Hľadám kameramana na 21.6. 2014 do Nitry

1. feb 201470

hľadám kameramana na svadbu 21.6. 2014 v Nitre, našou prioritou bol kvalitný fotograf, ktorého už máme, kameraman môže byť aj amatérsky začiatočník alebo aj profesionál ale samozrejme rozhuduje cena. dakujem za ohlasy...

• Ahoj.
    Ponúkame Vám naše služby.V prípade záujmu Nás kontaktujte.
    S pozdravom
    SK

• Dobrý deň. Ponúkam kompletné videoslužby. S pozdravom Ján Ašverus, Topoľčany.

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. V prípade záujmu Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Taktiež nemáme problém za Vami pricestovať. Spolupracujeme s viacerými ľuďmi a firmami 🙂
    S pozdravom
    Lucia Laczová

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.
    S pozdravom

• Dobry den,
    dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa v rámci celého Slovenska a aj mimo neho. Pozrite si, prosim, našu web stránku.
    Prajem Vam pekny den.
    Palo Kalivoda

• Dobry den,
    Vas termin mam zatial volny. Prosim pozrite si moju stranku, kde najdete ako cennik tak aj referencie mojich videi. V pripade zaujmu ma prosim kludne kontaktujte. Budem sa tesit 🙂

Prajem pekyn den
    Branislav Miksik

• dobrý deň, ponúkam Vám moje služby
    Andrej Hlavatý

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Bez zásahov do deja, a striehnutie na skutočné emócie......
    Kamerujeme a fotografujeme svadby, stužkové slávnosti, koncerty, propagačné materiály pre firmy a partnerov a podobne
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov