Hľadám kameramana na 30.9.2017 z východneho Slovenska

13. jan 201790

Ahojte,hladame kameramana na 30.9.2017 z vychodneho slovenska,moderne zabery,dron,goPro niekto niečo?najlepšie osobna skusenosť,predsalen je to len raz v živote dakujem.vam

• @zapi17  
    Moderne zabery dron a gopro, o par rokov to bude nemoderne, tak hladaj skor niekoho co ti spravi pekne video kde vas zachyti prirodzenych, vystihne emocie, zvuk a pod.
    Toto si budes pamatat, nie bzuciaka nad hlavou 🙂

• Nechcem rypat, ale nech sa prihlasi svadobny kameraman, ktory ma na lietanie s dronmi aj licenciu 😃 Kupim mu hned pivo.

• drony nelietajú na licenciu, ale na baterky, furt to isté dookola - licencia, licencia, licencia 😃

• Sponzor fóra
  • Mozno sa to tu riesilo, ale pochybujem, ze by niekto nukal pivo 😃

• @4kstudio  a predstavte si, že taký existuje 🙂 a nie jeden!

• @puma0007  sak dajte mena. pokial viem, tak ziaden z tych zopar na Slovensku co maju licenciu, netoci svadby. tak mozno mi nieco uslo. som same ucho. ... ktory svadobny kameraman ma zaregistrovany dron, kto ma preukaz odbornej sposobilosti po tom ako urobil teoreticke a prakticke skusky na Dopravnom urade?

• A neni to jedno???ved toho drona buď chcem alebo nie,ja sa nepytam či ma licenciu alebo nie,nepotrebujem dokonca ani fakturu jooooj 😎

• @zapi17  To teda jedno "neni". ... Mohol mat pivo odo mna. Takto mat nebude. To je rozdiel.

• @4kstudio   aj tak by si to pivo nemohol dať...to by mu mohli zobrat licenciu na drona 🙂 🙂 🙂 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Peter Pribula
    Celé Slovensko
    Uchovajte si spomienky na prvý najkrajší deň spoločného života vďaka jedinečnému videu.
    Svadobný kameraman a svadobný fotograf na zachytenie neopakovateľných chvíľ za dostupné ceny. Ponúkame aj FOTOKÚTIK + rekvizity a tlač foto na mieste.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov