Svadobné veľtrhy

Profilova fotka
Zdravím dámy, chcela by som sa vás opýtať, či sa oplatí ísť pozrieť na svadobné veľtrhy, ktoré sa konajú vačšinou na začiatku roka. Aké sú výhody návštevy takéhoto podujatia okrem oboznámenia sa s trendami na ten daný rok. Ďakujem. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja planujem ísť buď do BA alebo do TN... jednak pokukať čo a ako a chystáme sa na obrúčky. zlatníctva maju často na veltrhoch zľavy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem pozrieť do NR Sesternica hovorila,že veľtrhy v BA a v TN sú poslabšie. Takže preto zisťujem čo a ako.
Odpovedať
Profilova fotka
My sa chystáme do Banskej Bystrice 28.2. Snáď ulovíme obrucky v zľave :)
Odpovedať
ano suhlasim, prezries si vsetko na jednom mieste, poskusate obrucky, my sme si vybrali a dali robit obrucky v Inchebe od jednej ceskej firmy a este aj so zlavou :)
Odpovedať
My sme boli v KE na trhu a mame obrucky o 50 eur lacnejsie + sme si ich mohli vyskusat ... ale urcite by som isla uz s predstavou o tom, ake maju byt, lebo je tam take male sialenstvo ... ale ak viete co chcete tak urcite chodte :) a este niektore svadobne salony davaju zlavy, a my sme este ulovili aj 20% zlavu na event agenturu, ci ako sa to vola (urobia nam vyzdobu) :-) oplatilo sa
Odpovedať
@veronika231 @zuzanp zľavu 5% v kamea sme dostali aj mimo veľtrhu. A vyskúšať na mieste som si ich mohla v kľude be stresov a milióna ľudí okolo. Bola som na veľtrhu v Inchebe ale len na to aby som si spravila prehľad. Reálne musíš mat pevne nervy na to aby si tam naozaj niečo dojednala.
Odpovedať
Profilova fotka
baby a na tych veltrhoch zvyknu mat aj na vyber obrucky z inych materialov? /okrem zlata/
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem ísť hlavne kvôli inšpirácii, pretože šaty si idem dať šiť, lebo vyhodiť toľké peniaze len za požičanie nemienim, Výzdobu si budem robiť s kamkou,ktorá je dizajnérka. Tie obrúčky by boli fajn,keby boli nejaké pekné a za rozumnú cenu, to by ma potešilo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aké sú termíny svadobných veľtrhov? viete mi to tu niekto pekne polopate rozpísať, prosím? ďakujem
Odpovedať
Z vlastne skusenosti by som navstevu odporucila, len neviem, ako sa veltrhy lisia mesto od mesta, ja som bola v Brne a v Kosiciach a oba boli velmi dobre. Co sme vyuzili - hlavne osobny kontakt pri vybere miesta, vedeli sme par, kde chceme, stretnutie pomohlo zistit profesionalitu a moznosti, nakoniec sme vdaka tomu mali miestnost bez poplatku. Dalsie: kontakt na miesta, odkial sme potom objednavali - kvety, darceky pre hosti, dekoracie, svadobne oznamenia (to som vedela, ze ktora firma a sla okuknut oznamka v reali), povodne aj saty (chcela som povodne dat sit, nakoniec to dopadlo inak). Priamo na veltrhu som objednala ozdobu do vlasov, chutnali sme vela kolacikov a pofotili vela veci, ktore potom pomohli rozhodovaniu. Ono to pomoze rozsirit obzory toho, co je s tym, ako jednaju tie firmy. Napriklad pri obruckach sme zistili, od koho nechceme alebo ze ked ma clovek napad, ze chce svadbu pri mori, tak existuju agentury, ktore to zariadia od a po z a clovek sa s tym nemusi trapit (jasne, ze svadba bola doma, ale dobre vediet). Co sa nam nepodarilo - zohnat tam topanky (aj ked na vyber bolo dost), obrucky sme tiez riesili mimo, a zhodnut sa na svadobncyh satach :-D tym, ze su tam prehliadky, je dobre vidiet reakciu na modely - nenapadne a ucinne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobné veľtrhy: -NT 23.-24.1.2015 -Brno 31.1.-1.2.2015 -BA 13.-14.2.2015 -BB 28.2.2015 -ZA 14.3.2015 -TN 15.3.2015 -TT 21.3.2015 -BA 19.4.2015
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika231 ďakujem za námahu a vypísanie termínov
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?