odpovedať
Profilova fotka
este mi napadlo, popozeraj na tejto stranky, ktore baby mali alebo budu mat svadbu v ziliskom kraji, najdes to v clenoch. ak sa nezapoja do tejto temy, skus im poslat spravu do IP. a saty som videla nadherne v dolnom kubine v salone gabriela. aj som trosku lutovala, ze som uz mala kupene svoje:)
Odpovedať
gabrielka,ty si ostala na slovensku? Videla som fotky, fasa:) Vidim, ze muzicek sa do prostredia uplne ujal:)
Odpovedať
gabrielka,sorry, uz citam hore,ze si v zahranici:) tak nic:) ty si si saty kupovala? A kde, na SR,ci mimo?
Odpovedať
Profilova fotka
saty mam kupovane cez internet, cez e-bay
Odpovedať
nebala si sa, ze ti ensadne cislo? Je to teda riziko, tolko penez a nakonec by neboli dobre...ale boli super:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
diky baby za vycerpavajuce odpovede :-) ja som teraz vo svajciarsku, uz rok, pracuje mi tu totiz moj chlap, poslali ho sem na skolenie, tak som sem dosla za nim, bolo mi smutno ;-( ja pocitam, ze budem mat so satami problem, lebo mam 180cm :-o , no ale nejak sa snad potrapim.. ludi budeme mat asi zhruba 70, takze musim hladat nieco priestrannejsie. moja segra mala svadbu pred rokom a hostinu v takej chate v brodne, ci kde, ale sala bola oddelena od jedalne, tak to mi trosku vadilo... inak sa mi to tam pacilo, taky chatovy styl je pekny. segre ale tak nezalezalo na vsetkych malickostiach tak ako mne, tak sa s tym velmi netrapila.. gabrielka v tej terchovej to muselo byt uzasne, ake velke to tam je? klub 23 je tiez fajn, ale pozerala som si to na nete a stoly radia tak, ze mladomanzelia su tesne pod podiom a to mi nesmakuje a tiez by asi nebolo dost miesta na tancovanie, ked mame tolko ludi... ved uvidime, casu mam este habadej, nieco urcite najdem... vyzdobu si budem chciet robit sama, aj keby som mala majitela podplatit ]-( ale snad sa bude dat dohodnut...
Odpovedať
Profilova fotka
no, ved mi aj prisli mensie :-D musela zasiahnut manzelova sestra, krajcirka, urobila mi vzadu snurovacku. ale asi by som ich aj teraz este kupila cez net, aj s postovnym stali nejakych 8 tisic. na druhej strane som ale nemala pozitok zo skusania miliona siat v svadobnych salonoch, tak to trosku lutujem. lenze na slovensko sme prisli 10. augusta a svadba bola 20.8. cize by som chodenie po salonoch nestihala...
Odpovedať
waw, gabrielka, tak to klobuk dole, ze si to takto zvladla vsetko cez net... ja zatial naberam info a potom si to na slovensku naplno uzijem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
koliba v terchovej pozostava z dvoch miestnosti, v jednej sme sa vsetci zmestili, je tam aj bar, bolo nas nejakych 60 plus neskor prisli zeny na zacepcenie, 8 a susedia 8 a vsetci sedeli. v druhej miestnosti bol bufet, grilovali nam tam kuracinu, rybky, prasiatko a tiez sa tancovalo. uplne to stacilo. keby som sa vydavala este raz, urobim to tam. fakt som sa s takou ochotou a profesionalitou nestretla.
Odpovedať
waw, to znie super, grilovacka na svadbe, to je originalne, ovela zaujimavejsie ako klasicka svadba.... Ako sa presne vola ta chata? posles prosim do IP?
Odpovedať
Profilova fotka
IP poslane:)
Odpovedať
dakujeeeem :-)
Odpovedať
gabrielka, to vyzeralo fakt stylovo. K tym satam, to si mala stastisko, ze niekto z rodiny vedel sit:) Na to skusanie siat som sa tesila, to je pravda. Dokonca kamosky ma dokopali k tomu, aby som si poskusala aj uplne otrasne, co som odmietala, ale nakoniec ma prehlasovali, tak sme si robili show:) :-D danyela, jedna znama, ta si az v poprade skusala,a j nakoniec vybrala, tiez je mozno aj vyssia ako ty,vravela, ze bola rada, ze vobec daco nasla. Ale svedcali jej. Ked mas tolko casu, je to fajn, aspon zozbieras info, co kde ako:) Urcite daco najdes, napr. si urobte vylet na SR zaciatkom roka a pobehajte. Autom sa da pobehat.
Odpovedať
gabrielka, kukala som na to aj na tu chatu na nete a som hotova... hovoris mi z duse, presne takto si to predstavujem a som nadsena, ze este ani neviem presny datum svadby, ale uz presne viem, co chcem. nevadi ti, ze to od teba odkukam? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hm, mala som si to vsetko dat patentovat a na poskytnuti info som mohla zbohatnut! :-D :-D ale nie, ak to chces mat nezbudnutelne aj pre teba, aj pre pozvanych, tak to bude dobra volba. a teraz pracuj, aby si mala cim o rok zaplatit!
Odpovedať
Ahoj kocky aj ja budem mat na buduci rok svadbu v Ziline v juli, my sme si uz vybrali salu, tiez mimo mesta, je to taky malicky penzion v Strecne, co uz mate vybavene, uz viete ake saty chcete, lebo ja mam taky pocit, ze kazdy mesiac objavim nove a krajsie saty,budem musiet prestat, lebo si vazne nevyberiem :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, pridavam sa, my to mame za par.... obrad v ziline a svadba veselica v terchovej. takze presun, a navyse vsetci hostia su mimo ziliny:-) kosice, blava, tn, piestany. prievizda, takze bude veselo. neboj to vsetko zvladnete, mas este dost casu. svadbu mame v gavurkach, hotel, velmi pekny, a dobre sme dohodli ceny. takze to je v pohode, ak chces blizsie, napis do ip. inak co sa tyka siat - drobcek davam ti za pravdu, kazdu chvilu su nove a krasne saty. podla mna to treba tak par mesiacov pred, pretoze aj moda sa meni, aj ponuka salonov. tiez som potom objavila ine, krasne, ale viem, ze moje budu tiez fajn, a hlavne velmi pohodlne. :-) a lahucke. tak sa majte papa
Odpovedať
Ahojte babulky, ja som tiez zo ZA a som rada, ze sme sa tu zisli, lebo vacsinou je to tu BA alebo KE :-| My budeme mat svadbu koncom januara, ale vsetko som si zariadzovala uz v juni, pretoze aj ja som v zahranici a vratim sa az v decembri a to by bolo potom na slucku :-S Co sa tyka svadobnych siat, lebo tie nas asi najviac trapia, najviac sa mi pozdavali v salone Kristina pri Perlicke. Maju aj vlastnu www adresu. A myslim, ze tam Danyelka najdes saty aj na vyssiu postavu. Su fajn aj v tom, ze ponukaju tiez auto, vyzdobu, kameru, akdernicku, ci vizazistku. Prosto, komplet sluzby. Salu mame zajednanu na Vlcincoch-obchodne centrum. Restauracia sa vola Caba Red, zmesti sa tam mnozstvo ludi. My budeme mat okolo 100. Vyzdobu si mozete urobit sami. Tiez je tam moznost zostavit si netradicne stoly,napr. ostrovceky. Je tam aj mini javisko, takze DJ nezavadzia :-) a tiez velky priestor na tancovanie. Pritom ste v jednom priestore, ale vobec nei natlaceni. Funguje to rok, takze vas necakaju zadubene steny, ani vysedene stolicky. Kamosky si tiez pochvalovali hotel Slovakia, dobre skusenosti maju aj s restauraciou Gastro Novum na rondli - max.60 ludi. Fotit sa ideme do Budatinskeho zamku. Rajecke Teplice sa mi zdaju uz otrepane. Krasne fotky su tiez z kastiela v Orlovom pri Povazskej Bystrici. Oznamenia sme si davali robit v Norpale. Maju tam kadejake uzasne papiere a tiez je moznost vytvorit si oznamko podla vlastnych predstav, my to mame s fotkou. A su tiez rychli. Do tyzdna mate vsetko hotove. Obrad s omsou budeme mat vo frantiskanskom kostole. Je tam super organista a zozenie vam aj prosi spevacku, ak vam na tom zalezi. Vyho da je tiez v tom, ze vacsinou tam byva len jedna svadba. Je to teda cele vase. Podobne aj v Zavodi, tam je to ale tak pre max. 50 ludi, ale krasne prostredie na fotenie. No a kvety budeme mat z kvetinarstva v Dome Odborov. Je tam velmi sikovna kocka. Robi arnzmany aj pre farsky kostol- vzdy je to super nazdobene. No a po takom vycerpavajucom prispevku si davam pauzu 8-) Majte sa Zilincanky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, aj ja sa pripájam k Žilinčankám, ja som z Terchovej. Krasne fotky z prirody su aj z Vratnej doliny (hlavne ked je pekne pocasie). Som rada, ze pocujem samu chválu na tunajsie priestory na svadbu. My planujeme svadbu priblizne pre 100 ludi a to uz je trosku problem najst dosť veľke priestory...Co sa siat týka, pekne majú aj v salone Nicole, aj tiez uz spomínaná Kristína. A tiez by ma zaujimal nejaky dobry kameraman zo Ziliny, taký ktorý urobi video podla vasich predstav, neviete o nejakom dobrom?Je mozne dat mu zoznam pesniciek, ktoré by ste na kazete chceli mat, alebo urcite momenty, na ktore kladiete vacsi doraz, proste takého, ktorému budeme moct do roboty trochu kecat.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zeny a nevesty :-) tak pozeram ze sa nas tu zbiera viac a viac nie som zo Ziliny ale z Kysuckeh Noveho Mesta tak sa k vam pripajam ked hovorite o Zilinskom kraji, pozeram ze vas je dost v zahranici alebo ste pred svadbou boli v zahranici ja som na tom trocha inak, ja som na slovensku a draheho mam v rakusku a pride mi 2mesiace pred svadbou. svadbu budeme mat 14/01 v kysuci, keby ste chceli nieco ohladom zvykom poviem vam ze ja spievam v rosutci a t.j. robime odcepcenie. ;-) je to super :-D svadobcania su vzdy z toho mimo ked tam pridu ludia v kroji. a este nieco k veronike ja mam kamosa kameramana a on robi DVD ci kazety presne ako hovoris. dokonca ti da jedno nezostrihane a ty si sama vyberies co vlastne chces a ako to ma vyzerat :-) je to uplne super. drzim vam baby palce nech to stihate. ozaj nepoznate niekoho od koho by som mohla zohnat kupit brectan? 8-)
Odpovedať
Ahoj Kocky ja som z povazskej co sice nie je zilinsky kraj ale aj tak to mame blizsie do ziliny ako do trencina chcela som sa spytat v akom rozmedzi sa pohybuje pozicovne siat v ziline myslim totiz ze tam bude urcite lepsi vyber ako v PB a ako mi bolo odporucane obrady byvaju aj na strecne v kaplnke ja by som to hned brala ale pocas svadby by to bol zabijak casu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tak ja som bola pred tyzdnom a poviem ti ze teraz maju dobre ceny od 3.000 - 9.000 ale v cene 7.000 sa zmestis do peknych siat. zalezi od toho ake chces ;-)
Odpovedať
hlavne nic co bude mat kruh :-D a vidim ze ceny su podobne ako pisala jedna kocka o povazskej tak sa mi tam naozaj oplati vyrazit dakujem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?