GoPro wedding clip

ahojte hladam kameramana ktory nam natoci svadbu kamerou gopro hero na taky moderny styl ... je tu niekto taky? alebo viete odporucit je nutne aby som aj videla uz nejake videjka :P dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
celú svadbu ? ;-) . Ak áno neviem či taký existuje :-)
Odpovedať
@zolidiver preco? :)
Odpovedať
@niks11 to je super napad
Odpovedať
neviem čito bola go pro ale taku kamerinku malu nazyval naš kameraman ktora bola nalepene jedna na aute a druha na boku na skle aute vraj to aj vodotesne ked chces napišem ti aj do spravy
Odpovedať
Profilova fotka
To môže byť celkom srandovné , dajte nejaký svadobný link nech sa zasmejem :-D :-D :-D
Odpovedať
Nám jezisko gopro priniesol a mam taky plán že ju dáme do obehu druzickam a druzbom. Tie amatérske zábery by sme potom nechali zostrihať do nejakého klipu a uvidíme čo z toho bude :-) bad idea?
Odpovedať
Profilova fotka
gopro sa dá použiť na spestrenie, ale nie na natáčanie celej svadby. Aj keď to má 4K, ale nie je to ono.Je to iba marketing :-) V skratke, na kvalitné video treba poriadnu techniku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niks11 gopro sa dá použiť na spestrenie, ale nie na natáčanie celej svadby. Aj keď to má 4K, ale nie je to ono.Je to iba marketing :-) V skratke, na kvalitné video treba poriadnu techniku ;-)
Odpovedať
@ zolidiver podľa teba ako profesionála rozlíšenie v 4K sa robí menej kvalitnou technikou??? veď 4K je kvalitnejšie ako full HD alebo blueray.....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@zalobaba ale 4K nie na gopro !!!, a navyše točiť svadbu v automatike, neviem si predstaviť :D, ale nehovorím, že sa to nedá :)
Odpovedať
Profilova fotka
Outdoorové kamery ako gopro dnes používa každé dobré štúdio vrátane leteckých záberov , ale jak už spomenul kolega zolidiver , je to len na obohatenie videa . Na snímanie celej svadby to nieje šťastný výber . :-D , aj keď ponúkne obraz v 4k rozlíšení :-) .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Niesom kameraman, ale často sa s nimi stretávam pri práci. Čo sa týka Go Pro ich názor je dosť jednotný: V dobrých svetelných podmienkach super v slabších slabota. Plus myslím že Go Pro má len jeden objektív, ktorý sa nedá vymeniť a ani meniť ohniskovú vzdialenosť. Napríklad pri detajlných záberoch budú tváre a predmety zdeformované do tvaru vajca (stred široký hore a dole sa to bude dosť zužovať). Kameraman nemôže nič nastaviť žiadne parametre, takže ak bude video nahovno nieje to vlastne ani jeho chyba. Vo videách ktoré ti poslala zalobaba bolo použité go pro, ale podla mojho skromného názoru to rozhodne nebola jediná kamera. Myslím že pani kameramani vedia o čom hovoria ak ti to neodporúčajú.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim, ze by si sa nemala zameriavat na to, ci tvoj kameraman ma, alebo nema gopro... Ak chces moderne, kvalitne video, pozeraj na vysledok... tebe sa tie 2 videa pacia, co si sem dala linky? No mne teda vobec nie, akurat su na nich zaujimave tie ''go pro'' zabery a tak dopadnut asi nechces.. Zaujimave video moze byt aj ''len'' pomocou kvalitnej techniky a dynamickeho strihu.. napr. https://www.youtube.com/watch?v=0sAfT... @zalobaba
Odpovedať
@tinka.binka ojoooj taketo videjko sa mi absolutne nepaci ... ale uz som si nasla gopro kameramana dakujem vsetkym velmi pekne za nazory :)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
ahoooj @niks11 poslala by si mi prosim kontakt toho kameramana do spravy? tiez zhanam nieco odlisne a zaujimave ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/catalog/cate... vyzkusaj, celu svadbu isto nie, ale verim, ze do tohto napadu by chalani isli. No ale vopred hovorim, ze robia kvalitne veci ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka.binka no to je hroza.
Odpovedať
@moesha88 ahooooj jasne poslem mam najlepsie video na svete aspon premna :) prikladam link na kameramana aj na nas svadobny videoklip http://www.rialstudio.sk/ https://www.youtube.com/watch?v=rQx2a...
Odpovedať
Profilova fotka
@babunka88813 hovoris o sebe?? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?