Hľadám dobrého kameramana na svadbu 17.9.2016

ahoj baby, neviete poradiť niekoho naozaj šikovného na svadobné video? pôvodne som nechcela ale jedno čo som videla ma zlomilo. viem,že je to natesno ale možno sa niekomu uvoľnil termín. svadbu máme 17.09.2016 najlepšie ak už máte osobnú skúsenosť a viem si pozrieť prácu. niečo na smtýl úžasných Žitňanských. veľká vďaka
Odpovedať
Ahoj.Photocam.sk sú super,ale neviem či budú mať voľný termín.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, veľmi rada Vám ponúknem naše služby. :-) V prípade, že máte záujem o viac informácií rada Vám ich zašlem. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, taktiež veľmi rád ponúknem naše služby, keďže sa nám termín uvolnil...:) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
@little_sunshine ja by som chcela vidiet videjko co ta zlomilo. milujem svadobne videa a rada si pozriem dalsie krasne :)
Odpovedať
pozri tvorbu zitnanskych :-) jedno krajsie nech druhe
Odpovedať
Profilova fotka
@little_sunshine ano, mali sme ich, ale chcela som vediet konretne. pokial to je ale od nich, tak som videla asi vsetky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Oliver&Patricia videography - ak sa ti páči práca Velických tak oni často spolu spolupracujú...je to v takom štýle, tiež sa radia medzi TOP tu na SR alebo z Čiech Kaco-video...tiež jeden z top v ČR.
Odpovedať
@rmnka no vidis :-D tusila som ze to tak dopadne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?