Svadobný veľtrh 2011. Kto sa chystá a kam?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte baby,tešíte sa na svadobný veľtrh?Ja sa už neviem dočkať,možno tam budú aj nejaké dobré nápady...a kam pôjdete?Nitra alebo Blava?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@trdielko149 ohladom podbradnickom, mne bude maminka vysivat, takze este lacnejsie
Odpovedať
baby ake su tam otvaracie hodiny ? kedy to zac a kedy konci? chystame sa bud vikend do NR
Odpovedať
Profilova fotka
no ten veltrh v ba v inchebe nič moc... jedine bižutku peknú som si tam kúpila a to je všetko ... @trdielko149 maš nejakú adresu na to zlatnictvo odkial mate obručky ? uplne s tvojim nazorom suhlasim.... ;-)
Odpovedať
@lindos zacina 10,00 a konci 18,00... ;-)
Odpovedať
@lenchie dakujem ;-)
Odpovedať
no fakt tam nic nebolo, boli sme dost sklamani :(((
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s ;-) supeeer !! ja som tiez nad tym premyslala co ma Emmuska krstnu mamu na krst na kosielku jej krasne jej maminka vysila meno,datum tak som tiez premyslala ze vysije aj teraz ale to mi bude luuuuto tolko prace s tym toto je jednoduchsie a kamoska sa na to uz tesi :-D @lenushka_th zlatnictvo je v Leviciach :-) male zastrcene samozrejme ledva sme ho nasli ked sme hladali po zlatnictvach ked najdem papier od nich v supliku poslem IP s ich cislom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 dik si zlata :)
Odpovedať
Boli ste na vystave v Nitre cez vikend? Bolo to celkom fajn, ale bolo to trosku hlucne. Ja som si tam ale nasla, co som hladala. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@laskon boliiiiii... a strašne sme sa vyjašili... akurát som poslala zálohu za obrúčky na účet :-D
Odpovedať
Ahojte, chcem sa opýať, dajú sa na výstave aj kúpiť šaty?nikdy som nebola na žiadnej svadobnej výstave lebo vždy sa konajú ďaleko:))ale tento rok sa chystám na výsavu do Žiliny
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?