Ako sa kamerovať?

Ahojte, máme problém, ktorý nevieme ako vyriešiť. Nebudeme mať odobierku a neviem ako s kamerou lebo sa vidime so ženíchom až v kostole. Tak keď bude kamera u mňa doma nebude môcť točiť ženícha ako sadá do auta a ide na obrad. Tak nevieme ako to zariadiť. Či začať natáčať až pred kostolom keď už budeme prichádzať alebo ako??? Ako ste to riešili????
Odpovedať
V jednoduchosti je krasa.. kameraman proste natoci zenicha ako odchádza z domu a potom pojde k tebe... zenich pojde do kostola trochu pomalsie aby kamera stihla natocit aj tvoj odchod.... potom da kameraman zaber uz len spred kostola.. takto som to videla uz vela krat na videu..
Odpovedať
Profilova fotka
no my tiez nemame odobierku..moj kameraman povedal ze pojde nakamerovat zenicha do hotela ako sa pripravuje a nasada do auta a vysada pred kostolom...potom pride ku mne domov nakameruje mna...a potom uz len ako vysadam z auta a vchadzam do kostola..
Odpovedať
@lienkalenka457 noo len zenich byva blizko kostola a ja 15 km od kostola a lez pride kameraman sem a natoci ma a lez sa mi zase dostaneme este do kostola zenich zapusti aj korene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak ... ale dá sa to urobiť aj inak :-) Každý dobrý kameraman má veľa nápadov. Sadnite si s ním a preberte to.
Odpovedať
tak natocvui najskor teba.. zostrihat sa da vsetko... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?