Hľadám kameramana na 14.10.2017 v Lučivnej

Dobrý deň, zháňame kameramana, ktorý by natočil naše svadobné video. Natáčalo by sa chvíľu v Ružomberku a potom v Lučivnej, okres Poprad, 14.10.2017. Ponuky sme už isté mali ale stále buď video nebolo podľa našich predstáv alebo bola cena príliš vysoká, rozumiem, že práca s videom potom pri úpravách je nekonečná a majú niektorí drahú techniku, bohužiaľ aj my máme svoje hranice v rozpočte a preto hľadáme kompromis, nevesty ak viete poradiť nejakého kameramana, budem veľmi rada. Ideálna cena by bola cca 350€. Ďakujem každému kto sa ozve. Pekný deň všetkým :-):-):-)
Odpovedať
@nynanov Tvoja cenová požiadavka je nereálna. Uvedom si prosím že viac zaplatíš DJ-ovi ktorý s vami strávi len 10 hodín, aj to sedí celý čas na stoličke, nemusí behať po prípravách, fotení, sobáši a hostine. A nenosí si už prácu domov. Zbalí sa, vyplatíte ho a na vašu svadbu môže zabudnúť. Nič nemusí strihať, žiadne videá, klipy, žiadny PC. Sama si si vedomá že to nie je práca na pár hodín. Možno nájdeš nejakého hobbystu čo je rád za každé € ktoré si privyrobí, ale taký budeš mať aj výsledok. A potom budeš v inej téme písať že video je zbytočné lebo to nikto nepozerá. No kto by pozeral na nekvalitné svadobné home video :)
Odpovedať
Profilova fotka
@realista zabudas na moznost, ze mozu existovat kameramani, ktori to myslia vazne, maju na to techniku, ale potrebuju sa odrazit a preto vezmu aj job za nizsiu cenu... takze nevraj prosim ze je to nerealne, lebo vsetko je dnes realne ;-)
Odpovedať
@mirojakabkameraman Keď si nevesta objedná na svadbu dodávateľa ktorý sa bude na jej svadbe učiť to len potvrdzuje to čo som písal vyššie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@realista clovek sa uci cely zivot...a niekoho piate video moze byt lepsie ako niekoho 50te.
Odpovedať
Zbytočne je teoretizovať čo možno môže byť Ja by som sa radšej dal operovať lekárovi čo má za sebou aspoň tých 50 operácii ako nováčikovi čo sa na mne bude učiť :) Ale možno to aj pri nováčikovi prežijem, ale možno aj nie :)
Odpovedať
Ďakujem, za komentár, no napriek tomu sa mi zdá zbytočný, napísalo mi veľa kameramanov, ktorí poslali na ukážku veľmi pekne spracované videá a mali v cene aj zábery s dronom atď. Veľmi sa do toho nevyznám ale viem posúdiť či to video má niečo do seba alebo si niekto myslí, že stačí dať na začiatok hrozným písmom mená, ktoré skáču ako v powerpointe v pozadí dáky plameň a video absolútne neprepracované len tak ako sa im chcelo aby to šlo za sebou a môžem menovať ďalej, čo sa mi na rôznych videách za 550€ a viac nepáčilo a bolo to tam... .Tak potom o čom to je ? Rozumiem hodiny strávené nad tým, ale mám pocit, že to niektorí aj zneužívajú, lebo za jedno video si pýtajú aj jedno mesačnú výplatu na SR. Tým som chcela len povedať že aj za 350€ mám pekné ponuky a dokonca aj lacnejších som našla, mám z čoho vyberať ;-). Krásny deň všetkým.
Odpovedať
@nynanov ruku na srdce, je az tak vela "jedna mesacna vyplata" za peknu spomienku na cely zivot? Toto porovnanie tu byva dost casto. Ale treba sa zamysliet: bezny zamestnanec rano vstane, ide do roboty, podvecer pride a ma pokoj, nic si do roboty nemusi doniest, vsetko potrebne mu poskytne zamestnavatel, vacsinou ma vikendy volne, v rovnaky den kazdy mesiac mu pride vyplata na ucet. Profik co sa venuje len svadbam, je takmer pol roka bez prace, lebo tych zimnych svadieb je minimum, takze logicky si musi vytvorit nejaku rezervu, platit odvody a vsetky mozne poplatky suvisiace s podnikanim treba platit aj v zime. Dalsia vec je technika, ta je neskutocne draha a rychlo sa opotrebuje, casom ju treba vymenit aby dokazal zakaznikom ponukat stale kvalitu. Ale kto rozdiel nevidi, ten si objedna home video, ktore si raz pozrie a zabudne nan a zase je na vine len ten nenazrany kameraman co si pyta "jednu mesacnu vyplatu".
Odpovedať
Napíšem to ešte raz, našla som veľmi pekné práce kameramanov aj za 350€ a tým pádom nepotrebujem platiť o 200€ naviac. Každý sme si vymysleli povolanie aké máme, s tým ja už nič. Rovnako som napísala aj v prvom úvodnom príspevku, že rozumiem hodinám stráveným nad tým videom, no stále sa nájdu takí, čo vedia spraviť pekné video aj lacnejšie. Práve preto, že je to video jedno za život chcem aby nejak aj vyzeralo a keď som našla dobrú cenu je to len pre nás bonus. Iní nech si platia koľko chcú ja im to neberiem. Takže o čom sa tu bavíme? Teda ja už reagovať nebudem, baviť sa budete keď tak sami.
Odpovedať
@nynanov prepáč že sa ešte opýtam, koľko vás bude stáť fotograf? Len ma zaujíma či tiež 350€ alebo vo fotkách vidíš väčší rozdiel?
Odpovedať
Mesačnú výplatu dáš aj za DJ, aj za výzdobu, aj za fotografa, aj za veterána. Prečo sa rieši práve cena za svadobné video ?? Veď aj DJ sa dá zohnať za 200, aj fotograf za 250.
Odpovedať
Profilova fotka
Koľkí z tých, ktorí mali v cene aj dron, mali k nemu licenciu? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nynanov mnoho neviest hľadá kameramanov tejto cene, môžete im poradiť určite sa potešia :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ďakujem všetkým, ktorí mi píšu, kameramana sme si už našli. Potom odporúčim nášho, keď bude výsledok. :-) ;-) 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?