Hľadám kameramana na 14.6.2014 do Nitry

28. jan 201460

Hladam sikovneho kameramana a fotografa na svadbu, 14.6.2014, do Nitry.. Viete poradit?

• Skús Miroslav Mitterpach z Banskej Bystrice.Má aj svoju stránku,na ktorej si nájdeš ukážky zo svadieb.Odporúčam a chodí aj s fotografkou. 😃

• dobry den. ponukam vam svoje sluzby. pozrite si moju pracu a ak sa vam moj styl bude pacit, napiste mi 🙂

• Dobrý deň prajem, ponúkam Vám naše služby. Pracujeme v tíme a spoľahlivo. Ponúkame Vám kameramana aj fotografa z nášho štúdia. Pozrite si naše ponuky na našej stránke. Ak Vás niečo osloví kludne sa ozvite a prípadne upresníme ďalšie informácie. S pozdravom Štúdio KAMA.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. V prípade Vášho záujmu nemáme problém za Vami pricestovať. 🙂
    Spolupracujeme aj s inými firmami.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň,
    vieme Vám urobiť výhodnú ponuku na tento dátum, keďže sa jedná o balík Video + foto.
    V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte ma kontaktovať.
    S prianím pekného dňa. Jozef, Filmax. s.r.o.

• Dobrý den, rád vám ponúknem naše služby, k dispozícii na tento dátum je aj video aj foto, pozrite si moju prácu ak Vás zaujme, ozvite sa. Pekný den, S.Sedlák

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    juliovideo.sk
    Ružomberok
    svadobné video pre vás
    Peter Pribula
    Celé Slovensko
    Uchovajte si spomienky na prvý najkrajší deň spoločného života vďaka jedinečnému videu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov